Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#903093 Τελικά έκανα "υποβάθμιση" στο πρόγραμμα των 70GB με λίγα λιγότερα απ'αυτά που δίνω τώρα. Αν λάβω υπόψιν ότι ο μέσος όρος είναι γύρω στα 10GB με peak τα 15-20 στις διακοπές/μεγάλα ταξίδια είναι μια χαρά. Βέβαια θα πρέπει να έχω το μυαλό μου στην extra sim μη το παραχ€σουν.

Νομίζω καλύτερα εκεί να πάρω μια άσχετη frog κυρίως για το καλοκαίρι να τη χρησιμοποιούν για δεδομένα οι γονείς στο εξοχικό
Άβαταρ μέλους
By otso
#903094 H cosmote λογω του οτι με χαλκινο καλωδιο εχω στο σπιτι 31 Mbps ανωτερο , ενω πληρωνω για 50αρα , μου προτεινε η να υποβαθμιστω σε 24 η να παω στο
COSMOTE 5G WiFi DOUBLE PLAY 50 στα 30,90 τον μηνα (ειναι με φπα η χωρις; δεν διευκρινιζουν ) εχει βαλει κανεις ; γνωριζει προβληματα που μπορει να προκειψουν ;
https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/5g-wifi
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
otso έγραψε:H cosmote λογω του οτι με χαλκινο καλωδιο εχω στο σπιτι 31 Mbps ανωτερο , ενω πληρωνω για 50αρα , μου προτεινε η να υποβαθμιστω σε 24 η να παω στο
COSMOTE 5G WiFi DOUBLE PLAY 50 στα 30,90 τον μηνα (ειναι με φπα η χωρις; δεν διευκρινιζουν ) εχει βαλει κανεις ; γνωριζει προβληματα που μπορει να προκειψουν ;

Εβαλε ο g, 300ρα και παει σφαιρα. Παραπονα κανενα , περαν του οτι ποναει γιατι τον πλακωσα στις γρηγορες να τα πει ολα το σκουλικι :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By otso
Dimitris_P έγραψε:Γιατί δεν βάζεις starlink ;

Μπορεις να εχεις σταθερο ; για λογους συναισθηματικους αλλά και λογους οπως πολλοι ηλικιωμενοι συγγενεις που δεν εχουν κινητο η γνωριζουν αυτον τον αριθμο , οπως και χιλιαδες ανθρωποι οπου γης που γνωριζουν αυτον τον αριθμο της οικογενειας απο 100 χρονια και καποια στιγμη θελησουν να επικοινωνησουν .
Και τελος αν ελεγχω ακομα τα 5 φραγκα που εχω θελω να επιλεγω που τα δινω , και ενας που εχει αποκλειστει ειναι ο μασκ .
Άβαταρ μέλους
By otso
PaNick67 έγραψε:
otso έγραψε:H cosmote λογω του οτι με χαλκινο καλωδιο εχω στο σπιτι 31 Mbps ανωτερο , ενω πληρωνω για 50αρα , μου προτεινε η να υποβαθμιστω σε 24 η να παω στο

Εβαλε ο g, 300ρα και παει σφαιρα. Παραπονα κανενα , περαν του οτι ποναει γιατι τον πλακωσα στις γρηγορες να τα πει ολα το σκουλικι :shifty: :shifty: :shifty:

Ο g ; τι κανει ; ειναι ακομα οργισμενος ; σε χωριο μενει και δεν ειχε οπτικη ινα ;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
otso έγραψε:
PaNick67 έγραψε:

Ο g ; τι κανει ; ειναι ακομα οργισμενος ; σε χωριο μενει και δεν ειχε οπτικη ινα ;

Καλα ειναι. Σε πολη μενει αλλα ειχε 5mbps!!! και τωρα με 300 ειναι :superman:

Θα σου ελεγα να πας για τα 300 κι οχι τα 50
Άβαταρ μέλους
By otso
PaNick67 έγραψε:
otso έγραψε:
PaNick67 έγραψε:

Καλα ειναι. Σε πολη μενει αλλα ειχε 5mbps!!! και τωρα με 300 ειναι :superman:

Θα σου ελεγα να πας για τα 300 κι οχι τα 50

Ετσι ειναι και στην πολη να μενεις αν εισαι Ρομά και μενεις σε γκετο Ρομά . Τι να την κανω ρε Νικο την 300αρα ; τι να ανεβασω η να κατεβασω ; τα εμαιλ με τα χρεη σε εφορια και τραπεζα ;
Άβαταρ μέλους
By markvag
otso έγραψε:COSMOTE 5G WiFi DOUBLE PLAY 50 στα 30,90 τον μηνα (ειναι με φπα η χωρις; δεν διευκρινιζουν ) εχει βαλει κανεις ; γνωριζει προβληματα που μπορει να προκειψουν ;

Οι τιμές στη λιανική είναι με ΦΠΑ. Αυτό είναι με 5G router, δηλαδή αν έχεις καλό σήμα στο σπίτι σου, θα έχεις καλό internet. Αν όχι, τότε @@...

Αν πάντως είσαι σε σημείο με οπτική ίνα και δεν θέλεις να μεταφέρεις το router και αλλού, θα σου πρότεινα να δεις κάτι σε οπτική...
Άβαταρ μέλους
By otso
markvag έγραψε:
otso έγραψε:COSMOTE 5G WiFi DOUBLE PLAY 50 στα 30,90 τον μηνα (ειναι με φπα η χωρις; δεν διευκρινιζουν ) εχει βαλει κανεις ; γνωριζει προβληματα που μπορει να προκειψουν ;

Οι τιμές στη λιανική είναι με ΦΠΑ. Αυτό είναι με 5G router, δηλαδή αν έχεις καλό σήμα στο σπίτι σου, θα έχεις καλό internet. Αν όχι, τότε @@...

Αν πάντως είσαι σε σημείο με οπτική ίνα και δεν θέλεις να μεταφέρεις το router και αλλού, θα σου πρότεινα να δεις κάτι σε οπτική...

Μαρκοβαγγο , υπαρχουν μερη στην επαρχια που δεν θα δουν οπτικη ινα στον αιωνα τον απαντα που λεμε .
Άβαταρ μέλους
By pro
#903111 Πάρε ένα παλιό κινητάκι, βάλε καρτοκινητή με απεριόριστα data - to whatsup εχει κάτω από 15 ευρώ νομίζω - κάντο hotspot και είσαι έτοιμος. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο να βάλεις 5G router που κάνει ουσιαστικά το ίδιο πράγμα στην διπλή τιμή. Επισης κάποια προγραμματα συμβολαίου κινητής δίνουν δωρεάν δεύτερη sim κάρτα με απεριόριστα data, έχω μια τέτοια στο χωριό 3 χρόνια τώρα, με συμβόλαιο vodafone red με περίπου 25-30 το μήνα (το οποίο έχει κι αυτό απεριόριστα data και απεριοριστο χρονο ομιλιας).
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#903128 Σε όποια λύση και αν πας θα πρέπει να κρατήσεις το σταθερό αφού το θέλεις, οπότε η σύνδεση με το Internet θα πρέπει να γίνει από άλλο πάροχο, είτε με 5G είτε δορυφορικά (starlink κλπ).
Αφού αποφασίσεις και καταλήξεις, μπορείς μετά να ζητήσεις από τον τηλεφωνικό σου πάροχο τη διακοπή internet και να έχεις μόνο τηλεφωνία, εφόσον εξυπηρετείσαι από χαλκό και όχι VoIP.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#903782 Μου'πεσε το κινητό κι ράγισε η οθόνη .
Κέρκυρα
Big local repair shop , 100e , 3 μέρες μέχρι να την παραγγείλει και να ρθει , 1 μέρα να την αλλάξει. Ξινισμένα μούτρα , συμπεριφορά σα να μου κανε χάρη .
Germanos 95e , αν και στον ιντερνετικό τιμοκατάλογο επισκευών το έδειχνε 80ε , motorola g54 . 6 μέρες για να το πάρω πίσω , θα το έστελναν "έξω" και θα έπαιρνα κινητό αντικατάστασης ενδιάμεσα .
αυτό το 80άρι με πονήρεψε κι ρώτησα κι αλλού

small local repair shop quote , " παρήγγειλέ το κι φέρτω μου να στην αλλάξω με 30ε αυθημερων" ώπερ και εγένετο .
28 η οθόνη , 4ε μεταφορικά και 30 περαστικά. Ήρθε σε 2 μέρες .