- 15 Μαρ 2026, 16:16
Θα μιλήσω όπως ξέρω και βάζω τίτλο:
ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ
Κρυφτείτε. Όσοι τον βγάζατε συνταξιούχο, όσοι είχατε προεξοφλήσει το μέλλον του, τι ήρθε να κάνει και άλλα ωραία που είναι γραμμένα σε όλα τα τόπικ του 2025, αλλά και σε αυτά του 2024, 2023 και ούτω καθεξής. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο, πιο πετυχημένο, με την πιο μακρά καριέρα σε τοπ επίπεδο, τον πιο πολυνίκη, τον πολυπρωταθλητή με τα αξεπέραστα ρεκόρ, τον Sir Lewis Hamilton.
Ήρθε μια χρονιά και βρήκε ένα σάπιο καθεστώς εντός ομάδα, με μονοθέσιο ΧΡΕΠΙ και σε μια χρονιά έχει πάει να κάνει το ρδελομπού σας ομάδα που χτυπάει πρωτάθλημα. Ούτε ο Σουμάχερ το κατάφερε αυτό, του πήρε 4-5 χρόνια, και μάλιστα σε εποχές που είχαν πιασμένα και τα σημαιάκια από τα κόρνερ. Πάρτε το χαμπάρι και ξυπνήστε πριν να είναι αργά. Η Φοράδι περνάει ανομβρία και σε αυτό ευθύνεται και αυτός ο τύπος που λέγεται Λεκλέρκ, ο Μίστερ ΜΗΔΕΝ. Όταν το πάρετε χαμπάρι, θα είναι πολύ αργά. Σας τα λέγαμε, σας τα γράφαμε. Ο Χάμιλτον με πρωταθληματικό μονοθέσιο δεν έχει αντίπαλο κανέναν. Μου κάνατε δήθεν ανεπανάληπτο πιλότο κάποιον Ολλανδό Φερστάπεν που έγινε ετσιθελικά πολυπρωταθλητής. Έχω αδειάσει όλον μου τον νωτιαίο μυελό που τον βλέπω να βολοδέρνει εκεί πίσω μαχόμενος για τον βαθμό της 10άδας.
Ρε βγαίνει ο Λύκος, ο μάνατζερ της πιο πετυχημένης ομάδας έβερ, και μιλάει για τον Λούη και στάζει μέλι, ακόμη πιλότο του τον θεωρεί. Τι να λέμε τώρα.
Το σόου που έδωσε ο 44 όλο το 3ήμερο είναι για σεμινάριο για κάθε νέο οδηγό. Είναι ένας αληθινός influencer του σπορ. Από το πως οδηγεί, το πως απαντάει στα Team Radio, το πως φέρετε εκτός μονοθεσίου στα media, στις δηλώσεις του, στη συμπεριφορά του με το κοινό. Στο πως μάχεται εντός πίστας κόντρα σε αντιπάλους όπως ο Ράσελ και ο Αντονέλι αλλά κόντρα και στον teammate του Λεκλέρκ. ΑΠΙΘΑΝΟΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ LH44.
Ούτε να σκοτώσει κάποιον, ούτε καταπάτηση κανονισμών. Ένας κρυστάλλινος χαρακτήρας εντός, εκτός και επί τα αυτά. Να προσέξετε λίγο κάποιοι ποιους έχετε για είδωλα.
ΥΓ: Εκ μέρους του ελληνικού club ΦΙΛΩΝ ΣΕΡ ΛΟΥΗΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ