Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#90291 Geo το χρησιμοποιήσετε ήδη το μηχάνημα; ευχαριστημένος;;

Πόσο το πήρες; εξτρα ακροφυσια κλπ είχε;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#90294 Σαββατοκυριακο θα το δουλεψουμε!!
Ειχε πολλα καλουδια μεσα μπορω να στα βγαλω μια φωτο.

223 € τελικη τιμη!!

Οποτε το σ/κ εντυπωσεις!!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#90295 Νομίζω σε αυτά τα λεφτά είναι αερόψυκτο Γιώργο , οπότε λιιγο προσοχή στην συνεχή (σε λεπτά) χρήση.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Geo f1 έγραψε:Σαββατοκυριακο θα το δουλεψουμε!!

223 € τελικη τιμη!!

Ατμοκαθαριστης είναι;

Να κανονίσουμε κατι και για τις μοκέτες του αυτοκινητου...
Άβαταρ μέλους
By GTS
axel12p έγραψε:Που ακριβώς χρησιμοποιείτε τον ατμοκαθαριστή σε αυτοκίνητο και υπολογιστές;

Μονο στις μοκέτες. Δεν γνωριζω αν μπορει να χρησιμοποιηθεί και σε υφασμάτινα καθίσματα....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
GTS έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Σαββατοκυριακο θα το δουλεψουμε!!

223 € τελικη τιμη!!

Ατμοκαθαριστης είναι;

Να κανονίσουμε κατι και για τις μοκέτες του αυτοκινητου...

:s_thumbsup :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By egobrain
j.marr έγραψε:Ανοίγεις καθαρίζεις -αφού κλείσεις ρευματα- σχολαστικά και βλέπεις τι έχει καεί. Εναλλακτικά ξηλώνεις παίρνεις καινούριο τοποθετείς και είσαι ο καλύτερος του χωριού.

οκ, τελικα πεθανε πριν το κοιταξει ο ηλεκτρολογος οποτε παω για κυρης του χωριου
Άβαταρ μέλους
By NIGA
#91334 Ερώτηση μήπως κάποιος μπορεί να με φωτίσει: Χάλασε ο θερμοστάτης του θερμοσίφωνα και φώναξα ένα ηλεκτρολόγο και τον άλλαξε. Είπε ότι απαγορεύεται να τον έχουμε στους 80 βαθμούς που το βρήκε και τον έβαλε στους 70. Η κατάσταση είναι απελπιστική. Το νερό με το ζόρι φτάνει για να κάνει μπάνιο ένα άτομο και είμαστε πέντε στο σπίτι! Ενώ πριν έφτανε για τρία άτομα τουλάχιστον. Τον ξαναφωνάξαμε και τον ανέβασε στους 75 βαθμούς και είπε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνει, όμως δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Εϊναι πιθανό να υπάρχει άλλη αιτία; Να τον βάλω μόνος μου στους 80 φοβάμαι αφού μου είπε ότι απαγορεύεται.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#91346 Mάλλον έιναι μικρή η χωρητικότητα του θερμοσίφωνά για τα ατομα ή έχει γεμίσει άλατα.80° πάντως είναι ψηλά .Ξαναβάλτο ψηλά,το πολύ πολύ να ενεργοποιηθεί η ασφάλεια του θερμοστάτη.
Λέω εγώ.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#91349 Όντως θα έπρεπε να φτάνει και να περισσεύει στους 80 C. Ακόμη και 60 λίτρων να είναι, για ένα άτομο φτάνει.
Αν έχει θυρίδα καθαρισμού φώναξε υδραυλικό να τον ανοίξει, να τον καθαρίσει και να αλλάξει και το ανόδιο μαγνησίου.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#91352 Νόμιζα πως οι ηλεκτρολόγοι πρότειναν <80 βαθμούς για λόγους οικονομίας, άσχετα αν όντως το νερό δεν φτάνει για οικογένεια...
Ο κατασκευαστής όμως για κάποιον λόγο "επιτρέπει" να τον πας μέχρι εκεί, άρα μήπως ΔΕΝ υπάρχει θέμα :hmmm: ;
Άβαταρ μέλους
By NIGA
#91354 Τόσα χρόνια στους 80 τον είχαμε!!

Δεν πιστεύω πάντως ότι είναι θέμα αλάτων γιατί μέχρι την μέρα που χάλασε ο προηγούμενος θερμοστάτης, δεν είχαμε πρόβλημα και έκαναν μπάνιο ακόμη και τρία άτομα. Είναι 80 λίτρων. Υπάρχει περίπτωση να μου έβαλε μάπα θερμοστάτη;
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#91359 Κακώς δεν άλλαξες και την αντίσταση, που έχει 15€ και τη δουλειά του μάστορα την πλήρωσες ούτως ή άλλως! :oops:
Αν είναι 5ετίας + έχει πιάσει σίγουρα κάποια άλατα και ανάλογα τη σκληρότητα του νερού της περιοχής, τόσα όσα για να αποδίδει 20-50% λιγότερο.
Ο θερμοστάτης σωστά δεν πρέπει να "τερματίζει", γιατί με τη διαρκή χρήση στην αυτόματη διακοπή λειτουργίας του επειδή έπιασε τη θερμοκρασία ρύθμισης είναι πιό εύκολο να χαλάσει-κολλήσει, οπότε η ρύθμιση στους 75οC είναι υπεραρκετή. Μπορεί όμως και να "διαβάζει" με σημαντική απόκλιση (ρύθμιση στους 75, αλλά στους 70 πραγματικους να πέφτει), οπότε βάλτον για δοκιμή σους 80 και παρακολούθησε τη λειτουργία του, δηλ. αν σβήνει το λαμπάκι αυτόματα και πόσο-για πόσους χρήστες νερό σου έδωσε.
Άβαταρ μέλους
By NIGA
#91361 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Η αλήθεια είναι ότι για την αντίσταση δεν πήγε το μυαλό μου καν, θα έπρεπε να μου το είχε προτείνει ο ηλεκτρολόγος......
Θα το βάλω στους 80 και βλέπουμε
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
NIGA έγραψε:... για την αντίσταση δεν πήγε το μυαλό μου καν, θα έπρεπε να μου το είχε προτείνει ο ηλεκτρολόγος......

Και πώς τότε θα εξασφαλίσει ότι, σε λίγο καιρό ή σε κανα χρόνο θα τον ξανακαλέσεις, οπότε να ξαναβγεί νέο και πλήρες μεροκάματο??? :iconcool: