Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902843 Έχω δει αρκετούς να μη προλαβαίνουν να την πάρουν .
Για ένα πιάτο τραχανά , φτάνουν , αν δεν έχεις νοίκι βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902849 plus, δεν έχω καμία όρεξη να δουλεύω για να δίνω τα μισά μου λεφτά σε νοίκι στους γερμαναράδες.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#902861 Αυτό σ'ενδιαφέρει μόνο; Δεν θες να γλεντήσεις τη ζωή και να κάνεις πράγματα που τώρα η δουλειά δεν σ'αφήνει; Ταξίδια, Πολωνέζες κλπ;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902862 Γλεντάω τώρα στο κοσμοπολίτικο νησί και αράζω 5 μήνες το χειμώνα. Ζω στον παράδεισο.
Ταξίδια στην εποχή του Youtube ? Πατάς το κουμπί και ταξιδεύεις παντού . ούτε έχασα την πτήση, τη βαλίτσα , ούτε ζέστη , ούτε κουνούπια.
Για κρύο και χιόνια ? , ούτε να τα βλέπω από κοντά, τα έχω πλέον σιχαθεί . Στο youtube ναι , μ αρέσουν.
Στα 67 ούτε θα βλέπω , ούτε θα ακούω , καλύτερα να κάθομαι στο σπιτάκι μου.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#902864 Μου θυμίζεις το γιο του αφεντικού.
Είναι 22 τώρα.
Το έχει...φιλοσοφίσει λέει.
Δήλωση ιδίου...
"Έχω λεφτά τώρα(έχει, έτοιμα και τα τρώει, ας είναι καλά ο πατέρας του που του ζμπρώχνει και η μάνα του κάμποσα ακόμα-->χωρισμένοι, τρώει από 2 πάντες δλδ), όσο τα...ταμεία δουλεύουν όλα καλά. Μόλις σταματήσουν και αναγκαστώ να δουλέψω(δεν δουλεύει πρακτικά τώρα, περαστικός είναι στη δουλειά και ο πατέρας του τον καμαρώνει από πάνω) έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά να ανέβω σε κανά ψηλό μπαλκόνι και να φουντάρω.... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By GTS
edmond έγραψε:Μου θυμίζεις το γιο του αφεντικού.
Είναι 22 τώρα.
Το έχει...φιλοσοφίσει λέει.
Δήλωση ιδίου...
"Έχω λεφτά τώρα(έχει, έτοιμα και τα τρώει, ας είναι καλά ο πατέρας του που του ζμπρώχνει και η μάνα του κάμποσα ακόμα-->χωρισμένοι, τρώει από 2 πάντες δλδ), όσο τα...ταμεία δουλεύουν όλα καλά. Μόλις σταματήσουν και αναγκαστώ να δουλέψω(δεν δουλεύει πρακτικά τώρα, περαστικός είναι στη δουλειά και ο πατέρας του τον καμαρώνει από πάνω) έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά να ανέβω σε κανά ψηλό μπαλκόνι και να φουντάρω.... :ninja:

εσύ αγχώνεσαι για τον γιο του αφεντικού σου που τα έχει όλα έτοιμα;
Άβαταρ μέλους
By GTS
mousatos έγραψε:Γλεντάω τώρα στο κοσμοπολίτικο νησί και αράζω 5 μήνες το χειμώνα. Ζω στον παράδεισο.
Ταξίδια στην εποχή του Youtube ? Πατάς το κουμπί και ταξιδεύεις παντού . ούτε έχασα την πτήση, τη βαλίτσα , ούτε ζέστη , ούτε κουνούπια.
Για κρύο και χιόνια ? , ούτε να τα βλέπω από κοντά, τα έχω πλέον σιχαθεί . Στο youtube ναι , μ αρέσουν.
Στα 67 ούτε θα βλέπω , ούτε θα ακούω , καλύτερα να κάθομαι στο σπιτάκι μου.

ρεύμα, θέρμανση θα έχεις να πληρώσεις; έχουν μειωθεί πολύ οι συντάξεις σε βαθμό να είναι για τα γέλια πια.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#902867 Πολύ μίζερο μου ακούγεται και μου θυμίζει τα γερόντια που δεν έχουν με τίποτα να ασχοληθούν και σχολιάζουν τα πάντα γιατί έχουν βαρεθεί τη ζωή τους. Είναι αυτοί που θα σου χαράξουν το αμάξι γιατί πάρκαρες μπροστά στο σπίτι τους ή ρίχνουν φόλα επειδή ο σκύλος κατουράει στο πεζοδρόμιο το οποίο θεωρούν αυλή τους και ιδιοκτησία τους.

Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και μάθε σε καλύτερα. Θα σε ευχαριστείς.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Dimitris_P έγραψε:Πολύ μίζερο μου ακούγεται και μου θυμίζει τα γερόντια που δεν έχουν με τίποτα να ασχοληθούν και σχολιάζουν τα πάντα γιατί έχουν βαρεθεί τη ζωή τους. Είναι αυτοί που θα σου χαράξουν το αμάξι γιατί πάρκαρες μπροστά στο σπίτι τους ή ρίχνουν φόλα επειδή ο σκύλος κατουράει στο πεζοδρόμιο το οποίο θεωρούν αυλή τους και ιδιοκτησία τους.

Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και μάθε σε καλύτερα. Θα σε ευχαριστείς.

παρντον, σε ποιον αναφέρεσαι;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#902869 Στον μουσάτο αναφέρεται.
Και δεν αγχώνομαι για τον τύπο, απλή αναφορά κάνω στη φιλοσοφία που' χει κάνει για τη ζωή.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#902870 Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει κωλ0γεροι βασικά :lol:
Αλλάζουν τα μυαλά, κάτι γίνεται εκεί μέσα. Στο χέρι μας είναι να το εμποδίσουμε γιατί αν το αφήσουμε θα μας αφήσει. :superman:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
GTS έγραψε:ρεύμα, θέρμανση θα έχεις να πληρώσεις; έχουν μειωθεί πολύ οι συντάξεις σε βαθμό να είναι για τα γέλια πια.

Δε ζούμε στον Καναδά , και δε ζω σε μονοκατοικία. Θα τυλίγομαι με κουβέρτες και θα με ζεστάνουν ο από πάνω, ο από κάτω και ο από δίπλα.