Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
sknipper έγραψε:
kostis20 έγραψε:Μήπως την Αγγλία την Θεωρούν ακόμα εντος ΕΕ για καποιο λόγο οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών?Γιατι δε τη βρίσκω σε κανένα πακέτο εκτός ΕΕ.
Edit: Ετσι είναι.Είναι σαν να είσαι ΕΕ.
Κι εγώ νομίζω ότι σε ότι αφορά στην κινητή τηλεφωνία διατηρήσανε σε ισχύ τις προ brexit συμφωνίες/διακανονισμούς.

Μπορεί να έλεγαν ότι δεν θα αλλάξει κάτι αλλά όλες εκτός της Ο2 κατήργησαν το δωρεαν roaming ή έβαλαν όριο .
Πχ η 3 που είχα σε payg έχει βάλει όριο τα 12GB,η ΕΕ που έχω τώρα συμβόλαιο ανάλογα το πακέτο έχει μέχρι 16 μέρες δωρεαν ή πρέπει να αγοράσεις roaming pass .Βρίσκεις όμως καλές ευκαιρίες απο Lebara κλπ με πακέτα για roaming.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#898632 Σήμερα το πρωί έκανα αίτηση φορητότητας απο cosmote σε vodafone Cu για να ενεργοποιήσω το stay on.
Ακόμα ειμαι με cosmote.Για να δούμε πως θα πάει αυτό.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#898640 Πριν μια ώρα έγινε η αλλαγή.Τώρα είμαι με vodafone.Δοκίμασα αν έρχονται sms απο τράπεζα και ταξισνετ και όλα οκ.

Παράγγειλα esim μέσα απο την σελίδα,σε 12 ωρες θα ειναι έτοιμη λεει.Πλήρωσα και 10€ για την αλλαγή.
Στην ΕΕ που έχω συμβόλαιο η αλλαγή ήταν δωρεάν και άμεση.
Ενεργοποίησα και το πακέτο με τους 13 μήνες και τέλος με το ελληνικό κινητό.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Δεν κατάλαβα γιατί το έκανες αυτό

Στο wu πλήρωνα 13€ κάθε 2 μήνες για να μην χαθεί το νούμερο και για να δέχομαι κλήσεις και σμς ,καταναλώνω ελάχιστα λεπτα και δεδομένα.Συν ότι για κάμποσους μήνες με χρέωνε για εισερχόμενες κλήσεις λόγο roaming.

Τωρα με 27€ θα έχω ενεργό το νούμερο για 13 μήνες για εισερχόμενες κλήσεις και σμς ,δίνει κατι ψιλά για ομιλία .Αν θα χρειάζομαι παραπάνω στην Ελλάδα θα βάζω ένα πακέτο όταν θα έρχομαι.Αν και βλέπω ότι η ΕΕ με καλύπτει με δεδομένα άνετα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#899935 Έχω Cosmote unlimited και με την extra sim μου βγαίνει 35€, αν δεν την είχα θα ήταν 30€.
Μου ήρθε προσφορά ανανέωσης για 43€

Με βλέπω να το γυρνάω σε frog. Έχω πρόβλημα κάλυψης με τις άλλες εταιρείες
Άβαταρ μέλους
By bebes
Dimitris_P έγραψε:Έχω Cosmote unlimited και με την extra sim μου βγαίνει 35€, αν δεν την είχα θα ήταν 30€.
Μου ήρθε προσφορά ανανέωσης για 43€

Με βλέπω να το γυρνάω σε frog. Έχω πρόβλημα κάλυψης με τις άλλες εταιρείες

Η frog ειναι τζαμπα και οι παροχες καλες.
Επιπλέον, πολυ βοηθητικο ειναι οτι εχει μικρα πακετακια που μπορεις να αγορασεις και να μιλας σε οποιο μερος του κοσμου κι αν πας (αν δε θελεις να αλλαξεις τον αριθμο σου).
Στα παιδια πληρωνω 13,5€μηνα και εχουν 16+32 GB και 500' ομιλιας προς ολους.

Επίσης, υπαρχει το cosmote neo το οποιο εχει προσφορα απεριοριστα δεδομενα και λεπτα ομιλιας +2000sms με 24€μηνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#900034 Μάλλον πρεπει να πάω σε κατάστημα για την αλλαγή γιατί τηλεφωνικά θα πάθουν κοκομπλόκο
Άβαταρ μέλους
By bebes
Dimitris_P έγραψε:Μάλλον πρεπει να πάω σε κατάστημα για την αλλαγή γιατί τηλεφωνικά θα πάθουν κοκομπλόκο

Γινεται και τηλεφωνικώς.
Αποφασισε που θελεις να πας και κανε την αιτηση σου απο το τηλεφωνο.
Αν θελεις να πας στο cosmote neo, πρεπει πρωτα να κανεις του τηλεφωνο καρτοκινητο και μετα το μεταφερεις μονος σου μεσω της εφαρμογής.
Αν θελεις Φρογκ, να ζητησεις να σε πανε κατευθειαν γιατι αλλιως πρεπει να πληρωσεις 3€ για αλλαγη (πχ απο cosmoκαρτα).
Στον Γερμανο το πιθο πιθανο ειναι να σου πουν οτι δεν εχουν καρτες sim για φρογκ. Δοκιμασε απο το τηλεφωνο πρωτα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#900043 Αυτό που βαριέμαι στο frog είναι ότι πρέπει να μπαίνω κάθε μήνα πριν λήξει το πρόγραμμα και να κάνω ανανέωση εκ νέου. Δεν έχει αυτοματοποίηση ή δεν την έχω βρει. Έτσι το κάνω στους γονείς μου μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
By bebes
Dimitris_P έγραψε:Αυτό που βαριέμαι στο frog είναι ότι πρέπει να μπαίνω κάθε μήνα πριν λήξει το πρόγραμμα και να κάνω ανανέωση εκ νέου. Δεν έχει αυτοματοποίηση ή δεν την έχω βρει. Έτσι το κάνω στους γονείς μου μέχρι τώρα.

ενταξει, δεν ειναι και τιποτα φοβερο.
Αν πας στο neo ανανεωνεται μονο του καθε μηνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
bebes έγραψε:ενταξει, δεν ειναι και τιποτα φοβερο.

Δεν θέλω να φορτώνομαι έννοιες, το αντίθετο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#902366 Κοιτούσα πάλι τα πακέτα συμβολαίου https://www.cosmote.gr/commerce/product-catalogue και είδα πως η μέση χρήση των 2 τελυταίων μηνών είναι περίπου 6GB. Οπότε θεωρώ πως το πακέτο των 18 θα είναι μια χαρά ώστε να καλύπτει τυχόν ταξίδια και διακοπές. Έχω περιθώριο μέχρι μέσα Μαρτίου να αποφασίσω.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:Κοιτούσα πάλι τα πακέτα συμβολαίου https://www.cosmote.gr/commerce/product-catalogue και είδα πως η μέση χρήση των 2 τελυταίων μηνών είναι περίπου 6GB. Οπότε θεωρώ πως το πακέτο των 18 θα είναι μια χαρά ώστε να καλύπτει τυχόν ταξίδια και διακοπές. Έχω περιθώριο μέχρι μέσα Μαρτίου να αποφασίσω.

Οι τιμες αφορουν μια γραμμη;

Γιατι το καρτοσυμβολαιο 8GB, που ειναι 9 πια, εμενα μου κοστιζει 43€ οι τρεις :lol: :lol: :lol: :lol: