Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#901526 :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Η πρώτη μου σκέψη ήταν "ποιος μ@@κας μηχανικός δεν βίδωσε τον τροχό!"

Αλλά φαίνεται πως υπάρχει άλλο θέμα... Πάλι καλά που δεν υπήρξαν θύματα!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#901611 Το economy parking του αεροδρομίου ΕλΒελ μεταφέρθηκε στο εμπορικό κέντρο εκεί που είναι ΙΚΕΑ, Leroy κλπ και δεν το ήξερα και περίμενα χθες μια ώρα να μπω στο κανονικό. Δεν υπήρξε καμία ενημέρωση ακόμα και για τους παλιούς χρήστες.
Άβαταρ μέλους
By ambient
otso έγραψε:και τα ΙΚΕΑ, Leroy που εχουν παρκιν πλεον ;

Στο επάνω parking θα είναι, που το κράταγαν κλειστό εδώ και μερικά χρόνια.

Θέλουν τους χώρους του P1 για τα καινούρια κτίρια.

Εάν είναι να παίρνεις λεωφορείο, τότε δεν έχει νόημα πας στα εξωτερικά πάρκινγκ. Εκτός και εάν το λεωφορείο τους σε αφήνει μπροστά στις αναχωρήσεις και όχι στην άκρη με τα ιδιωτικά βανάκια/λεωφορεία μεταφοράς.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#901631 Μπροστά σε αφήνει. Το άλλο λογικά έχει γίνει σκέτο P3 όχι economy με τις αντίστοιχες χρεώσεις. Θα το τσεκαρω γιατι έχω άλλο ταξίδι σ ένα μήνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
otso έγραψε:και τα ΙΚΕΑ, Leroy που εχουν παρκιν πλεον ;
Απέναντι εχουν φτιάξει ένα χώρο για το economy
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#901657 Εγω την είδα την ανακοίνωση εδω και καιρό.Αυτο σημαίνει οτι το παλιο economy εχει γίνει Long term?
Μάλλον για εξωτερικό Parking μας βλέπω πλέον.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#901701 να σου πω την αμαρτια μου ΠΟΤΕ δεν εχω αφησει το αυτοκινητο στο "κανονικό" παρκινγ... Παντα το αφηνω στους "εξωτερικους" που με πανε με φερνουν με πουλμανακι... πολυ λιγότερο αγχος....
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#901702 Εγώ πάλι το αντίθετο, προτιμούσα μέσα για να μην έχω το άγχος και στη χειρότερη το έπαιρνα περπατώντας. Η τιμή ήταν ίδια πάνω κάτω
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#901703 Απο οτι ειδα χθες online κρατηση κανεις μόνο στο valet και στο economy πλέον! Το οποίο economy εχει πάει στο ΙΚΕΑ :dizzy:
Για τη Παρασκευη που κοίταξα που εχω ταξίδι ήταν εξαντλημένο.
Οπότε εξωτερικό πλέον.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#901721 Δεν μπορείς να προγραμματίσεις ένα μήνα και βάλε με τις απεργίες που κάνουν κάθε τρεις και λίγο.