Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By glf
#901429 Τελικά το van το νοίκιασαν και το οδηγούσαν μόνοι τους.
Παίζει να είχε lane assist που να τον ξαναέστειλε προς τα αριστερά; Και να άναψε το αριστερό φλας το σύστημα;
Μήπως δηλαδη ο οδηγός πάνω που έκανε την προσπέραση να ξεκίνησε να στρίβει δεξιά να ξαναμπεί στο ρεύμα του, να έκλεισε με το χέρι το δεξι φλας και το σύστημα να τον κράτησε αριστερά για να μην αλλάξει λωρίδα;
Δεν είμαι και εξπερ στο lane assist γιατί το έχω κλειστό.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#901430 στο πεζω που οδηγω προσωρινα και εχει, ναι "σφιγκει" οταν πας να φυγεις χωρις φλας αλλα δεν το "στριβει" ( ή τουλαχιστον δε ν το καταλαβα) και σιγουρα δεν βγαζει αυτο φλας ... απλά θελει λιγο παραπανω δυναμη
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#901431 Μα εχει ήδη περάσει τη διαχωριστική και με το δεξί φλας αναμμένο, δε μπαίνει το lane ετσι.Εγω βλέπω οτι κατι εχει ο δρόμος λιγο δεξια απο τη διαχωριστική σα λακούβα και φαινεται οτι πάει να την αποφυγει.
Άβαταρ μέλους
By glf
fokion έγραψε:Ασε δε που αν εχεις αναμενο φλας το lane assist προφανως απενεργοποιήται..

Ναι, γι αυτό είπα μήπως "να έκλεισε με το χέρι το δεξι φλας".
Μήπως από απειρία κάτι τον τρόμαξε λίγο και του πήρε την προσοχή από το δρόμο.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#901438 Μία απορία είναι γιατί διαλέξανε να πάνε από εκεί και όχι από την "κλασσική" οδό μέσω Σκοπίων / Σερβίας. Τέτοια εποχή η αναμονή στα σύνορα πρέπει να είναι πρακτικά μηδαμινή. Να μην είχαν όλοι τους διαβατήρια?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
BARHonda έγραψε:Μία απορία είναι γιατί διαλέξανε να πάνε από εκεί και όχι από την "κλασσική" οδό μέσω Σκοπίων / Σερβίας. Τέτοια εποχή η αναμονή στα σύνορα πρέπει να είναι πρακτικά μηδαμινή. Να μην είχαν όλοι τους διαβατήρια?

Συμφωνα με αυτο που διαβασα καπου, ναι για τα διαβατηρια

Θα προσθεσω ομως και για τους ελεγχους που θα εκαναν σε πουλμανακι οπαδων για αλκοολ κλπ χωρες εκτος ΕΕ
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#901440 Το πιθανότερο είναι αυτό. Αλλά πιθανώς και για να αποφύγουν πιθανό έλεγχο, σε περίπτωση που κουβαλούσαν λάδι ή τίποτε άλλο...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#901441 Το βανάκι γιατί το πήραν απ'την Έδεσσα; Μήπως επειδή στις πόλεις τους δε θα τους έδινε κανείς;
Είχε πράσινη κάρτα άραγε ;
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 28 Ιαν 2026, 11:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#901443 Αυτοί που έζησαν φορούσαν ζώνη άραγε;
είναι δυνατόν να γλίτωσαν χωρίς ζώνη ;!!!!
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Chris έγραψε:Ναι, ναι, λαδι κουβαλουσαν :shifty:

Ναι, εξού και τα αποσιωπητικά στο τέλος :shifty:
Που φυσικά μπορεί να ήταν μόνο τα διαβατήρια ο λόγος που πήγαν από εκεί.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
mousatos έγραψε:Αυτοί που έζησαν φορούσαν ζώνη άραγε;
είναι δυνατόν να γλίτωσαν χωρίς ζώνη ;!!!!

Λογικά γλίτωσαν όσοι φορούσαν ζώνη και ταυτόχρονα κάθονταν στη δεξιά πλευρά. Έχουν ακουστεί ωστόσο και περιπτώσεις κάποιων που σώθηκαν επειδή πετάχτηκαν από το αμάξι (προφανώς αν σε θέλει η τύχη, όλα γίνονται).
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#901446 ακόμα και με ζώνη μου φαίνεται απίστευτο που γλύτωσαν τρεις., οι δυο ελαφριά .