- 27 Ιαν 2026, 11:01
Chris έγραψε:...Αν έχεις χρόνο δεν είναι κακο να την αφαιρέσεις για να επιβεβαιώσεις ότι πάτησε σωστά και άφησε αποτύπωμα σε όλη την επιφάνεια της πάστας και μετά να καθαρίσεις και να την ξαναπεράσεις.
Κρις τα υπολοιπα που ειπες ισχυουν και τα εχω στα υποψιν. Αλλα μου θυμησες μια ερωτηση που ηθελα να κανω οταν ρωτουσα για την παστα... Εγω παντα κοιτουσα πως πρεπει να βαλω την παστα στον καθε διαφορετικο επεξεργαστη. Αλλοι κατασκευαστες λεγανε βαλε μια "φακη" παστα στο κεντρο, αλλοι λεγανε 2 λεπτες γραμμουλες "εδω κι εκει" κτλ κτλ κτλ. Το ζητουμενο ειναι να απλωθει ενα "φιλμ" παστας ομοιομορφα στον επεξεργαστη ή να βαλουμε παστα σε συγκεκριμενο σημειο ωστε να εχει τη μεγιστη απαγωγη θερμοτητας?
dimik έγραψε:Για να φτιάξετε τα windows 11 όπως θέλετε...
glf έγραψε:Βάλτου ένα Proxmox!
Παιδες δεν εχω χρονο για τετοιες ματσακονιες πλεον...
Παλια εκανα κοψε-ραψε στα Windows XP με ενα προγραμμα και τα ειχα φτασει καμια 200αρια ΜΒ αν θυμαμαι καλα. Μιλαμε για εποχες που οι υπολογιστες μου (ή μηπως ολοι?) ζοριζοντουσαν και προσπαθουσα να ξεζουμισω και το τελευταιο αλογο που ειχε το πισακι μου. Οβερκλοκινγκ και δε συμμαζευεται. Μνημες απο το Πλαισιο με λαηφταημ εγγυηση ειχα καψει 2 σετακια σε 1 εβδομαδα απο το πολυ μαστιγωμα μεχρι να βρω τα ορια της
saxon_747 έγραψε:XMP Profile Enable για να φτάσουν οι μνήμες στη συχνότητα λειτουργίας τους. (3600MHz)
Resize Bar Enable
Μετά, μπορείς να παίξεις με PBO αν θες λίγο καλύτερες επιδόσεις και θερμοκρασίες.
Ακριβως τετοια τιπς ηθελα
Dimitris_P έγραψε:Πρόσεξε μη σου ξεφύγει καμία βίδα στο κουτί και κάψεις μητρική
Γενικα ειμαι πολυ προσεκτικος και θα ελεγα οτι πιανουν τα χερια μου, αλλα ειδικα οταν στηνω υπολογιστη ειμαι ακομα πιο τσιτωμενος, γιατι οπως ειπα και πριν δεν ειμαι και επαγγελματιας, οποτε δεν ειμαι και 100% σιγουρος οτι τα κανω ολα τελεια!