Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#89291 Έχει κανένας άποψη για συστήματα σιδερώματος με ταβάνι τα 100 περίπου ευρώ;

Κοιτάω κάτι stirella και singer αλλά είπα να ρωτήσω μήπως αποφύγω καμία πατάτα...

Σκέφτομαι το Singer SG300SR, αν έχει κανείς άποψη θα εκτιμούσα μία βοήθεια...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#89336 Οτι και να παρεις, δες:
1. Την ποσότητα ατμού
2. Την επίστρωση
3. Αν έχει συστημα κατα των αλατων.

Θα πρότεινα να ρίξεις μια ματια σε tefal
Άβαταρ μέλους
By gakost
#89425 το πιο βασικό είναι να έχει bolier ανοιχτού τύπου νομίζω λέγονται, που μπορείς να το γεμίσεις όποτε θέλεις. Σε πολλά φθηνά όταν τελειώσει το νερό πρέπει να περιμένεις να κρυώσει να το ξαναγεμίσεις για να συνεχίσεις το δίδερο. Εμεις έχουμε ένα philips το έχουμε κάποια χρόνια τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#89672 A must have σε σπιτι με μωρο και 4ποδο μωρο. Μολις ηρθε
Εικόνα

< 3
Άβαταρ μέλους
By glf
#89673 Καλό εργαλείο. Και για σφουγγαρισμα και για.. σχάρες και πολλά άλλα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#90079 Δεν ρουφαει
Ατμο βγάζει...οτι πρεπει για την motherboard

< 3
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#90103 Που ακριβώς χρησιμοποιείτε τον ατμοκαθαριστή σε αυτοκίνητο και υπολογιστές;
Δεν υπάρχει κίνδυνος να κάνει ζημιά σε πλαστικά μέρη, λόγω θερμοκρασίας; :hmmm:

Για ποιο λόγο να καταφύγει κανείς στο SC4, σε σχέση με τα πιο οικονομικά μοντέλα (π.χ. SC2);
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#90107 Αστειο ηταν το σχολιο για τον υπολογιστη. Για το αμαξι πιστευω σε ζαντες και εσωτερικο (καθισματα)

< 3
Άβαταρ μέλους
By kubiak
saxon_747 έγραψε:Οτι και να παρεις, δες:
1. Την ποσότητα ατμού
2. Την επίστρωση
3. Αν έχει συστημα κατα των αλατων.

Θα πρότεινα να ρίξεις μια ματια σε tefal

gakost έγραψε:το πιο βασικό είναι να έχει bolier ανοιχτού τύπου νομίζω λέγονται, που μπορείς να το γεμίσεις όποτε θέλεις. Σε πολλά φθηνά όταν τελειώσει το νερό πρέπει να περιμένεις να κρυώσει να το ξαναγεμίσεις για να συνεχίσεις το δίδερο. Εμεις έχουμε ένα philips το έχουμε κάποια χρόνια τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια...
Τα Tefal είναι κάπως ακριβά και τα βρίσκω μόνο σε eshop και όχι σε κοντινά καταστήματα...
Θα δω ένα siemens σε καλή τιμή που νομίζω ότι είναι ok...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#90289 δες και τα juro pro.. :iconcool:
Έχω ένα (kashmir) , με ανεξάρτητο δοχείο νερού , το έχουμε 6 χρόνια , έχει σιδερώσει ρούχα για 2 αερομεταφερόμενες ταξιαρχίες και φτου φτου να μην το ματιάξω συνεχίζει απτόητο . (δυνατός ατμός , εύκολη συντήρηση..)