Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
kostis20 έγραψε:Καλημέρα, που να κοιτάξω για να μας καινούριο PC (πύργο) να το παραλάβουμε ετοιμο ,συναρμολογημένο και κατά προτίμησίν και με windows?Εχουμε όλα τα υπόλοιπα περιφεριακα πλήν ηχείων.
Το Πλαίσιο τι λεει για αυτή τη δουλεια?

Χρήση και απαιτήσεις; :hmmm:

Υ.Γ. Έχεις πάρει είδηση τις αυξήσεις τιμών στις μνήμες και στους SSD? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
saxon_747 έγραψε:Υ.Γ. Έχεις πάρει είδηση τις αυξήσεις τιμών στις μνήμες και στους SSD? :hmmm:

Πριν απο 5-6 χρονια που ειχα φτιαξει ενα gaming PC, θυμαμαι οτι ηταν απλησιαστες οι καρτες γραφικων. Αν θυμαμαι καλα λεγανε οτι αγοραζουν καρτες για crypto mining και για αυτο ειναι οι καρτες στα υψη...

Τωρα οπως σωστα ειπες, ειναι οι μνημες και οι SSD στα υψη...

Τελικα υπαρχει "τελεια περιοδος" για αγορα PC ή παντα βρισκουν εναν τροπο να κωλοπιανουν τους αγοραστες? :hmmm:

Και μια ακομα ερωτηση επειδη εχω ταξει υπολογιστη στο γιο μου κοντα στο Πασχα και με καιει το θεμα! Η τρεχουσα κατασταση με τις μνημες και τους SSD κανει πιο συμφερουσα την αγορα ετοιμου συστηματος ή καλυτερα να χτισουμε μονοι μας ενα PC? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#901010 Δεν υπάρχει ιδανική περίοδος γιατί όποτε και να ρωτήσεις τι επεξεργαστη ή κάρτα γραφικών ή μητρική να πάρεις θα πεταχτεί ο καμπάλα ή κάποιος ανθυποκαμπαλα και θα σου πει μην πάρεις τώρα είναι η χειρότερη περίοδος περίμενε 3-6-12 μήνες να βγούνε τα τάδε τσιπσετ. Είναι τρομερό 15 χρόνια τώρα να έχω αλλάξει γύρω στα 5 σταθερά συστήματα, πώς γίνεται και τα 5 να τα χω στήσει τη χειρότερη περίοδο :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
saxon_747 έγραψε:
kostis20 έγραψε:Καλημέρα, που να κοιτάξω για να μας καινούριο PC (πύργο) να το παραλάβουμε ετοιμο ,συναρμολογημένο και κατά προτίμησίν και με windows?Εχουμε όλα τα υπόλοιπα περιφεριακα πλήν ηχείων.
Το Πλαίσιο τι λεει για αυτή τη δουλεια?

Χρήση και απαιτήσεις; :hmmm:

Υ.Γ. Έχεις πάρει είδηση τις αυξήσεις τιμών στις μνήμες και στους SSD? :hmmm:

Ναι τα είδα, ειδικά οι μνήμες έχουν ξεφύγει...
Gaming και γενική χρήση. Είναι για το γιο μου.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Chris έγραψε:Δεν υπάρχει ιδανική περίοδος γιατί όποτε και να ρωτήσεις τι επεξεργαστη ή κάρτα γραφικών ή μητρική να πάρεις θα πεταχτεί ο καμπάλα ή κάποιος ανθυποκαμπαλα και θα σου πει μην πάρεις τώρα είναι η χειρότερη περίοδος περίμενε 3-6-12 μήνες να βγούνε τα τάδε τσιπσετ. Είναι τρομερό 15 χρόνια τώρα να έχω αλλάξει γύρω στα 5 σταθερά συστήματα, πώς γίνεται και τα 5 να τα χω στήσει τη χειρότερη περίοδο :lol:

Πάντα θα βγαίνει κάτι καινούριο στα θέματα της τεχνολογίας, δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια στην αναμονή, οπότε σε καταλαβαίνω, καλά έκανες

Η βλακεία είναι ωστόσο όταν παίρνεις πχ μια τηλεόραση σήμερα 1300€ και την επόμενη να αποφασίζουν να τη βγάζουν προσφορά, χωρίς να έχεις ενημερωθεί, 1000€. Τυχαία τα ποσά :ninja:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kostis20 έγραψε:Εχουμε πλαισιο στα 5 λεπτα με τα πόδια οποτε θα το εκτιμούσα.

https://www.plaisio.gr/product/pc-perif ... gb_4234529

Eμενα μου αρεσε αυτο απο ενα ψαξιματακι που εριξα

Στον γιο αρεσε αυτο βεβαια :lol: :lol:

https://www.plaisio.gr/product/pc-perif ... gb_4701119

Πω πω κατι τιμες.... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kostis20 έγραψε:Δε νομίζω να ανέβουμε πάνω απο 1000...Τόσα εχει μαζεψει. :lol:

Καλα του κανεις :lol:

Το Πλαισιο παντως ειναι ολιγον τι πανακριβο
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
George_Prix έγραψε:Αυτο με τα 1000€ ταβανι, το λες και το ξαναλες μπας και το πιστεψεις κι ο ιδιος οτι δε θα ξεπεραστει? :lol:

Μπα μλκζεται ο server σήμερα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kostis20 έγραψε:Να πάω Mg Manager πχ?Δεν εχω πρόβλημα να κατεβω κέντρο.

Να πας αλλά θα πρέπει να στο φτιάξουν, δεν βλέπω έτοιμα PC. Branded μόνο.