Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#889593 Για το ΙΚΕΑ το λες σοβαρα η κανεις πλακα ;
Γιατι απ την μια σε οτι πουλαει εχει μια αποδεκτη εως καλη ποιοτητα (μονο κουνιστη καρεκλα εχω παρει αλλα ειναι φοβερη )
Απ την αλλη το στρωμα ειναι περιεργη υποθεση , αν δεν σου ταιριαζει , που θα παρει χρονο τι το κανεις ;
Και ολοι υποσχονται οτι τα δικα τους ειναι τελεια .
Εχεις προσωπικη γνωμη ; αν και εχεις tempur απ οτι ξερω .
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimitris_P έγραψε:Κοιτάω για αλλαγή του 2ου κρεβατιού, το οποίο δεν χρησιμοποιείται, σε κάτι πιο μικρό. Είναι ένα IKEA Malm 140 και λέω να πάω σε μονό 90ρι, ή κουκέτα με ελεύθερο χώρο από κάτω, που ίσως τον κάνω 3d space

Επανέρχομαι καθώς τρέχει αυτό το διάστημα €πιστροφή 20% στην ΙΚΕΑ
https://www.ikea.gr/proioda/tuffing-ske ... /90299449/

Η αλήθεια είναι ότι 2ο κρεβάτι δεν χρειαζόμαστε. Το είχαμε πιο πολύ για φιλοξενία. Θα μπορούσε να φύγει εντελώς το υπάρχον και απλώς να μπει ένας μεγάλος πάγκος με πολλούς χώρους αποθήκευσης
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#900715 έχει κανείς εμπειρία από την κουνιστή πολυθρόνα (poang) του ikea;
αντοχη; κάθεται το κάθισμα της με τον καιρό;
Άβαταρ μέλους
By Chris
#900717 Έχω 2 υφασμάτινες καμία εικοσαρια χρόνια. Δεν έχουν πάθει τπτ. Η μάνα μου βάζει τα καθίσματα στο πλυντήριο κάθε χρόνο. Κάτι μου λέει πως η ποιοτητα αυτών που πωλούνται τώρα δε θα έχει καμία σχέση με εκείνες.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#900721 Είχα πάρει κι εγώ μία μαύρη παλιά και τώρα είναι ακόμα πλήρως λειτουργική στο εξοχικό, όποτε πάω την τιμώ :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#900765 Εμένα με αντέχει. Τις προάλλες έσπασα την καρέκλα γραφείου 15+ χρονών. Παρήγγειλα άλλη που δεν έχει έρθει ακόμη και παράλληλα έδωσα και την παλιά για φτιαξιμο.
Άβαταρ μέλους
By otso
#900768 Εσυ εισαι 75 κ , ο egobrain ομως ;
Τι εννοεις εσπασε ; απο βαρος η μπουκαλα ; υπαρχουν επισκευαστες ; αξιζει να την επισκευασεις ;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#900770 75 ήμουν το 2008. Τώρα άσε. :ninja:
Η πάνω βάση έσπασε, όχι το αμορτισέρ, αυτό ήταν ήδη ενισχυμένο. Ναι μια χαρά ήταν το κόστος, σύντομα θα δω και το αποτέλεσμα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#900786 H Poang πάντα μου άρεσε από όταν την πρωτοείδα. Πήρα κάποτε μια και την τίμησα για χρόνια και είναι απίστευτα άνετη αλλά κάποια στιγμή σε φάση που θα μέναμε εξωτερικό οπότε δεν μπορούσαμε να ασχοληθούμε με μεταφορές αποθηκεύσεις κλπ, την κονόμησε ο Κινέζος που αγόρασε το σπίτι επιπλωμένο. Αν ξαναβρεθώ σε σπίτι με τον κατάλληλο χώρο θα την ξαναπάρω.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
otso έγραψε:Eχει οριο κιλων
Νομιζω στα κιλα σου σπαει .
μπα, ακόμα οπως στη φωτογραφία του γάμου είμαι. απ' την εμπειρία σου, στα 40 ξεκινάει το χτίσιμο του μπιροτράπεζου;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#900934 Ψάχνω μια μαύρη επιφάνεια μαγνητική είτε πίνακα είτε αυτοκόλλητο ρολό να βάλω στον τοίχο για να μεταφέρω τα μαγνητάκια που έχω στο ψυγείο.

Κάτι σαν αυτό δηλαδή

Εικόνα

Το συγκεκριμένο θέλει λέει 30 ημέρες παράδοση για Ελλάδα. Έχει δει κανείς κάτι αντίστοιχο ή σε ρολό σε Ελληνικό μαγαζί; Praktiker, Jysk, Jumbo κλπ; Δεν μπορώ την αναμονή.