Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By xenos
#89842 Στον Σπανό.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
xenos έγραψε:Πέρασα μία γρήγορη βόλτα να δω τα μτχ της bmw. 116 ψιλο-βασική έκδοση με 20κ χλμ πάει ~19.5-21κ. Μία μόνο υπάρχει '11/60κ χλμ στα 17κ. Μου είπε ο πωλητής ότι λόγω fl καινούρια ξεκινάει από 20-21κ. :hmmm:

Ψήσου...
Άβαταρ μέλους
By nass
#89892 Είναι κατάλληλη η σειρά 1 για ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ αυτοκίνητο (τη στιγμή που, όπως είπε σωστά παραπάνω νομίζω ο EDDIE_147, η Giulietta του φάνηκε μικρή ? άρα υπάρχει και ένα θέμα χώρων, εκτός από τα κριτήρια που τέθηκαν στο 1ο ποστ ?)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
nass έγραψε:Είναι κατάλληλη η σειρά 1 για ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ αυτοκίνητο (τη στιγμή που, όπως είπε σωστά παραπάνω νομίζω ο EDDIE_147, η Giulietta του φάνηκε μικρή ? άρα υπάρχει και ένα θέμα χώρων, εκτός από τα κριτήρια που τέθηκαν στο 1ο ποστ ?)

Βασικά καλύπτει τη σημαντική ανάγκη το οδηγικό κομμάτι και βασικό, είναι πισωκίνητη.

Απ'εκεί και πέρα, είτε Giulietta είτε 1, για 1 παιδί είναι μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
Nikos! έγραψε:Βασικά καλύπτει τη σημαντική ανάγκη το οδηγικό κομμάτι και βασικό, είναι πισωκίνητη.

ψιλό :offtopic:
Δε σημαίνει κάτι το ότι είναι πισωκίνητο εξ' ορισμού, παρ' όλο που τα περισσότερα RWD είναι καλύτερα οδηγικά απ' τα περισσότερα FWD. Δε λέω ότι δεν είναι καλό αυτοκίνητο το f20, ή δεν είναι fun to drive (λογικά είναι, δεν το 'χω οδηγήσει), αλλά δεν αποτελεί ειδοποιό διαφορά ο άξονας κίνησης.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#89963 Είναι τρελή διαφορά η κίνηση πίσω, ειδικά αν μιλάμε για την βενζίνη Και όχι diesel σειρά 1.
Εγώ, με πόνο ψυχής θα εγκατέλειπα την πίσω κίνηση, ειλικρινά.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Anonymous Founder έγραψε:Είναι τρελή διαφορά η κίνηση πίσω, ειδικά αν μιλάμε για την βενζίνη Και όχι diesel σειρά 1.
Εγώ, με πόνο ψυχής θα εγκατέλειπα την πίσω κίνηση, ειλικρινά.

Διαφωνω.Το μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει το στησιμο του αυτοκινήτου.Η 5αρα μας μονο fun to drive δεν είναι,όπως και οι διαφορες Mercedes.Αντιθετα οδήγησα F10 xdrive και ήταν τέλεια...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#90006 Καλώς ή κακώς είχα ένα ψιλοαδιάφορο μπροστοκίνητο και μετά πήγα σε ένα πιο fun to drive πισωκίνητο. Ε αν δεν πας σε κάτι πολύ καλό από άποψης στησίματος (type r, 159 όπως λένε, κλπ.), τότε χάνεις αυτό το κάτι που σου δίνει. Και αυτό είναι και αίσθηση, είναι ο τρόπος οδήγησης (το πως θα εκβιάσεις λίγη υπερστροφή πχ ώστε να μπεις καλύτερα), είναι ακόμα και το χαζό παντιλίκι που θα κάνεις με 2α κάθε μέρα, στην ίδια στροφή επιστρέφοντας στο σπίτι σου, έτσι, για να νομίζεις ότι κάτι έκανες ρε παιδί μου. Αυτό είναι που παίρνεις θυσιάζοντας σε κάποιο βαθμό τους χώρους, βάζοντας μια μπαγ. οροφής 5 φορές το χρόνο. Αλλά μην τρελαθούμε ότι κάθε μέρα τρέχουμε κ κάνουμε χρόνους κλπ. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση στην περίπτωσή μου.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#90009 Εφ' όσον έχεις παιδιά, είναι ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ (κυρίως από πλευράς χρόνου) η "μοναχική-ξεκ@βλωτική βόλτα" πάνω από 4-5 φορές το χρόνο...

Εκτός αν έχω κάνει εγώ κάτι λάθος :( ...
Άβαταρ μέλους
By makis_kanatselis
Govus έγραψε:Εφ' όσον έχεις παιδιά, είναι ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ (κυρίως από πλευράς χρόνου) η "μοναχική-ξεκ@βλωτική βόλτα" πάνω από 4-5 φορές το χρόνο...

Εκτός αν έχω κάνει εγώ κάτι λάθος :( ...

Same here. Για αυτο και επελεξα το μεγαλο να ειναι το δυνατο ωστε να το χαιρομαι στα ταξιδια και το μικρο να ειναι το γαιδουρι των καθημερινων.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Μου είπε ο πωλητής ότι λόγω fl καινούρια ξεκινάει από 20-21κ.

Πάντως xene το νου σου, να πάρεις μτχ με 19.000€.

ΜΗ ΤΥΧΟΝ και δώσεις 2.000€ και πάρεις καινούριο γιατί θα είσαι ΚΟΡΟΙΔΑΡΑ.

Κι εγώ την 147 την πήρα στη φάση που είχε σταματήσει η παραγωγή πριν ξεκινήσει το fl και πέτυχα γερή έκπτωση (βασικά σχεδόν τζάμπα το Ti πακέτο).

Ξέρω ότι 5.000 είναι λεφτά ήτοι μεγάλη υπέρβαση αλλά νομίζω ότι θα έκανες πολύ καλή επιλογή.

:s_devil --> Με άλλα 5Κ πάνω βρίσκεις φρεσκομεταχειρισμένη 316 τουρμπάτη...
Just saying... :ninja: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By nass
Nikos! έγραψε:
nass έγραψε:Είναι κατάλληλη η σειρά 1 για ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ αυτοκίνητο (τη στιγμή που, όπως είπε σωστά παραπάνω νομίζω ο EDDIE_147, η Giulietta του φάνηκε μικρή ? άρα υπάρχει και ένα θέμα χώρων, εκτός από τα κριτήρια που τέθηκαν στο 1ο ποστ ?)

Βασικά καλύπτει τη σημαντική ανάγκη το οδηγικό κομμάτι και βασικό, είναι πισωκίνητη.

Απ'εκεί και πέρα, είτε Giulietta είτε 1, για 1 παιδί είναι μια χαρά.

Μόνο που του ίδιου του ενδιαφερόμενου, ως πλέον αρμόδιου, η Giulietta του φάνηκε μικρή άρα, πόσο δε μάλλον, και η 1. Και το κακό με τους ρημάδες τους χώρους είναι ότι, σε αντίθεση με πχ. την ιπποδύναμη ή το κράτημα, δεν βελτιώνονται (ΟΚ βάζεις ένα μπαούλο στην οροφή και βελτιώνεις το χώρο αποσκευών, με κόστος...)

Οσο για το οδηγικό κομμάτι, δεν είμαι σίγουρος ότι μια ατμοσφαιρική 116 με (πόσα ? δε θυμάμαι) ατίθασα το καλύπτει εκτός και αν μιλάμε για χαζο-παντιλίκια με 2α σε σαπουνόδρομους. Περί ορέξεως βέβαια...