Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#900252 Χρησιμοποιεί κανείς super Duolingo? Την πληρωμένη έκδοση δηλαδή. Έχει βγάλει μια προσφορά 60%. Αξίζει; Έχω συμπληρώσει πάνω από 300 ημέρες σερί που κάνω Ιταλικά 5-10 λεπτά κάθε βράδυ.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#900256 Προσωπικά θεωρώ πως δεν θα μάθεις τέλεια μία γλώσσα με οποιοδήποτε app, αλλά θα μπορείς να βγάζεις μία συνεννόηση.

Οπότε, δεν θα πλήρωνα. Είναι σπαστικές οι διαφημίσεις, γεγονός, αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει. Έχω ξεκινήσει από το πρώτο lockdown και έχω τελειώσει το course των αρχάριων στα Νορβηγικά και τώρα κάνω Ισπανικά. Για 10-15 λεπτά κάθε βράδυ, είναι μια χαρά και μπορώ να ανεχτώ τις συνεχείς διαφημίσεις του temu ή των ηλίθιων παιχνιδιών. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Isambard
Dimitris_P έγραψε:Χρησιμοποιεί κανείς super Duolingo? Την πληρωμένη έκδοση δηλαδή. Έχει βγάλει μια προσφορά 60%. Αξίζει; Έχω συμπληρώσει πάνω από 300 ημέρες σερί που κάνω Ιταλικά 5-10 λεπτά κάθε βράδυ.

Αν το χρησιμοποιείς κάθε βράδυ, αξίζει σίγουρα. Εμείς έχουμε το οικογενειακό, γούστο το χρησιμοποιώ και εγώ και η γυναίκα μου.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#900490 :lipsealed: :lipsealed: :omg:

:lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#900607 Όταν κάνεις ντού στον Μαδούρο και τον συλλαμβάνεις ως ναρκέμπορο , σημαίνει οτι μπορείς να το κάνεις παντού και σε κάθε άλλο μεγαλο-ναρκέμπορο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
mousatos έγραψε:Όταν κάνεις ντού στον Μαδούρο και τον συλλαμβάνεις ως ναρκέμπορο , σημαίνει οτι μπορείς να το κάνεις παντού και σε κάθε άλλο μεγαλο-ναρκέμπορο.

Μόνο όπου υπάρχει συμφέρον
Άβαταρ μέλους
By markvag
mousatos έγραψε:Όταν κάνεις ντού στον Μαδούρο και τον συλλαμβάνεις ως ναρκέμπορο , σημαίνει οτι μπορείς να το κάνεις παντού και σε κάθε άλλο μεγαλο-ναρκέμπορο.

Εκτός από αυτούς που σε λάδωσαν και τους δίνεις χάρη! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#900656 για μεγαλέμπορους δεν χρειάζεται καν να συλλάβεις, μια μπομπίτσα από τα 50.000 πόδια είναι αρκετή .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#901330 Τα παιδιά αυτών που σκοτώθηκαν στη βιολάντα , θα υιοθετηθούν απ΄την ελληνική βουλή όπως του λιμενικού ; ή ανήκουν σε άλλη κατώτερη κάστα ;
Άβαταρ μέλους
By fokion
mousatos έγραψε:Τα παιδιά αυτών που σκοτώθηκαν στη βιολάντα , θα υιοθετηθούν απ΄την ελληνική βουλή όπως του λιμενικού ; ή ανήκουν σε άλλη κατώτερη κάστα ;

εξηγησε αν θες την συναφεια......
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#901333 όση συνάφεια έχει η βουλή με το λιμενικό.
πολίτες της ίδιας χώρας δεν ήταν ; φόρους δεν πλήρωναν ; ή δούλευε αφιλοκερδώς ο λιμενικός ;
δικά μας παιδιά ή δικά τους παιδιά;
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 26 Ιαν 2026, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#901335 Τα ISO τους μάραναν , τρομερή οργάνωση και πχιότητα αυτή η εταιρεία.
πρέπει να τα ακολουθούσαν πιστά τα ISO :roll:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#901337 Είναι Βουλή των Ελλήνων ή των σωμάτων ασφαλείας ; Αν δε δουλέψει και δεν πληρώσει φόρους ο κοσμάκης , με τί θα μας προστατέψουν τα σώματα ασφαλείας; με πέτρες και ψαρόβαρκες ;