Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
fokion έγραψε:Μπαρμπας mode on.

Εχω καταερωτευτεί το boxnow και το πόσο βολευει...

Είναι μέχρι να στο ψυρίσουν το δέμα.Να πας και να μην βρεις τίποτα στην θυρίδα,ή να βρεις το δέμα άλλου ή και δύο δέματα που δεν είναι δικά σου.
Μην στέλνετε τίποτα αξίας πάνω απο 100€ ,δεν θα σας αποζημιώσουν για παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#899253 Χρησιμο info!!!
Tο ακριβωτερο πραγμα που εφερα με boxnow ηταν ενα Boafeng VHF ασυρματο 10βατο για το AFW οπου λαμβανει και αεροπορικές συχνοτητες στα κατω απο 40 ευρα απο τεμου.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#899258 Arriving today λέει κι έχει να κινηθεί από το Σάββατο

Saturday, 29 November
1:10 am
Package departed an Amazon facility
Satolas-et-Bonce, Auvergne-Rhône-Alpes FR
Άβαταρ μέλους
By dimik
#899270 Αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα μιλας με αμαζον και σου κάνουν refund.

Μου συνέβη πριν κάνα μήνα με 32gb μνήμες οι οποίες δεν έφτασαν ποτέ.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#899275 Δεν θέλω refund γιατί τώρα έχει ακριβύνει αυτό που πήρα. Είναι air purifier
Refund μου έκανε το temu γιατί είχε κολλήσει στην Κίνα μια παραγγελία, τελικά μετά από 2 μέρες ξεκόλλησε και έχει κολλήσει τώρα εδώ τελωνείο.
Υπομονή, είναι δύσκολες μέρες, black friday, γιορτινά δώρα κλπ
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#899297 Κι εμένα μια αγορά (ζευγάρι λάστιχα ποδηλάτου) από Ιταλία για Αγγλία έχει καθυστερήσει.
14/11 αγορά
15/11 φεύγει από Ιταλία
24/11 φτάνει Αγγλία στο Coventry (υποθέτω μεταφορική νταλίκα)
27/11 στο τελωνείο
Και μετά άκρα του τάφου σιωπή....
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#899596 Ακόμα κολλημένο.
We’re sorry for the delay. If you have not received your package by 12 December, you can come back here the next day for a refund.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dimitris_P έγραψε:Αν έρθει μετά το δέμα τι γίνεται; Απαιτείται επιστροφή;
Τους το λες και σου απαντάνε αναλόγως.
Μπορεί να σου πούνε κράτα το μπορεί να σου στείλουν προπληρωμένη ετικέτα να το στείλεις πίσω.

Μου έχουν τύχει και τα 2.

Πριν κάνα μήνα πάντως που έστηνα το PC χάθηκαν 32γιγα ραμ (τα οποία btw τώρα κοστίζουν μια περιουσία ) παράλληλα είχα παραγγείλει 2ο σετ όταν είδα το πρώτο να μην έρχεται.

Τελικά μου έκαναν refund για αυτό που χάθηκε και το 2ο αρνήθηκα παραλαβή και επέστρεψε πίσω την ίδια στιγμή με τον ίδιο κουριερ και έγινε refund εντός μιας ώρας.

Εγώ βολεύτηκα από την τοπική αγορά σε παρόμοια τιμή με άμεση διαθεσιμότητα.

Όλα ερχόντουσαν με Hrvska, με DHL είχα τα πάντα σε ένα 3ημερο Κύπρο.

edit: η Hrvska είναι παναγιες μπροστά στο Skroutz last mile. 2 συνεχόμενες μέρες μήνυμα το πακέτο θα παραδοθεί σε 3 λεπτά και καπάκι αδυναμία παράδοσης ενώ είμαι εκεί και το περιμένω.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
sknipper έγραψε:Κι εμένα μια αγορά (ζευγάρι λάστιχα ποδηλάτου) από Ιταλία για Αγγλία έχει καθυστερήσει.
14/11 αγορά
15/11 φεύγει από Ιταλία
24/11 φτάνει Αγγλία στο Coventry (υποθέτω μεταφορική νταλίκα)
27/11 στο τελωνείο
Και μετά άκρα του τάφου σιωπή....
Κάποια στιγμή απελευθερώθηκε από το τελωνείο και μετά λέει παραδόθηκε.... όχι σε μένα.
Και λαμβάνω email ότι επεστράφη στο μαγαζί στην Ιταλία..... :dizzy: Μου είπαν είτε να μου δώσουν τα λεφτά πίσω είτε να το ξαναστείλουν, επέλεξα την κουρτίνα 1 και μου τα έβαλαν όλα πίσω. Και στο μεταξύ βρήκα τα λάστιχα σε πρακτικά ίδια τιμή σε Αγγλική αλυσίδα με δωρεάν αποστολή ή παραλαβή από τοπικό κατάστημα εντός 2 ημερών. Παραγγελία χθες το βράδυ παραλαβή από τη γειτονιά μου σήμερα...!!

Από την άλλη παραγγελία από Κίνα έφτασε κανονικότατα και συντομότατα....
Άρα αποφεύγουμε τις παραγγελίες από Ιταλία ή Ευρώπη ή ήταν απλά τυχαία ατυχία;;; :whistlink: