Forum για τη Formula 1

Α) Ποιος θα είναι ο πρωταθλητής; Β) Ποιος θα είναι ο νικητής;

4
29%
2
14%
1
7%
3
21%
0
N/A
0
N/A
1
7%
0
N/A
2
14%
1
7%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
Nikos! έγραψε:Είναι εντελώς στα @@ του. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε το racing ούτε τίποτα. Μόνο τα άλλα activities

https://vm.tiktok.com/ZNR8324QX/

Εικόνα

Εικόνα

< >

Πω.... τελείωσα στο βρακί μου!!!!

Ευλογημένος να είσαι που ζεις τέτοιες στιγμές!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Πλάκα θα έχει να εξαρτάται ο Max από τον κολλητό του τον Russell :lol:

Επρεπε να εχει 2 δεκατακια γρηγοροτερο μονοθεσιο η γρια ο Ναντο και θα το εδινε το κατσαρολι στο φιλο του το Μαξ :s_yes

Ηδη εχθες εδωσε ενα θεικο tow στο Μαξ (σε αντιθεση με το αστειο που του εδωσε ο Γιουκι) και του γλυτωσε 1 σετ λαστιχα!

Μπονους:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Vaskir έγραψε:
Nikos! έγραψε:Είναι εντελώς στα @@ του. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε το racing ούτε τίποτα. Μόνο τα άλλα activities

https://vm.tiktok.com/ZNR8324QX/

Εικόνα

Εικόνα

< >

Πω.... τελείωσα στο βρακί μου!!!!

Ευλογημένος να είσαι που ζεις τέτοιες στιγμές!

Σιγά τη περσονα :lol:

Έχει αρκετά κορίτσια εδώ για αυτή τη δουλειά :lol:

< >
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
#899395 Όλος ο πλανήτης σήμερα είναι με τον Lando, να δούμε τι ιστορικά αισχη θα δούμε και σήμερα όμως.

Δεν μιλάω για την φετινή χρονιά που και ο Piastri αλλά και ο Max έδειξαν πως το αξίζουν εξίσου αλλά κυρίως για την συνολική πορεία του ως οδηγός, παρά τα ελαττώματα του έχει δείξει πως είναι πολύ καλός οδηγός και αξίζει ένα πρωτάθλημα.

Δεν είναι ψυχρός δολοφόνος όπως ο Piastri ή ψυχοπαθής για την νίκη όπως ο Max , έχει σηκώσει πολλές φορές το πόδι σε μάχες για να μην γίνει Κούγκι, οπότε νομίζω πως η τύχη του χρωστάει να έχει μια καθαρή μάχη με τον Max και να τον περάσει ώστε να πάρει πεντακάθαρα το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
bibendum έγραψε:Μάλλον για τον Χαμιλτον το λέει όχι για την Μπράβο

Εννοείται για τον Lewis, δεν πρόσεξα κάτι άλλο.
Με γυναίκες μωρέ θα ασχολούμαστε τέτοιες στιγμές;;;;;
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#899401 Εμένα από τον καναπέ μου μου φάνηκε να τον αφήνει ο Νορις εύκολα τον Πιαστρι να κανει
Τελευταία επεξεργασία από bibendum και 07 Δεκ 2025, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#899405 Επική |λογοκρισία| του Νόρις