Forum για τη Formula 1

Α) Ποιος θα είναι ο πρωταθλητής; Β) Ποιος θα είναι ο νικητής;

4
29%
2
14%
1
7%
3
21%
0
N/A
0
N/A
1
7%
0
N/A
2
14%
1
7%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
edmond έγραψε:Το να γίνει ένα λάθος και να χάσει 2-3-όσες θέσεις, λύνεται στη διάρκεια του αγώνα. Ένα τσούγκρισμα έστω μικροστουκιδάκι όμως που μπορεί να τον ακινητοποιήσει;;... :s_roses
Το αυτό και για τους άλλους 2 βέβαια :roll:

Τώρα αυτό που μετράει είναι το mind game.

Μαξ έχει ένα attitude έχω 4 σπίτι μου.

Νορρις το θέλει πολύ. Τόσο πολύ που μπορεί να τα σκατωσει.

Θα δούμε ποιος είναι πιο δυνατος.

Εδώ το vibe πάντως είναι ότι θα το πάρει ο Μαξ.

< >
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#899282 Λες και δεν εχουμε ξαναδει αισχη σε τελευταιο αγωνα πρωταθληματος και μαλιστα στην ιδια πιστα την τελευταια φορα που παιζοταν τιτλος.

Γενικα πολυ χαμηλων τονων το φιναλε μεχρι στιγμης. Ουτε μια συγκρουση της προκοπης, ουτε μια ανφισβητουμενη προσπεραση. Ισως σε αυτον τον αγωνα αναψουν λιγο τα αιματα. Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι αυτο το ζεν που βγαζει ο Verstappen σε δηλωσεις θα το εχει και στην πιστα αν βρεθει πλαι πλαι με μια McLaren και παιζεται αμεσα ο τιτλος.

Επισης για μενα απο τους τρεις, ο Norris το αξιζει λιγοτερο απο ολους αν δεις συνολικα ολο το πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
Nikos! έγραψε:Επίσης η ταχύτητα που κουβαλάνε στην 1 είναι απίστευτη

και στο playstation μπαίνω εκεί με πολλά :lol:

Αν και έχω δηλώσει ότι θέλω Piastri, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχουν πέσει team orders για το πως θα κρατήσουν πίσω τον Μαξ.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#899286 Ο Norris στα τελευταία 6(?) GP έκανε 5 καθαρές νίκες επί του Piastri. Και γενικά παρότι είχε 2 εγκαταλήψεις μάζεψε περισσότερους πόντους.
Πέρυσι στον ίδιο αγώνα έδωσε το κατασκευάστων στην McLaren παίρνοντας μια αψεγάδιαστη νίκη.
Αλλά είναι Άγγλος.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#899287 Υπήρξαν άλλοι 17 αγώνες πριν όμως που έμεινε κοντά στον ομόσταυλό του από τον οποίο συνήθως έχανε με αποφάσεις είτε των αγωνοδικών είτε της ομάδας. Δεν είναι μόνο η εθνικότητα δηλαδή, το έχουμε ξαναπεί αρκετές φορές. Ακόμα και το ότι για τον πιο παραδοσιακό Μακλαρενικό εδώ μέσα η μία Μάκκα είναι πιο παπάγια από την άλλη, δείχνει το bias της ομάδας ;)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#899288 Ripper practice start για σένα

https://vm.tiktok.com/ZNR8kFWyU/

Και ένα του Μαξ

https://vm.tiktok.com/ZNR8k16vv/

Εντωμεταξύ είναι πολύ γαματο να βλέπεις σε ποιο σημείο πατάνε γκάζι με τη κ1 και μέχρι που κάνουν regen

< >
Άβαταρ μέλους
By ripper
#899300 @Nikos :thumbsup:

@Corto δεν υπάρχει ούτε μία απόφαση της ομάδας που να ευνόησε τον Norris. Υπάρχει μόνο μία διαφορετική στρατηγική που η ομάδα στρατηγικής του Piastri επέλεξε την Α αλλά βγήκε σωστή η Β.
Στις ποινές μαζί σου, έχουν δώσει δύο άθλιες στον Piastri που του στοίχησαν αρκετούς βαθμούς.

Όσο για την δική μου προτίμηση, όπως ξαναέγραψα είναι λόγω του ότι όλος ο ντουνιάς είναι κατά του Norris.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#899303 ripper μας πειθεις οσο και η ομαδα που υποστηριζεις :s_roses

Σιγουρα ο Norris μετα την Ολλανδια ηταν πολυ καλυτερος του Piastri, αλλα ακομα και το οτι ειναι πιο προσφατο αυτο και ξεχναμε το ποσο καλυτερος ηταν ο Piastri μεχρι και την Ολλανδια, και αδικει τον Αυστραλο. Οπως και να εχει ολα ειναι προσωπικες αποψεις και πιο πολυ απο ολα με εκνευριζει που πιστευω οτι ο Max το αξιζει πολυ περισσοτερο απο ολους.

Εντωμεταξυ παιζουν διαφορες θεωριες για το τι συνεβη στον Piastri, με μια πολυ λογικη εξηγηση που διαβασα καπου οτι με το που εξασφαλισε η McLaren το κατασκευαστων, εκοψαν την ανταλλαγη πληροφοριων αναμεσα στα δυο γκαραζ που ισως στοιχισε περισσοτερο στον Piastri δεδομενου οτι εχει δυομιση σεζον στην F1 και ο αλλος 7 ξερω γω
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#899310 Δώσε τους λινκ από εδώ μέσα, να μπουν να διαβάσουν να ξεστραβωθούν. Να τους ανοίξουμε τα μάτια! :rtfm:

ΥΓ: Πολύχρονος
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:Δώσε τους λινκ από εδώ μέσα, να μπουν να διαβάσουν να ξεστραβωθούν. Να τους ανοίξουμε τα μάτια! :rtfm:

ΥΓ: Πολύχρονος

Ευχαριστώ!

Είμαι στο σπίτι του Λουη.

Αύριο θα έρθει. Να ρωτήσω κάτι;

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#899316 Λίγο πριν το κολλήσει ο Λουης.

https://vm.tiktok.com/ZNR8C84BV/

Προσέξτε το σημείο που μπαίνουν στο γκάζι στην 1. Το καταλαβαίνετε γιατί είναι τότε που δεν ανάβουν τα φώτα πίσω.

Τα πίσω φώτα ανάβουν όταν κάνουν lift

< >