Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#754612 λεπτά μετά πήρα ένα τηλέφωνο στα άπταιστα Γερμανικά μου (λέμε τώρα) στην dpd αυστρίας. Μου εξήγησε η τύπισσα οτι εκεί μιλάς μονο για θέματα αποστολών εντός Αυστρίας. Μου έδωσε το σωστό λινκ για αποστολή ερώτησης. Λέω τώρα σώθηκα.

Μου απαντήσαν μέσα σε ούτε ώρα οτι το δέμα, αιωνία η μνήμη του, κάπου έχει χαθεί / απροσδιόριστο το τι του απέγινε.

Από τον προμηθευτή μου ειπαν οτι αν σε περίπτωση που χάθηκε όντως το δέμα μου στέλνουν ένα νέο, end of story.

Κάτι χειμερινά ορειβασίας είναι, με το χιόνι που ρίχνει φαίνεται οτι θα τα προλάβω να τα δοκιμάσω... :lol:
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#893016 Εικόνα

Νομίζω ότι τα ΕΛΤΑ έχουν βαρέσει διάλυση.
Λίγο η επιρροή του δημοσίου τομέα, λίγο οι περικοπές, λίγο ο ανταγωνισμός από BOXnow κλπ....
Περιμένω σημαντικό έγγραφο το οποίο έχει κολλήσει στη Μ.Δ. Δυτικής Θεσ/νίκης από 11 Ιουνίου.
Πάω στο ΕΛΤΑ που με εξυπηρετεί και μου δίνουν το τηλ. της Μονάδας Διανομής για να πάρω να μου το φέρουν (!)
Παίρνω τηλ. και δεν απαντάνε ΠΟΤΕ.
Σήμερα πήγα από εκεί αυτοπροσώπως...αφού με κατηύθυναν σε φυλάκιο φυλασσόμενο από την ΕΛΑΣ μάλιστα (!), μου είπαν ότι ο μόνος τρόπος είναι να καλέσω στο γνωστό νούμερο, να μου απαντήσουν, και να συνεννοηθώ είτε να μου το κατεβάσουν αυτοπροσώπως είτε να το φέρουν στο τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ στο συντομότερο. Μου έδωσαν και τη συμβουλή να μην πατήσω το "1" [για tracked packages] στον τηλεφωνητή, αλλά να περιμένω απλά να απαντήσει κάποιος.
Περιμένω, περιμένω, περιμένω και στο τέλος η γραμμή απλά πέφτει.
Ελλάδα 3.0.

Postruck έχεις άποψη;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#893040 Λόγω συλλεκτικών ανταλλαγών έχω άπειρη εμπειρία τόσο από ΕΛΤΑ όσο και από BOXnow. Μέρα με τη νύχτα. Προφανώς και είναι δελεαστικό να μην τρέχεις στο ταχυδρομείο, αλλά μέχρις εκεί. Στο ΒΟΧ τρέμει το φυλλοκάρδι σου
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#893050 Δεν έχω αρνητική εμπειρία με boxnow εκτός από ότι τα βάζουν σε όποιο box τους βολεύει και όχι όπου εξυπηρετεί πιο κοντά
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Δεν έχω αρνητική εμπειρία με boxnow εκτός από ότι τα βάζουν σε όποιο box τους βολεύει και όχι όπου εξυπηρετεί πιο κοντά

λένε για ανοιγμένα δέματα και αφαίρεση περιεχομένου,για άλλα αντι άλλων δέματα στις θυρίδες ,για πάνω απο ένα δέμα σε θυρίδες....Γενικά ένα μπάχαλο.
Άβαταρ μέλους
By postruck
#893058 Arrows :) Τι να απαντησω.. :rant: Αυτά είναι τα αποτελεσματα του μετασχηματισμού ο οποίος βρίσκεται στην αρχή! Απο αύριο στην Αθήνα για αρχή,κλείνουν κάποιες μονάδες διανομής και το σύνολο του έργου της διανομής, δίνεται σε μια εταιρεία η οποία είναι,συμφωνα με την διοίκηση, εμπειρη (!!!) ,μάλλον στο να μοιράζει πίτσες και πιτόγυρα!!! Αυτό θα γίνει σε όλη την χώρα,εκτος ελαχίστων περιοχών.Το ίδιο θα γίνει και με τις μεταφορές και θα ψάχνουν το φορτηγό να έρθει να ξεφορτώσει,ενω αυτό θα έχει πάει να ξεφορτώσει 5 παλέτες με πατάτες, σε άσχετη εταιρεία!! ΚΑΤΑΝΤΙΑ....
Αυτα είναι τα αποτελέσματα ανθρώπων, που δεν έχουν ιδέα απο ταχυδρομικό έργο και απλά έχουν κάποια πτυχία,master και οτιδήποτε αλλο,εκτος απο εμπειρεία και γνώση του ταχυδρομικού έργου ,αλλα είναι άριστοι.... :roll:
Τωρα στο θέμα σου,για ποιο λογο είναι ο φακελός σου στην Μ.Δ. Δυτικής Θεσσαλονίκης αφου δεν μένεις εκεί? Αλλά και πάλι αν πας ο ίδιος απο εκεί για ποιο λόγο δεν στο δείνουν??
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#893065 Αυτό λειτουργεί;

Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
postruck έγραψε:Arrows :) Τι να απαντησω.. :rant: Αυτά είναι τα αποτελεσματα του μετασχηματισμού ο οποίος βρίσκεται στην αρχή! Απο αύριο στην Αθήνα για αρχή,κλείνουν κάποιες μονάδες διανομής και το σύνολο του έργου της διανομής, δίνεται σε μια εταιρεία η οποία είναι,συμφωνα με την διοίκηση, εμπειρη (!!!) ,μάλλον στο να μοιράζει πίτσες και πιτόγυρα!!! Αυτό θα γίνει σε όλη την χώρα,εκτος ελαχίστων περιοχών.Το ίδιο θα γίνει και με τις μεταφορές και θα ψάχνουν το φορτηγό να έρθει να ξεφορτώσει,ενω αυτό θα έχει πάει να ξεφορτώσει 5 παλέτες με πατάτες, σε άσχετη εταιρεία!! ΚΑΤΑΝΤΙΑ....
Αυτα είναι τα αποτελέσματα ανθρώπων, που δεν έχουν ιδέα απο ταχυδρομικό έργο και απλά έχουν κάποια πτυχία,master και οτιδήποτε αλλο,εκτος απο εμπειρεία και γνώση του ταχυδρομικού έργου ,αλλα είναι άριστοι.... :roll:
Τωρα στο θέμα σου,για ποιο λογο είναι ο φακελός σου στην Μ.Δ. Δυτικής Θεσσαλονίκης αφου δεν μένεις εκεί? Αλλά και πάλι αν πας ο ίδιος απο εκεί για ποιο λόγο δεν στο δείνουν??
Άβαταρ μέλους
By postruck
axel12p έγραψε:Αυτό λειτουργεί;

:whistlink: :innocent: οπως βλέπεις και στο βίντεο,γύρω απο την "πίστα",υπάρχουν άνθρωποι,οταν αυτους τους ανθρώπους τους θεωρείς αναλώσιμους και τους έχεις με συμβάσεις ενος μήνα,πως θα λειτουργίσει σωστά???
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#899175 Μου λέει το Amazon.de ότι η αποστολή γίνεται με Hrvatska posta
Στο site της δεν αναγνωρίζει το tracking number. Τελικά οι 2 από τις 3 παραγγελίες έχουν έρθει με ΕΛΤΑ Courier εδώ. Δεν ξέρω ποιός carier ήταν στο εξωτερικό. Ό,τι λέει το ίδιο το Amazon, προφανώς έχει δικό του εσωτερικό μιας και πάει από Amazon facility σε Amazon facility