sknipper έγραψε:Ανακαλύψανε ότι υπάρχει θέμα στη σύνδεση της πίσω ανάρτησης του Χάμιλτον (και λιγότερο του Λεκλέρκ) που δημιουργεί απίστευτη αστάθεια στη συμπεριφορά της και το ήξεραν οι μηχανικοί αλλά το είχαν μυστικό και προσπαθούσαν να το καλύψουν με ρυθμίσεις. Επειδή λέει δεν υπήρχαν λεφτά στον προϋπολογισμό της χρονιάς για να ξανασχεδιαστεί/κατασκευαστεί σωστά...
Yugo_para_siempre έγραψε:Πάντως χθες στις κατατακτήριες, στην αγγλική μετάδοση του F1 TV βλέποντας τα onboards του Λεκλέρκ έλεγαν ότι γενικά, αλλά ειδικά στη 15, είναι στο όριο της σβούρας συνέχεια, ώσπου τελικά έγινε στο Q3...![]()
Μιλάμε για ρδελομπού επιπέδου.
Αλλά οι οδηγοί ας κλείσουν τα στόματα τους...
Yugo_para_siempre έγραψε:Αν κατάλαβα σωστά δεν πρόκειται για κακή σχεδιαστική επιλογή (που ήταν γνωστό από νωρίς) αλλά για κατασκευαστικό λάθος τύπου τζόγος όπου η βάση της πίσω ανάρτησης συμπεριφέρεται διαφορετικά από στροφή σε στροφή ανάλογα με θερμοκρασία και φορτίο. Και αυτό κυρίως στο σασί του Χάμιλτον. Που επίσης ήταν γνωστό εδώ και κάμποσους αγώνες στους μηχανικούς αλλά αποφασίσαν ε να το κρατήσουν μυστικό (ειδικά μετά από αυτά που είπε ο Elkan ότι οι μηχανικοί κορυφαίοι κλπ που να τολμήσουν...). Αλλά τώρα που τα ηλεκτρονικά δεδομένα έδειξαν κάποια αδικαιολόγητη αναντιστοιχία που μπορεί να άπτεται της κατασκευής και ασφάλειας (κίνδυνος αστοχίας) ενεπλάκη η FIA και το έψαξε. Και έτσι το πήρε χαμπάρι Βασέρ που εκνευρίστηκε. Πολλές κλίκες μέσα σε κλίκες, πολλά μαγαζάκια μέσα στη Φεράρι....sknipper έγραψε:Ανακαλύψανε ότι υπάρχει θέμα στη σύνδεση της πίσω ανάρτησης του Χάμιλτον (και λιγότερο του Λεκλέρκ) που δημιουργεί απίστευτη αστάθεια στη συμπεριφορά της και το ήξεραν οι μηχανικοί αλλά το είχαν μυστικό και προσπαθούσαν να το καλύψουν με ρυθμίσεις. Επειδή λέει δεν υπήρχαν λεφτά στον προϋπολογισμό της χρονιάς για να ξανασχεδιαστεί/κατασκευαστεί σωστά...Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς.
Αν μιλάς για το γνωστό πρόβλημα με την πίσω ανάρτηση που ανακάλυψαν από την αρχή της χρονιάς και υποτίθεται προσπάθησαν με ένα update κάποια στιγμή να μειώσουν.
Δε γίνεται σε όλη τη χρονιά αυτό να διαφέρει ανάμεσα στα δύο μονοθέσια...
Δε γίνεται να είναι πιο πολύ στο ένα μονοθέσιο αφού είναι σχεδιαστικό....
Μιλάμε για ρδελομπού επιπέδου.
Αλλά οι οδηγοί ας κλείσουν τα στόματα τους...
Yugo_para_siempre έγραψε:Καλά ο πρώτος γύρος του Λεκλέρκ στο Sprint είναι... Δεν έχω λόγια.
Μιλάμε πρέπει να πήγε να γυρίσει πάνω από 10 φορές το ρδελομπού.
.
.
BARHonda έγραψε:Sknipper έχεις κάποιο λινκ? Είμαι περίεργος, πραγματικάΤο άκουσα σε 1-2 βίντεο στο youtube, δυστυχώς δεν κράτησα σημείωση. Και σε άλλο κάτι έλεγε για την εμπρός ανάρτηση αλλά νομίζω η πίσω είναι που τους προδίδει.
sknipper έγραψε:Το τελευταίο και καλύτερο βιντεάκι.
https://www.youtube.com/watch?v=yewC0BAms1I
Του Χάμιλτον είναι πιο κακοφτιαγμένο και μετρήσιμα χειρότερο από του Λεκλέρκ.
Φαντάζομαι ο Ελκαν πρέπει να φάει το καπέλο του....
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]