Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#898159 Ε μα η...μαγκιά είναι να γίνει η βεντέτα(λολ) εντός έδρας, για να σε καλύψει και η τοπική κοινωνία, αστυνομία ξέρωγωτι. Αν γίνει η δουλίτσα πχ στην Αθήνα, ε, δεν είσαι και τόσο καλυμένος!!
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
sknipper έγραψε:Έχω δύο φίλους κρητικής καταγωγής που πριν 2 γενιές φύγανε από την Κρήτη για να μην τους φάνε λόγω βεντέτας.

Εχουμε και εμεις στην Ευβοια, εφυγαν το 1960 απο εκει κατω και τωρα πλεον οι απογονοι τους ουτε που ασχολουνται με τις κατω οικογενειες.
Βεβαια η κου**δομαγκια εχει μεινει αλλα ΠΟΤΕ οταν ειναι μονοι τους εκει μοκο,οταν μαζευτουν μερικοι τοτε αρχιζουν τις απειλες προς τον αλλον ''ξερεις απο που ειμαστε εμεις,προσεξε καλα κλπ'' αλλα αμα ο αλλος ειναι ζορικος και τους δειξει οτι μπορει να το παει ανετα παραπερα τοτε (ξανα) κιχ.

Βλεπεις εδω πανω δεν εχουν πολιτικο-αστυνομικο-δικαστικο να τους καλυψει οπως κατω και το βουλωνουν.
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
mousatos έγραψε:wtf ? Είναι ποινή αυτή τώρα ; !

Θυμασαι το 2018;

Στις φυλακές της Θήβας για να εκτίσει την απίστευτα σκληρή δεκαετή κάθειρξη, μετήχθη η 53χρονη καθαρίστρια από το Βόλο, που πλαστογράφησε το «πτυχίο» της Ε΄ Δημοτικού για να μπορέσει να βρει δουλειά.

Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξη με ανασταλτικό δικαίωμα μέχρι το Εφετείο. Σε δεύτερο βαθμό καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξη, χωρίς να επιδέχεται αναστολή ποινή της και έτσι οδηγήθηκε στις φυλακές.

Αρχικα 15 χρονια μεσα (!) μετα εγιναν 10 και μετα τον σαλο αθωωθηκε.

Για κοιτα ομως ιταν ειναι για αλλοδαπο πως αλαλζει η αντιμετωπιση:

https://www.in.gr/2025/10/10/greece/var ... yzygo-tou/

Εν προκειμενω γεωργιανος με 12 συλληψεις.

Αθώος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο 27χρονος που κατηγορήθηκε ότι είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού με 14χρονη σε πάρκο της Πολίχνης και λίγο αργότερα έπεσε θύμα ληστείας.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος έχει καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκου, πράξη που παραδέχθηκε και στο δικαστήριο, ενώ φέρεται να έχει απασχολήσει τις αρχές και για παιδική πορνογραφία.

https://voicenews.gr/den-yparchei-kamia ... salonikis/

:x
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#898689 Άλλο επίπεδο απανθρωπιάς

https://www.kathimerini.gr/society/repo ... kan-freno/

"Το χτύπημα ήταν σφοδρό, η γυναίκα εκσφενδονίστηκε μακριά με εκτεταμένα τραύματα στο κεφάλι, στον κορμό, όλο το σώμα. Ο οδηγός σταμάτησε, κατέβηκε από το αυτοκίνητο, πήγε κοντά της και, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών, την έκανε στο πλάι του οδοστρώματος για να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία του"
Άβαταρ μέλους
By GTS
#898693 Eιναι η γενική κατάπτωση που υπάρχει στην χώρα. Κανένας επίσης δεν ενδιαφέρεται πέρα από τις οικογένειες των θυμάτων.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
GTS έγραψε:Eιναι η γενική κατάπτωση που υπάρχει στην χώρα. Κανένας επίσης δεν ενδιαφέρεται πέρα από τις οικογένειες των θυμάτων.
Συν ότι στη χώρα αυτή η ουρά είναι βρωμερότατη ενώ το κεφάλι ολόφρεσκο...
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#898841 https://www.protothema.gr/greece/articl ... akarnania/

Είναι η τρομερή περίπτωση στο Αγρίνιο πριν 19 χρόνια, που ο ήρεμος και καλά γιος, ενός νταή πατέρα, που λογικά είχε μέσα του τεράστιο κρυφό μίσος από τις προσβολές του πατέρα του, σκότωσε 5 (ναι 5 :dizzy: ) κυνηγούς και μάλιστα με χαριστικές βολές, πάνω σε καυγά που αυτοί είχαν με τον πατέρα του μέσα σε χωράφι της οικογένειας.

Δείτε από κάτω πόσο μεγάλο ποσοστό στα σχόλια εστιάζει στους κυνηγούς και στο ότι πάνω κάτω άξιζαν να εκτελεστούν... :help: :help: :help:
Δεν έχω λόγια.
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
Ο οδηγός εμφανίστηκε στις Αρχές ύστερα από ένα μήνα. Η Αστυνομία, μολονότι πολλοί μάρτυρες κατέθεσαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του, δεν τον βρήκε στο μεταξύ. Σε κάθε περίπτωση, δεν του έγιναν ποτέ τοξικολογικές εξετάσεις, να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. «Ακόμα και όταν εμφανίστηκε, τον άφησαν να φύγει. Ούτε την άδεια οδήγησης δεν του πήραν.
Εχεις σκοτώσει κάποιον, τον έχεις εγκαταλείψει και οι επιπτώσεις είναι μηδέν. Εχουν περάσει δύο χρόνια και δεν έχει καν οριστεί δικάσιμος. Μέχρι να γίνει το Εφετείο μπορεί να περάσουν έως και οκτώ χρόνια και έως τότε αυτός ο άνθρωπος θα συνεχίζει τη ζωή του κανονικά στους δρόμους».

Αμα ηταν σκυλος ομως θα ειχε γινει ''χαμος''.
ΜΜΕ,πρωιναδικα-μεσημεριαναδικα, site-blog-forum-portal μπ[ορει και καμια πορεια στο Συνταγμα ενω η φωτογραφια του θα φιγουραριζε παντου.

Θυμαμαι αναλογη περιπτωση στην πλατεια Αμερικης,εκει καταφεραν οι πολιτες και επιασαν τον δραστη (αλβανος) και μολις ενας μαρτυρας ειπε την λεξη ''αλλοδαπος'' ξεσκιστηκε ο παρουσιαστης να τον κοψει με παρεμβαση.
Άβαταρ μέλους
By otso
Yugo_para_siempre έγραψε:https://www.protothema.gr/greece/article/1732581/agrinio-noemvrios-2006-19-hronia-apo-ti-sfagi-ton-pede-kunigon-pou-suglonise-tin-aitoloakarnania/

Είναι η τρομερή περίπτωση στο Αγρίνιο πριν 19 χρόνια, που ο ήρεμος και καλά γιος, ενός νταή πατέρα, που λογικά είχε μέσα του τεράστιο κρυφό μίσος από τις προσβολές του πατέρα του, σκότωσε 5 (ναι 5 :dizzy: ) κυνηγούς και μάλιστα με χαριστικές βολές, πάνω σε καυγά που αυτοί είχαν με τον πατέρα του μέσα σε χωράφι της οικογένειας.

Δείτε από κάτω πόσο μεγάλο ποσοστό στα σχόλια εστιάζει στους κυνηγούς και στο ότι πάνω κάτω άξιζαν να εκτελεστούν... :help: :help: :help:
Δεν έχω λόγια.

και εγω ειμαι υπερ του καλα τους εκανε , επειδη εχω χωραφια και εχουμε τραβηξει τα πανδηνα απο κυνηγους , ακομα και οταν εισαι μεσα στο χωραφι με τα παιδια σου αυτοι θα μπουν μεσα και θα πυροβολουν , φιλο μου τον εχουν πετυχει στο προσωπο μεσα στο χωραφι του . συνηθως ειναι 2 η 3 μαζι και με τα οπλα νοιωθουν ατρωτοι . Αν ειχαν ζητησει συγγνωμη και εφευγαν δεν θα γινοταν τιποτα και οχι μονο πυροβολησαν πρωτοι για εκφοβισμο . περυσι βρηκα χωραφι να το εχουν δυαλυσει με 4χ4 , αποφευγω να παρω οπλο οταν ειμαι σε χωραφι γιατι αν τους πετυχαινα δεν ξερω τι θα γινοταν κι επειδη εγω δεν κυνηγαω αλλα κανουμε σκοποβολη με τα παιδια ολες οι σφαιρες ειναι μονοβολα μυτερες μπροστα .
Το καλο ειναι οτι με την κριση εχει μειωθει δραματικα ο αριθμος των κυνηγων και η νεα γενια δεν ενδιαφερεται , το χωριο μου που παλια ειχε καφενεια κυνηγων και παρεες που μιλουσαν μονο για κυνηγι τωρα δεν υπαρχει κανεις και χαιρεσαι να ακους και να βλεπεις πουλια . σημερα ειχα παρεα ενα ζευγαρι γερακια που επαιζαν στον αερα .
Το εχω ξαναγραψει ο κουμπαρος μας οταν ειχε πρωτοπαει αγγλια αγορασε καραμπινα και βγηκε για κυνηγι νομιζε οτι εναι ξεφραγο αμπελι οπως εδω . Οταν εμφανιστηκαν με τα σκυλια και τα οπλα να τον σημαδευουν οι ιδιοκτητες ζητησε συγγνωμη και το οπλο πουληθηκε .
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#898868 Από την απολογία του δολοφόνου στο δικαστήριο.

Τους είπα να ηρεμήσουν, αλλά τον έβριζαν χυδαία. Λόγο στο λόγο, κατέβασα το όπλο από τον ώμο μου και τους απείλησα για να σταματήσουν να βρίζουν. Κάποιος από αυτούς προσπάθησε να μου πάρει το όπλο, αλλά δεν τα κατάφερε. Σε δευτερόλεπτα πυροβόλησαν στο χώμα για εκφοβισμό. Εκεί θόλωσα και ξεκίνησε το κακό

Όπως βλέπεις ο δολοφόνος, κατά δήλωσή του, ήταν αυτός που σήκωσε όπλο πρώτος και τους απείλησε επειδή βρίζονταν με τον πατέρα του. Μετά κάποιος από τα θύματα πυροβόλησε για εκφοβισμό στο χώμα.

Αλλά σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν πατέρας και γιος ήταν ήπιοι και οι άλλοι με ψευτομαγκιά έριχναν μια για εκφοβισμό στον αέρα ή στο χώμα χωρίς να έχουν απειληθεί με όπλο.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το δολοφόνο να σηκώσει και να ρίξει πρώτον στο ψαχνό και δεύτερον να τους αποτελειώσει με χαριστικές βολές.

Η προειδοποιητική βολή δεν σημαίνει εκκίνηση μακελειού, ακόμα και αν ήταν υπερβολική, πόσο μάλλον όταν συνέβη επειδή ο δολοφόνος τους απείλησε με όπλο.

Ο τρόπος που έγραψες τόσο απόλυτα, αδιαπραγμάτευτα και σίγουρα, "καλά τους έκανε" είναι το λιγότερο σοκαριστικός.
Ξανασκέψου για ποια πράξη είπες "καλά τους έκανε".
Βάρεσε στο ψαχνό και μετά αποτέλειωσε 5 ανθρώπους.

Όλα όσα παραθέτεις για τα προβλήματα που δημιουργούν οι κυνηγοί μπορεί να είναι αληθή.
Είναι όμως ασύλληπτος ο τρόπος που για αυτά που περιγράφεις θεωρείς ότι αξίζουν το θάνατο.
Σκέψου λίγο, το θάνατο...

Είστε πολλοί τελικά...