Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#898633 Πέτυχα κι αυτή τη DeLonghi σε προσφορά
https://www.delonghi.com/el-gr/p/la-spe ... 0132126080

Δεν είναι υπέρ αυτόματη και έχει πολύ καλά reviews. Με ένα κουπόνι 10% που έχω βγαίνει ακόμα καλύτερα.

Το μόνο που ίσως με προβληματίζει είναι το μικρό portafilter 51 έναντι του 58ριου που έχω, φαίνεται αστείο και λιγότερο "επαγγελματικό".
Άβαταρ μέλους
By dimik
#898635 Άκουσε με και πάρε την ninja 701 αν τρώγεσαι για καφετιέρα, ακριβή Delonghi Eletta είχα πριν και ο καφές είναι μετά με νύχτα με μόλις 10 δευτερόλεπτα ασχολίας. Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#898649 Τα σπάει η Panasonic, την χρησιμοποιώ μέρα παρά μέρα για κεφάλι και λαιμό χωρίς κανένα πρόβλημα πάνω από χρόνο.

Πέρα τούτου ψάξε τα reviews για την ninja από τους "καφετζηδες" του ίντερνετ να δεις.

Το μόνο μειονέκτημα που έχω βρει κι έχουν και δίκιο στα reviews είναι ότι χρησιμοποιεί πολύ νερό και πρέπει να αδειάζεις το δοχείο σχετικά συχνά, κάθε 5-6 καφέδες.

Γευστικά είναι αλλού σε σχέση με τις υπεραυτοματες.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#898665 Ναι μωρέ τα έχω διαβάσει καλά είναι αλλά είναι εντελώς κλειστή τι κάνεις αν προκύψει θέμα; Την ECM την ψιλοπαλεύω και στα χοντρά τη δίνω στο μαστορι μου. Από το 2008 την έχω αν θυμάμαι καλά
Άβαταρ μέλους
By dimik
#898679 Κάτι δίνεις κάτι παίρνεις. Οαο πιο αυτόματη τόσο μεγαλύτερο το ρίσκο αλλά και η ευκολία.

Την lelit πχ όταν έβγαλε θέμα την έστειλα πίσω στο αμαζον και πήρα full refund.

Η delonghi αγοραστηκε με το refund και πουλήθηκε μετά από 6800 καφέδες, αν έβγαζε θέμα μετά την εγγύηση θα την έτρωγα.

Τώρα αν η Ninja αν βγάλει τόσους καφέδες θα είμαι ευχαριστημένος, θα την πετάξω και θα πάρω κάτι άλλο. Συσκευή για μια ζωή πλέον δεν υπάρχει.

Στην Ελλάδα έχει και αντιπρόσωπο η Ninja νομίζω.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#898817 Είδα σήμερα την 601 στον Κωτσόβολο, πολύ πλαστικούρα και τσίμα τσίμα εκεί στο φλιτζάνι. Είδα και αρκετά βιντεάκια ωστόσο και την θεωρούν τίμια.

Στο amazon.de βλέπω παίζει καινούργια από 580€ με free shipping dispatched by Amazon
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B ... ZMTJ4&th=1
Μπαίνουμε κανονικά ; Τι γίνεται σε περίπτωση επιστροφής; Πληρώνω εγώ τα μεταφορικά; Αναγνωρίζεται από τη Ninja Ελλάδος;
Άβαταρ μέλους
By dimik
#898822 Πάρτην από Κωτσο για τέτοια διαφορά.

Κατα τα άλλα η Ninja έχει καλό support, δεν το έχω χρειαστεί αλλά έχω διαβάσει για αντικαταστασεις προϊόντων χωρίς πολλά πολλά.

Από Αμαζον στέλνεις πληρώνεις και τους στέλνεις την απόδειξη για να σε αποζημιωσουν.
Για 20 ευρώ γλιτώνεις όμως την παραπάνω ταλαιπωρία

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#898825 Μάλλον κάτι δεν είδες καλά στα νούμερα.
Amazon 580€

Κωτσόβολος 799.99€

Για την 701 λέμε, όχι την 601
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#898827 Ναι την 601 είδα στον Κώτσο σε εκθεσιακό και σχολίασα, δεν είχε την 701 αλλά οπτικά δεν έχουν διαφορές.

Πάντως έχω βάλει κι αυτή στο παιχνίδι που είναι bestseller στην κατηγορία της
https://sage-appliances.gr/product/sage ... rista-pro/
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#899261 Χθες έκαψα τη pixxie nespresso σε μια προσπάθεια να τη καθαρίσω ,γιατί τελευταια δεν εβγαζε τη σωστή ποσοτητα καφε...
Αξίζει να πάω σε Vertuo ή να παραμείνω στις κλασσικές?Σημειωνω εδω οτι καψουλες αγοραζονται απoκλειστικα original.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#899305 Τελικά πήρα μια Vertuo .Σου επιστρεφουν την αξία της μηχανής σε καψουλες στο διαστημ των 5 πρώτων παραγγελιών ,οποτε ουσιαστικά δωρεαν...Σιγουρα καλύτερος καφές απο τον original και περισσότερες επιλογές σε ογκο καφέ.Ειναι και αισθητα πιο αθορυβή.
:s_smile