Dimitris_P έγραψε:George τελικά πήρες Ninja ;
Μπα οχι, δεν εχει ερθει ακομα η ωρα για μηχανη καφε. Ακομα με καψουλες παιζω σα φτωχαδακι
Dimitris_P έγραψε:George τελικά πήρες Ninja ;
Dimitris_P έγραψε:Εμένα μου παραπονιέται η γυναίκα, έλεγε να πάρει με κάψουλες για να φτιάχνει όταν λείπω
dimik έγραψε:Ninja Es701eu, θα την έλεγα χρυσή τομή μεταξύ αυτόματης και συνδυασμού μύλου + μηχανής.Η καλή μου είδε κάπου bean to cup μηχάνημα και γλυκάθηκε. Τώρα στηριζεται σε μένα για το μύλο και μετά βάζει τον καφέ της σε καφετιέρα φίλτρου κλπ.
Επισης πιάνει πολύ λίγο χώρο, λιγότερο από την υπεραυτοματη και πολύ λιγότερο από μύλο-μηχανή.
Ουσιαστικά και μύλο και μηχανή έχεις αλλά θερμοκρασίες, ποσότητες, χρόνους, πάτημα κλπ τα κάνει σχεδόν αυτόματα ή τουλάχιστον τα επιλέγεις.
sknipper έγραψε:Αλλά πόσο αυτόματα γίνονται όλα; Δηλαδή εκτός από το να το βάλω στην μπτίζα, να βάλω καφέ+νερό στο μηχάνημα, να διαλέξω είδος καφέ, να βάλω την κούπα μου από κάτω και να πατήσω το κουμπί τι άλλο θέλει είτε πριν είτε μετά;
Θέλω την ελάχιστη δυνατή ενασχόληση πριν, κατά και κυρίως μετά, να μη θέλει λύσιμο πλύσιμο κλπ μετά από έναν καφέ.
sknipper έγραψε:Καφε και νερό έχει ήδη μεσα.dimik έγραψε:Ninja Es701eu, θα την έλεγα χρυσή τομή μεταξύ αυτόματης και συνδυασμού μύλου + μηχανής.Η καλή μου είδε κάπου bean to cup μηχάνημα και γλυκάθηκε. Τώρα στηριζεται σε μένα για το μύλο και μετά βάζει τον καφέ της σε καφετιέρα φίλτρου κλπ.
Επισης πιάνει πολύ λίγο χώρο, λιγότερο από την υπεραυτοματη και πολύ λιγότερο από μύλο-μηχανή.
Ουσιαστικά και μύλο και μηχανή έχεις αλλά θερμοκρασίες, ποσότητες, χρόνους, πάτημα κλπ τα κάνει σχεδόν αυτόματα ή τουλάχιστον τα επιλέγεις.
Αλλά πόσο αυτόματα γίνονται όλα; Δηλαδή εκτός από το να το βάλω στην μπτίζα, να βάλω καφέ+νερό στο μηχάνημα, να διαλέξω είδος καφέ, να βάλω την κούπα μου από κάτω και να πατήσω το κουμπί τι άλλο θέλει είτε πριν είτε μετά;
Θέλω την ελάχιστη δυνατή ενασχόληση πριν, κατά και κυρίως μετά, να μη θέλει λύσιμο πλύσιμο κλπ μετά από έναν καφέ.

sknipper έγραψε:Η καλή μου είδε κάπου bean to cup μηχάνημα και γλυκάθηκε. Τώρα στηριζεται σε μένα για το μύλο και μετά βάζει τον καφέ της σε καφετιέρα φίλτρου κλπ.
ότι θα πάρει nespresso για να φτιάχνει
drdino έγραψε:Preinfusion έχουν και οι αυτόματες. Βάζει λίγο νερό και περιμένει μερικά δευτερόλεπτα πριν δώσει την πλήρη πίεση και δόση νερού.
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]