Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#898435 Η άλλη ερώτηση είναι, θα επιστρέψεις μέσω Ιταλίας ή θα έρθεις οδικώς και θα ρισκάρεις Σερβία - Σκόπια να σου ζητήσουν λεφτά ?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BARHonda έγραψε:Η άλλη ερώτηση είναι, θα επιστρέψεις μέσω Ιταλίας ή θα έρθεις οδικώς και θα ρισκάρεις Σερβία - Σκόπια να σου ζητήσουν λεφτά ?

αναλογα ποσο συνεργασιμη ειναι η αντιποσωπεια που θα το βρω για να βγουν πινακιδες προσωρινες/ασφαλεια,θα το φερω οδικως οπως και την προηγουμενη φορα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:Σιγά σιγά το γυρνάς :lol:
Captur φεβ;

oxi :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
axel12p έγραψε:
dimviii έγραψε:phev θα ειναι :lipsealed: :lol:

Ήτανε δίκαιο και έγινε πράξη!!! :thumbsup:

oxi
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
dimviii έγραψε:
BARHonda έγραψε:Η άλλη ερώτηση είναι, θα επιστρέψεις μέσω Ιταλίας ή θα έρθεις οδικώς και θα ρισκάρεις Σερβία - Σκόπια να σου ζητήσουν λεφτά ?

αναλογα ποσο συνεργασιμη ειναι η αντιποσωπεια που θα το βρω για να βγουν πινακιδες προσωρινες/ασφαλεια,θα το φερω οδικως οπως και την προηγουμενη φορα.

Εάν δουν οι Σέρβοι προσωρινές πινακίδες, τότε είναι που θα σου ζητήσουν τα 150-200 ευρώπουλα (ίσως και οι Σκοπιανοί). εκτός και εάν δεν έχεις θέμα να τα δώσεις
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BARHonda έγραψε:
Εάν δουν οι Σέρβοι προσωρινές πινακίδες, τότε είναι που θα σου ζητήσουν τα 150-200 ευρώπουλα (ίσως και οι Σκοπιανοί). εκτός και εάν δεν έχεις θέμα να τα δώσεις

και με ποια δικαιολογια ζητανε τα 200 ευρω?
ειναι γενικευμενο,η αναλογα που θα πεσεις? :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#898448 οποτε μεσω Ρουμανιας Βουλγαριας? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#898449 Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα τι και αν θα σου ζητήσουν. Είναι ρίσκο που το αναλαμβάνεις και θα μας πεις εν τέλει τι συνέβη, απλά το έχω ακούσει (και μάλιστα συνέβη και σε πολύ καλό φίλο πέρσι τον Απρίλη στο έμπα στη Σερβία). Δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι από τότε
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#898453 Όχι βεβαια
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#898454 Από άγνοια ρωτάω, ποια είναι τα πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα της κάθε επιλογής; Γνωστοί μου έκαναν φέτος ταξίδι από Ευρώπη μέσω Ρουμανίας και Βουλγαρίας, δεν μου είπαν για κάποιο πρόβλημα. Από Αυστρία είχαν ξεκινήσει και λογικά πήγαν μέσω Ουγγαρίας, δε θυμάμαι καν να πω την αλήθεια, σίγουρα όμως μπήκαν Ελλάδα από Βουλγαρία.