Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
2
40%
0
N/A
0
N/A
2
40%
0
N/A
1
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Chris έγραψε:Δεν το είδα καλα, ειρωνικά το λες ότι τους πέταξε έξω, ή πραγματικά πως κέρδισε 2 θέσεις?

Ο Μαξ γιατί μπήκε για πιτ στοπ?

Ο πιαστρι πως γίνεται να χάνει μισο δεύτερο στο γύρο???

Το κέρδισε το στοπ με το ρυθμό που απέκτησε με τα medium.

Το hard ήταν τραγικό.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
ripper έγραψε:Τίποτα λάθος δεν έχει κάνει ο Piastri, ο Kimi έκανε την χοντράδα και οι αγωνοδίκες είναι απλά καραγκιόζηδες.

Το ότι έκανε dive bombing ίσως; Σέβομαι τις γνώσεις και απόψεις σου, αλλά σε αυτήν την περίπτωση νομίζω ότι αφήνεις την οπαδική σου αγάπη (κι εγώ οπαδός είμαι και καταλαβαίνω) να επηρεάσει την αντικειμενικότητα σου.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
mousatos έγραψε:Ο Μαξ μπήκε διότι πάτησε κάτι και είχε αρχίσει να ξεφουσκώνει.

Ναι κι αυτό. Αλλά δε νομίζω να τα κρατούσε για πολύ ακόμα.

Μαξαρος κάνει φοβερό αγώνα.

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#898307 Δε γίνεται στον αγώνα να πετάς και στα χρονομετρημένα να μη μπορείς να μπείς στο Q2 . Καλοφάγωτα τα στημένα Μαξ.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
mousatos έγραψε:Δε γίνεται στον αγώνα να πετάς και στα χρονομετρημένα να μη μπορείς να μπείς στο Q2 . Καλοφάγωτα τα στημένα Μαξ.

Μουσάτε πάνε δες μπάλα.

Μαξ ξεκίνησε από το πιτλειν με φρέσκο μοτέρ και άλλο σεταπ.

Είναι οδηγαρα. Είναι σε άλλο επίπεδο!

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#898309 Φοβερός αγώνας !!!

Κίμι πόντιουμ, Μαξ αγώνας παγκόσμιου (θύμισε Σουμι και Χαμιλτον από τα παλιά), Πιαστρι δεν θα ειναι πρωταθλητής γιατί ο Νορρις έχει μπει σε champion mode

Bearman top 6 finish πάλι !

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#898310 Συγχαρητήρια στον Λάντο Νόρις. Τον πλέον σοβαρό, ώριμο και ολοκληρωμένο πιλότο της γενιάς του. Πέρασε από τη δική του λήθη, και καλώς πέρασε, και σφυρηλατήθηκε χωρίς να είναι τσογλάνι και @ρχίδι. Ξέρετε σε ποιους αναφέρομαι.
Εννοείται κάθε έξοδος και ατυχία του Λεκλέρκ με κάνει χαρούμενο. Μαξ καλός είσαι, αλλά για 3ος. Από τελευταίος ---> πρώτος, δες Βραζιλία του 2021 και προσκύνα τον GOAT.
Άβαταρ μέλους
By ripper
REALZEUS έγραψε:Το ότι έκανε dive bombing ίσως; Σέβομαι τις γνώσεις και απόψεις σου, αλλά σε αυτήν την περίπτωση νομίζω ότι αφήνεις την οπαδική σου αγάπη (κι εγώ οπαδός είμαι και καταλαβαίνω) να επηρεάσει την αντικειμενικότητα σου.

Δεν έχει κάνει dive bomb φίλε μου, είναι κανονικά δίπλα στον Antonelli, είναι τέρμα εσωτερικά, ο άλλος δεν αφήνει καθόλου χώρο και στρίβει πάνω του, μπλοκάρει για να τον αποφύγει ενώ είναι τέρμα άκρη. Λίγο πιο πίσω ο Max έχει ακριβώς την ίδια γραμμή και δεν έχει πρόβλημα γιατί ο δίπλα του αφήνει χώρο.
Στην χειρότερη το λες racing incident για μένα είναι 100% παπαρια του Antonelli. 100 προσπεράσματα έγιναν εκεί, κάνεις δεν έκανε αυτό που έκανε ο γιαλαντζι Κιμι.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#898313 Μαξ καταπληκτικός.

Απίστευτη επαναφορά και είχε και αβαρία με επιπλέον στοπ που τον έριξε στην αρχή. Θα διεκδικούσε νίκη ο ριόλης!!!

Τώρα για εμάς τι να πούμε;
Τι αρρώστια είναι αυτή; Ούτε η τύχη ρε μ@λ@κ@...

Ο Λεκλέρκ δεν είχε καμία απολύτως ευθύνη, να δούμε βέβαια αν συμφωνούν όλοι σε αυτό γιατί ίσως κατηγορηθεί και για σήμερα.
Επίσης δεν δίνω ξεκάθαρο φταίξιμο στον Πιάστρι όπως οι αγωνοδίκες.
ΟΚ ναι βούτηξε πολύ οριακά, ίσως απροσδόκητα, όμως δεν φάνηκε να μην ελέγχει το αυτοκίνητο, ούτε να ανοίγει την τροχιά του.
Από την άλλη ο Κίμι ίσως δεν τον περίμενε εκεί, σίγουρα όμως μπορούσε να δώσει μισό μέτρο.
Για μένα είναι πιο πολύ racing incident και αν κάποιος έπρεπε να τη φάει ήταν ο Κίμι.
Τελικά την έφαγε απόλυτα άδικα ο Λεκλέρκ με εγκατάλειψη και μερικώς άδικα ο Πιάστρι με ποινή...

Όσον αφορά τον Λούη.
Στην εκκίνηση φρενάρει ωραία από την εξωτερική και τον χτυπάει ο Σάινθ. Ο Λούης στρίβει λίγο προς το Σάινθ αλλά ο Σάινθ είναι τόσο πίσω που θα έπρεπε να περιμένει ότι ο Λούης θα έστριβε. Αν κάποιος φταίει είναι πιο πολύ ο Σάινθ, όχι τραγικά όμως, οι αγωνοδίκες είπαν παίζεται.
Στη φάση με τον Κολαπίντο (νομίζω) στην ευθεία είναι ξεκάθαρο φταίξιμο του Λούη. Το πλήρωσε με τη σπασμένη αεροτομή που ήθελε αλλαγή, μάλιστα κόλλησε από κάτω κάνοντας ζημιά στο πάτωμα οπότε γ@μησε τα.
Πήρε ποινή, γιατί παραπάνω γράφτηκε ότι δεν πήρε...

ΥΓ1: Σε δύο αγώνες, Ολλανδία και Βραζιλία, που ο Λούης δεν τερμάτισε από δικό του λάθος, ο Λεκλέρκ έχει χάσει περίπου 20 βαθμούς γιατί τον έφαγε λάχανο ο Κίμι χωρίς καμία ευθύνη του Μονεγάσκου... :help:

ΥΓ2: Ο Σάινθ σε πόσα περιστατικά έχει εμπλακεί φέτος; Ειλικρινά έχω χάσει το μέτρημα... :dizzy:
Τελευταία επεξεργασία από Yugo_para_siempre και 09 Νοέμ 2025, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά