Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
REALZEUS έγραψε:Αυτό το topic μου μοιάζει σαν το "θέλω Model T με χειροκίνητο αβανς γιατί είμαι πιουρίστας και δεν γουστάρω ψεκασμό και διπλοσύμπλεκτα!". Εν τω μεταξύ οι νέες ηλεκτρικές ξυριστικές ξυρίζουν πιο κοντά από όλες τις χατζάρες και χωρίς κανέναν κίνδυνο να κοπεί κανείς.

Αλέξανδρε, οι ηλεκτρικές μηχανές είναι Tesla, οι κλασικές Subaru b55 κι η φαλτσέτα Lotus 7.

Μπορεί οι πρώτες να είναι πιο γρήγορες και εύκολες αλλά οι άλλες πολύ πιο απολαυστικές. :)
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
REALZEUS έγραψε:αλλά θέλει κανένα 20λεπτο αν έχεις γένια μιας βδομάδας. Ούτε μπαρμπέρης δεν ξυρίζει τόσο σύριζα (εννοείται πάντα κόντρα ξύρισμα) και με στρατιωτικά κριτήρια βαμβακιού.

Αν θέλεις 20 λεπτά ξύρισμα με ηλεκτρική φέξε μου :lol: Πιο γρήγορα τελειώνεις με παραδοσιακό
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Dimitris_P έγραψε:
REALZEUS έγραψε:αλλά θέλει κανένα 20λεπτο αν έχεις γένια μιας βδομάδας. Ούτε μπαρμπέρης δεν ξυρίζει τόσο σύριζα (εννοείται πάντα κόντρα ξύρισμα) και με στρατιωτικά κριτήρια βαμβακιού.

Αν θέλεις 20 λεπτά ξύρισμα με ηλεκτρική φέξε μου :lol: Πιο γρήγορα τελειώνεις με παραδοσιακό

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#898282 Αν επί 20 λεπτά ακούς ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, χρισχρισχρισ..... και δεν έχει φύγει από το παράθυρο, είσαι στωικός. :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#898288 Αν θες να κάνεις σωστή (και μιλάω να γίνει βελούδο) δουλειά μετά από 7-10 μέρες αξυρισιάς, τόση ώρα θέλεις και με το ξυράφι.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#898290 Όχι, πρώτα παίρνεις τα χοντρά με τη μικρότερη σκάλα του τρίμερ και μετά βάζεις ξυριστική είτε ηλεκτρική είτε παραδοσιακή
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Dimitris_P έγραψε:Όχι, πρώτα παίρνεις τα χοντρά με τη μικρότερη σκάλα του τρίμερ και μετά βάζεις ξυριστική είτε ηλεκτρική είτε παραδοσιακή

Κλέβεις. :lol:
Πάντως βρίσκω ότι ξυρίζει καλύτερη η ηλεκτρική με μακριές και μαλακές τρίχες, παρά με τριμμαρισμένες και άρα πιο σκληρές.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#898387 Για άνω των 2 ημερών πρώτα ξυράφι ένα πέρασμα με τη φορά της τρίχας και μετά Panasonic ηλεκτρική και περάσματα 360 μοίρες.
0 ερεθισμοι και περνάει ότι τεστ θέλεις

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
kostis20 έγραψε:Λαδι και ανταλλακτικά απο που αγοράζετε για τις μηχανές?

autodoc

Ωχ,λάθος τόπικ :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
REALZEUS έγραψε:Αν θες να κάνεις σωστή (και μιλάω να γίνει βελούδο) δουλειά μετά από 7-10 μέρες αξυρισιάς, τόση ώρα θέλεις και με το ξυράφι.

Κυριακη πρωι ξυρισα γενια 8 ημερων σε 15 λεπτα.
Μουλιασμα, pre shave, σαπουνι με πινελο, δυο χερια ξυρισμα, ενα ισια κι ενα κοντρα, στυψη, after shave. και χωρις το ενοχλητικοτατο ιιιιιι χριστσι χριτσι ιιιιιιι χριτσι χριτσι. Και με αποτελσμα σαν κωλαρκι μωρου.

Επισης, τι μηχανη ειναι αυτη που επι 20 λεπτα δεν εχει αναψει η κεφαλη της να σου καιει το δερμα;
Άβαταρ μέλους
By dimik
Ανταλλακτικη κεφαλή πήρα από σκρουτζ πρόσφατα., αλλιώς eBay-amazon.

Λάδια έχει επίσης άπειρα το skroutz με 4-5 ευρώ το μπουκάλι.

< >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
dimik έγραψε:
Ανταλλακτικη κεφαλή πήρα από σκρουτζ πρόσφατα., αλλιώς eBay-amazon.

Λάδια έχει επίσης άπειρα το skroutz με 4-5 ευρώ το μπουκάλι.

< >

Ευχαριστω dimik δε σκεφτηκα καθόλου να κοιταξω skroutz :tomato:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#898447 Εγώ ηλεκτρική μισό λεπτό τη μέρα, ζβιν-ζβιν τελείωσα, περί το 1 λεπτό μια φορά την εβδομάδα που συμμαζεύω το μούσι.
Κι αν δεν είμαι τέλεια ζυρισμένος στα @@ μου, κανένας δεν παραπονέθηκε (βέβαια να σημειωθεί ότι δεν είμαι στρατιωτικός).

Αν είναι δυνατόν, άλλη δουλειά δεν έχουμε να κόβουμε τρίχες.... μέχρι που το κάναμε και θέμα στο φόρουμ.... :lol: