Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#897957 Κάτι τέτοιες ειδήσεις τις βγάζουν συνήθως οι διάφοροι για να έχουν clicks. Είναι πολύ νωρίς για τέτοιες αποφάσεις, ειδικά όταν είναι φανερό πως ο Hamilton έχει αρχίσει να βελτιώνεται. Από την άλλη, δεν ξέρω αν και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει με τη Ferrari, τώρα που τους είδε από κοντά, μπορεί να μην έχει καμία όρεξη.
Γενικώς, είναι φανερό πως δεν τους φταίει ο Hamilton και οι οδηγοί, κορυφαίους οδηγούς είχαν, αλλά πρωτάθλημα δεν ήρθε εδώ και τόσα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Isambard έγραψε:Είναι πολύ νωρίς για τέτοιες αποφάσεις

Σωστά.
Κάτσε να περάσει εμμηνόπαυση πρώτα και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Isambard έγραψε:Κάτι τέτοιες ειδήσεις τις βγάζουν συνήθως οι διάφοροι για να έχουν clicks. Είναι πολύ νωρίς για τέτοιες αποφάσεις, ειδικά όταν είναι φανερό πως ο Hamilton έχει αρχίσει να βελτιώνεται. Από την άλλη, δεν ξέρω αν και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει με τη Ferrari, τώρα που τους είδε από κοντά, μπορεί να μην έχει καμία όρεξη.
Γενικώς, είναι φανερό πως δεν τους φταίει ο Hamilton και οι οδηγοί, κορυφαίους οδηγούς είχαν, αλλά πρωτάθλημα δεν ήρθε εδώ και τόσα χρόνια.
Αν όπως αναμένεται/ελπίζεται πάρει τα πάνω του με τη νέα σχεδίαση από 2026 που δεν στηρίζεται στο ground effect που δεν ταιριάζει με το στυλ οδήγησης του τότε δύσκολα να χωρίσουν.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#897968 Νομίζω ότι οι υπερήλικες πλέον Αλονσο και Χαμιλτον πρέπει σιγά σιγά να δώσουν χώρο σε νέα ταλέντα όπως ο Bearman να εξελιχθούν.

Ντάξει πήραν τις κούπες τους, άλλες χλωμό να πάρουν, έχουν ένα βουνό λεφτά ας κάνουν κάτι άλλο.

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#897969 Παντως αυτο το τρεχον 31-0 που εχει κανει ο Ναντο στο Στρολ, μονο το Μαξ σκεφτομαι σαν ικανο να το κανει. Δηλαδη να πηγαινει ταπα σε 31 κουαλι και να μην εχει χασει ουτε ενα φρεναρισμα, ουτε μια τιμονια, ωστε να κανει μια ηττα οπως ολοι οι αλλοι χριστιανοι. Μπορει να μην ειναι στο επιπεδο που ηταν πριν καμια 10αρια χρονια, αλλα ακομα και με αυτο το 1 κλικ που (ενδεχεται να) εχει χασει, παλι εχει θεση στο γκριντ εφοσον παραμενει καλυτερος απο τον πολυ τον κοσμο :rtfm:

Εδω επιστρεφουν του χρονου οι Μποττας/Τσεκο που εκτος απο παππουδια ειναι και μετριοι οδηγοι, ιερα τερατα σαν το Ναντο και το Λουη μας χαλανε το γκριντ? :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
George_Prix έγραψε:Παντως αυτο το τρεχον 31-0 που εχει κανει ο Ναντο στο Στρολ, μονο το Μαξ σκεφτομαι σαν ικανο να το κανει. Δηλαδη να πηγαινει ταπα σε 31 κουαλι και να μην εχει χασει ουτε ενα φρεναρισμα, ουτε μια τιμονια, ωστε να κανει μια ηττα οπως ολοι οι αλλοι χριστιανοι. Μπορει να μην ειναι στο επιπεδο που ηταν πριν καμια 10αρια χρονια, αλλα ακομα και με αυτο το 1 κλικ που (ενδεχεται να) εχει χασει, παλι εχει θεση στο γκριντ εφοσον παραμενει καλυτερος απο τον πολυ τον κοσμο :rtfm:

Εδω επιστρεφουν του χρονου οι Μποττας/Τσεκο που εκτος απο παππουδια ειναι και μετριοι οδηγοι, ιερα τερατα σαν το Ναντο και το Λουη μας χαλανε το γκριντ? :s_dunno

Σιγά το ταλέντο το Στρολ ρε ‘σύ. Δεν είναι και δύσκολο…

Εμένα ναι. Με χαλάνε και οι Μποτας Περεζ αλλά οκ εκεί πες ότι δεν ήθελε και κανένας άλλος να πάει σε τέτοια ομάδα ουραγός.

< >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#897973 Μπορώ να σου πω καμιά 20αρια τύπους που θα σκότωναν να πάνε σε ομάδα ουραγό
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Nikos! έγραψε:...Σιγά το ταλέντο το Στρολ ρε ‘σύ. Δεν είναι και δύσκολο…

Παντως ο Φεττελακος καθε 2 αγωνες εγραφε και μια ηττα απο το Στρολ :lol:

Ο οποιος Στρολ προφανως δεν ειναι κανενα χερι που θα μεινει στην ιστορια, αλλα δε νομιζω να ειναι και ο πιο κουλος που εχει περασει απο το χωρο. Τα λεφτα του μπαμπα σιγουρα βοηθησαν να εχει αυτη την πορεια, αλλα στις μικρες κατηγοριες κερδιζε αβερτα για να "δικαιουται" να δοκιμαστει στην Φ1 :s_wink

Εγω τετοια σερι θυμαμαι τωρα στο Στρολ απο Ναντο (και παλιοτερα στον Βαντουρν), απο το Μαξ και ενα 45-0 νομιζω που ειχε κανει ο Ρασελ στο Λατιφι. Για πες μου εσυ, ποιος αλλος οδηγος εχει κανει τετοια σερι, ακομα κι απεναντι σε κουλο ομοσταβλο? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#897993 Τώρα σοβαρά για τον στρολ;
Ναι, ήταν καλός στις μικρές κατηγορίες οι οποίες του έδωσαν δικαίωμα συμμετοχής στην φ1. Όπως γίνεται σε κάθε φέρελπι.
Και μετά τί; 2-3 χρόνια να αντέξει κάποιος...άμπαλος, άααντε 4 ξέρωγω. Ότι δλδ υπάρχει και άλλος λόγος που έχει κατσικωθεί στο γκρίντ εκτός του τάτυ. Μάλιστα...
Και ποτέ δεν κατάλαβα την εμμονή με το ενδοοικογενειακό μπαλαμούτι. Ναι, ο νάντο είναι καλύτερος του στρολ και ο μαξ από τσουνόντα, τσέκο κτλ. και ξεζουμίζουν καλύτερα τα μονοθέσια των ομάδων τους.
ΚΑΙ;;;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#897994 Για εμενα οι 40+ δεν εχουν καμια δουλεια στους αγωνες.

Τους θελουν για τα ΜΜΕ, τους θεατες, τα αναμνηστικα κλπ; Μπραβο. Ας τους κανουν πρεσβευτες του αθληματος, ας τους δωσουν ρολους εκπροσωπου κλπ , οχι μονοθεσιο ομως.
Τοσα ταλεντα ψαχνουν θεση

Δηλαδη υπαρχει οπαδος του Αλονσο που του αρεσει αυτο που βλεπει; Ή του Χαμιλτον;

Εδω κι ο Χουλκ τον τοπο πιανει, ΙΜΟ.

Τοπο στα νιατα!
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#897996 Και οι 2 προσπαθούν να εκπληρώσουν ένα προσωπικό απωθημένο. Ο Λούης να παλέψει στην πίστα τον Μαξ που ποτέ δεν είχε την ευκαιρία μετά το 21 και ο Αλόνσο να πάρει εκείνη τη μία νίκη. Ας ελπίσουμε το 26 να τα καταφέρουν όλοι τους και να φύγουν και οι τελευταίοι των δεινοσαύρων
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#897997 Me think οτι και οι δύο προσπαθούν να τσεπώσουν οτι παραπάνω μπορούν.
Και καλά κάνουν αφού βρίσκουν τέτοια συμβόλαια σε συντάξιμη ηλικία.

Τα κανάλια δεν πληρώνουν ούτε το 1/10 στους σχολιαστές.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
PaNick67 έγραψε:Για εμενα οι 40+ δεν εχουν καμια δουλεια στους αγωνες.

Eκπροσωπούν το δικό μας ηλιακό γκρούπ. Ευπρόσδεκτοι για μένα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#898000 Εμενα το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι καλος ο θεσμος της Φ1, ωστε να χαιρομαι τους αγωνες οσο περισσοτερο γινεται. Ουτε με το Ναντο εχω καψουρα που να μη μπορω να ζησω μακρια του, ουτε με νοιαζει να αποδειξω οτι και τα παππουδια εχουν ψυχη.

Ως εκ τουτου, θελω το περισσοτερο δυνατο ταλεντο στο γκριντ καθε χρονο. Ας αρχισουνε να διωχνουν πρωτα τα κουλαδια που ειναι χειροτερα απο τους Ναντο και Λουη για αρχη. Οταν φτασουν αυτες οι 2 οδηγαρες να ειναι αναμεσα στους χειροτερους του γκριντ, εγω πρωτος θα πω "αντε στο σπιτακι σας ζγα ζγα".