Θέλουν να χαρίσουν το 5ο στον Max; Same_old_story έγραψε:Τι καραγκιοζιλίκια ειν' αυτά της McLaren;;;Θέλουν να χαρίσουν το 5ο στον Max;
Στημένο. Όπως και το πρώτο του.
Να πάμε και στα της Φεράρι και με το πόσο "λίγος" σαν οντότητα είναι ο λεκλέρκ;
Ελπίζω να έχουν μάτια στο Μαρανέλο και να τον στείλουν στη Γουίλιαμς δίδυμο με Σμουθ.
Giuseppe Busso έγραψε:Same_old_story έγραψε:Τι καραγκιοζιλίκια ειν' αυτά της McLaren;;;Θέλουν να χαρίσουν το 5ο στον Max;
Στημένο. Όπως και το πρώτο του.
Να πάμε και στα της Φεράρι και με το πόσο "λίγος" σαν οντότητα είναι ο λεκλέρκ;
Ελπίζω να έχουν μάτια στο Μαρανέλο και να τον στείλουν στη Γουίλιαμς δίδυμο με Σμουθ.
Τον θέλει η Κάντιλακ.
Same_old_story έγραψε:Να τον πάρει, να τον πάρει. Και η Φερράρι να πάρει τον Πιάστρι (ακούγεται και ιταλικό το όνομά του) ή τον Κίμι (που είναι και Ιταλός αλλά ο Τότο δεν φαντάζομαι να τον δίνει)Giuseppe Busso έγραψε:Να πάμε και στα της Φεράρι και με το πόσο "λίγος" σαν οντότητα είναι ο λεκλέρκ;Τον θέλει η Κάντιλακ.
τι να την κάνουμε την ρέπλικα;;
Επισης, η αμερικανιστικη αλαζονεια του Brown που προλαβε να δηλωσει "That was terrible, neither of our drivers to blame there. Some amateur hour driving. Clearly Nico drove into Oscar. He had no business being where he was." ειναι σα να ακουω «εμεις ειμαστε οι πρωταθλητες, η πιστα μας ανηκει, ολοι οι αλλοι φρενο». Ο Hulk ηταν στη γραμμη του κανονικα, ουτε βουτια εκανε ουτε τιποτα. Μου θυμισε οταν ο Vettel εστριψε πανω στον Μπρουνου το 2012 στη Βραζιλια και για δεκα δευτερολεπτα ημασταν πρωταθλητες…
Αλλά τρέχουν άλλοι 17.

Είναι καλό να δοκιμάζουν πιο αισιόδοξες προσπάθειες, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση χωρίς να είναι δολοφονική, εννοείται, το τράβηξε από τα μαλλιά. Απλά ο Μαξ το διάβασε και τον απέφυγε.
Αν το είχε κάνει ο Μαξ (λόγω κάφρικου παρελθόντος) ή ο Λεκλέρκ (ως λίγος κατά πολλούς) θα είχε πέσει κράξιμο, βέβαια με διαφορετική εστίαση για τον καθένα...
BARHonda έγραψε:Έχει βαλθεί η McLaren (ή οι οδηγοί, δεν ξέρω) να κάνουν το φλοπ του 2007 να φαίνεται σαν παραμύθι για παιδάκια
Νομίζω έχει πέσει εντυπωσιακά ο ρυθμός του αυτοκινήτου.
Αυτό είναι το βασικό.
Κάτι που ανεβάζει την ψυχολογική τους πίεση και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα.
Ξαφνικά ανακάλυψε ότι δεν βγαίνουν τα φρένα
τι μλκς Θεέ μου...Ο πιάστρι νομίζω άρχισε τις μπινιές προς στελαμπράουν του τύπου "το καριολάκι σας δεν θα τερματίζει πάνω από μένα"
. Και κάπου εκεί καιροφυλακτεί ο -προσεχώς
- 5άκις...

Τελεία. Παύλα. Παράγραφος.
< >
Yugo_para_siempre έγραψε:Στο σπριντ ο Φονέας τι βουτιά έκανε στο Μαξ;
Είναι καλό να δοκιμάζουν πιο αισιόδοξες προσπάθειες, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση χωρίς να είναι δολοφονική, εννοείται, το τράβηξε από τα μαλλιά. Απλά ο Μαξ το διάβασε και τον απέφυγε.
Αν το είχε κάνει ο Μαξ (λόγω κάφρικου παρελθόντος) ή ο Λεκλέρκ (ως λίγος κατά πολλούς) θα είχε πέσει κράξιμο, βέβαια με διαφορετική εστίαση για τον καθένα...
Αμφότερα νόπανα και οι δυο. Αποδεδειγμένα.
Όσο για το λίγος, που θίχτηκες κιόλας
https://x.com/f1/status/197963609787856 ... p9K3hpprVQ
Δεν είναι μια και δύο φορές, το έχει κάνει ξανά και τον είχα πει κομπλεξικό. Δεν είναι ε;