Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Scotch έγραψε::help: Πω... αφού δεν σου το έκοψε και τελείως... Περαστικά!!

Θα ήταν πολύ πιθανόν αν το κόψιμο ήταν κάθετα και όχι παράλληλα
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
bill33 έγραψε:Αουτς!!!Περαστικά!!!!!!

Εδω να πούμε ότι η ξυλοκαινη με έπιασε ΑΦΟΥ τελείωσα το ράψιμο. Αλλά είχα τα παιδιά μαζί μου και ήθελα να τελειώνω.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
dimviii έγραψε:περαστικα Σαξωνα :omg:

Ευχαριστώ, πες το κάνουμε με τις ασφαλιστικές τώρα. Έχω μικτη βέβαια, αλλά φοβάμαι καμία λαμόγια.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#897564 Σα να πάλεψες με άγριο ζώο. Πριν 10 χιλιάδες χρόνια μάλλον ήταν σύνηθες. Νεάτερνταλ way of life .
Όσο για το μικρό λεωφορείο , έχουν μεγάλο πρόβολο-ουρά πίσω. δηλ μετά την πίσω ρόδα υπάρχει 1.5-2 μέτρα αμάξωμα , συνεχίζει το αμάξωμα. Αυτός ο όγκος πίσω , όταν κόβεις απότομα το τιμόνι όταν ξεκινάς , αν δεν έχεις αφήσει 1 με 1.5 μέτρο απόσταση στο πλάϊ από το διπλανό όχημα. θα περιστραφεί σα διαβήτης και θα κοπανίσει ό,τι βρίσκεται μέσα σε αυτό την απόσταση.
Γι'αυτό τα αυτοκίνητα πόλης είναι χάτσμπαγκ με κοφτή ουρά πίσω. Για να μη βρίσκει στα διπλανά αυτοκίνητα ο κώλος ( sedan) όταν στρίβεις στα στενά .
Βάζω στοίχημα οτι ο οδηγός του λεωφορείου ήταν νουμπάς . Αυτό το λάθος το κάνουν νέοι οδηγοί μικρών λεωφορείων , πλησιάζουν πολύ κοντά στο πλάϊ και μετά κόβουν το τιμόνι απότομα.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Chris έγραψε:Ποιο δάχτυλο ειναι? Από το καλό σου χέρι ή από το άλλο? Περαστικά..

Ο μέσος του αριστερού χεριού. Μόνο γράφω με αυτό.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
mousatos έγραψε: Όσο για το μικρό λεωφορείο , έχουν μεγάλο πρόβολο-ουρά πίσω. δηλ μετά την πίσω ρόδα υπάρχει 1.5-2 μέτρα αμάξωμα , συνεχίζει το αμάξωμα. Αυτός ο όγκος πίσω , όταν κόβεις απότομα το τιμόνι όταν ξεκινάς , αν δεν έχεις αφήσει 1 με 1.5 μέτρο απόσταση στο πλάϊ από το διπλανό όχημα. θα περιστραφεί σα διαβήτης και θα κοπανίσει ό,τι βρίσκεται μέσα σε αυτό την απόσταση.
Γι'αυτό τα αυτοκίνητα πόλης είναι χάτσμπαγκ με κοφτή ουρά πίσω. Για να μη βρίσκει στα διπλανά αυτοκίνητα ο κώλος ( sedan) όταν στρίβεις στα στενά .
Βάζω στοίχημα οτι ο οδηγός του λεωφορείου ήταν νουμπάς . Αυτό το λάθος το κάνουν νέοι οδηγοί μικρών λεωφορείων , πλησιάζουν πολύ κοντά στο πλάϊ και μετά κόβουν το τιμόνι απότομα.

Ακριβώς έτσι όπως τα λες. Το λεωφορείο είναι αυτό:
https://autoline24.gr/-/leoforea/Temsa/ ... 2898m17268
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#897568 Η ζημιά είναι μόνο στο δέρμα; Έχεις κάνει ζημά σε κόκαλο ή σε τένοντες (προσοχή υπάρχουν 2, ο πιο επιφανειακός που πιάνει στο 2ο και ο πιο βαθυς που πάει στο 3ο τμήμα του δαχτύλου); Αν έχεις κόψει τον επιφανειακό μπορείς να λυγίσεις το δάχτυλο αλλά....
Για το νευράκι που μάλλον έχεις επίσης φάει από τη μία μεριά το προσπερνώ δεν πειράζει και πολύ.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#897569 Μέχρι στιγμής έχω πλήρη κινητικότητα. Επίσης μπορώ και πιέζω και προς τα πάνω και προς τα κάτω.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#897570 Πφφφ, ποναω μονο που το βλεπω :lipsealed:

Σαξονα "τυχερος" εισαι μεσα στην ατυχια σου... Τα πραγματα θα μπορουσαν να ειναι ΠΟΛΥ χειροτερα εφοσον το χερι σου ηταν αναμεσα σε λαμαρινες που τσαλακωνονται. Ξερω οτι ακουγεται χαζο το σχολιο μου, αλλα ισως βοηθαει μια θετικη σκεψη μετα απο το χαλασμα που τραβηξατε (κυριως τα παιδια που ηταν μπροστα στο συμβαν θαρρω).

Περαστικα ρε φιλε!
Άβαταρ μέλους
By markvag
saxon_747 έγραψε:Σημερινό:

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Περαστικά ρε!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
saxon_747 έγραψε:Μέχρι στιγμής έχω πλήρη κινητικότητα. Επίσης μπορώ και πιέζω και προς τα πάνω και προς τα κάτω.

Περαστικα ρε Γιωργο! Για χτυπημα απο λεωφορειο παλι καλα να λες :lipsealed: