Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#896934 Για κάτι τέτοιες φάσεις λες, δε θα το δώσω ποτέ:

Εικόνα

Εικόνα

Νομίζω τόσα πολλά εβο δεν έχουμε μαζευτεί ποτέ τα τελευταία χρόνια.

Η διαδρομή: (από παλιά είναι εθνική) Αθήνα, Θήβα, Αλίαρτο, Αμφίκλεια, Παρνασσό προς χιονοδρομικό μετά Αγόριανη και Αράχωβα και πίσω.

Περνάγαμε από τα χωριά και νόμιζαν ότι ειχε αγώνα…

< >
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
Nikos! έγραψε:Για κάτι τέτοιες φάσεις λες, δε θα το δώσω ποτέ:

Εικόνα

Εικόνα

Νομίζω τόσα πολλά εβο δεν έχουμε μαζευτεί ποτέ τα τελευταία χρόνια.

Η διαδρομή: (από παλιά είναι εθνική) Αθήνα, Θήβα, Αλίαρτο, Αμφίκλεια, Παρνασσό προς χιονοδρομικό μετά Αγόριανη και Αράχωβα και πίσω.

Περνάγαμε από τα χωριά και νόμιζαν ότι ειχε αγώνα…

< >
Αν πω ότι δεν το ζήλεψα θα είναι ψέμα..να στε γεροί να κάνετε πιο συχνά τέτοιες βόλτες και ίσως μπορέσω κάποια στιγμή να ξαναπάρω ένα γρήγορο βολταμαξο μόνο για μένα για να συμμετέχω κι εγω…
Άβαταρ μέλους
By nass
#897519 Θα σε φάνε οι λύκοι :lol: :lol:
socratesn είναι ανοικτός ο δρόμος από Συράκο/Καλαρύτες για Μπάρο ? Γιατί ήθελα να πάω προ μηνός και το Google Maps μου έβγαζε ένα μεγαλοπρεπές "απαγορευτικό" και δεν το ρισκάρισα.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
glf έγραψε:Τώρα στα κοντά θα το πάω και γω με το EV

:metalo:

nass έγραψε:Θα σε φάνε οι λύκοι :lol: :lol:
socratesn είναι ανοικτός ο δρόμος από Συράκο/Καλαρύτες για Μπάρο ? Γιατί ήθελα να πάω προ μηνός και το Google Maps μου έβγαζε ένα μεγαλοπρεπές "απαγορευτικό" και δεν το ρισκάρισα.

Δεν έχω ιδέα, γιατί τον προσέγγισα από τη Θεσσαλική πλευρά (από την πλευρά Περτουλίου/Ανθούσας/Κατάφυτου κλπ), και περίπου 10 χιλιόμετρα ακόμα που έκανα μετά τον μπάρο τα έκανα προς τη μεριά του Ματσουκίου (Μεριά με ένα τρομακτικό σπάσιμο σε ένα σημείο, αλλά βατή γενικά)
Πάντως τώρα ανοιχτό το βγάζει το maps, οπότε μία βόλτα δε βλάπτει. :eat:
Επίσης έχει εγκατασταθεί και μία meteo cam στο πέρασμα ακριβώς, που είναι πάντα χρήσιμη για τις συνθήκες (οι οποίες εκεί μεταβάλλονται σε δευτερόλεπτα βέβαια)

Με πιάνει μία πίκρα πια όταν πάω σε τόσο ωραίους δρόμους χωρίς ενδιαφέρον τουτού, είναι μέρη για μηχανή ή για κανένα M2/Evo whatever :inlove:
Άβαταρ μέλους
By glf
#897527 Σε ότι αφορά την κατάσταση των δρόμων εγώ θα πω να ξεκινήσετε και σεις τη συνεισφορά στους χάρτες. Ο πιο απλός τρόπος είναι να βάλεις ένα παλιό κινητό να γράφει το δρόμο και να τρέχεις το Mapillary για να καταγράφει τη διαδρομή και να την ανεβάζει μετά στο cloud.
Ερχόμαστε μετά οι ορεξάτοι και κοιτάμε τα πλάνα και μαρκάρουμε πχ χώμα, πινακίδες και λοιπές λεπτομέρειες.