Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Chris έγραψε:Τι ειναι το χειριστηριο αριστερα στην τελευταια φωτο?
Νομίζω έχει να κάνει με ηχητική βελτίωση, χειριστήριο ενισχυτή με ισοσταθμιστή. Η δε πηγή βλέπω είναι κασέτα! Πολύ αυθεντικό το όχημα. Η μονωτική στο "χειριστήριο" όμως με χαλάει. Και το χρώμα του αυτοκινήτου.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
sknipper έγραψε:
Νομίζω έχει να κάνει με ηχητική βελτίωση, χειριστήριο ενισχυτή με ισοσταθμιστή. Η δε πηγή βλέπω είναι κασέτα! Πολύ αυθεντικό το όχημα. Η μονωτική στο "χειριστήριο" όμως με χαλάει. Και το χρώμα του αυτοκινήτου.

αυτο ειναι.
Εμενα με χαλαει ο πισω προφυλακτηρας.Μια χαρα ειναι ο μαμα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
sknipper έγραψε:

Μου θυμίζει κάτι από Star Wars πάντως... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
sknipper έγραψε:

Λεει και BLAUPUNKT BEQ -52

Το ραδιοκασετοφωνο SONY το ειχα κι εγω καποτε στο Fiorino της δουλειας :lol: :lol:
Απο κατω απο την πηγη εχει και φωτορυθμικα λεντακια :lol:

Το αμαξι ηταν ερωτας τοτε που βγηκε :inlove:
Άβαταρ μέλους
By bill33

https://antique-autoradio-madness.org/B ... -de_10.htm
https://www.worthpoint.com/worthopedia/ ... q-14546943
Άβαταρ μέλους
By dimviii
sknipper έγραψε:Αμ η εξάτμιση, σαν να την πήρε από σόμπα αλλά όχι μπουρί σόμπας....

ειναι τιτανιου και οι κουρμπες απο κομματι κομματι συγκολλημενες,οποτε ειναι ναι απο μενα.

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Chris
#897184 Οι κουρμπες φεύγοντας από τη μηχανή και μέχρι να φτάσουν κάτω και να ξεκινήσουν προς τα πίσω έχουν νόημα τουλάχιστον. Αυτή η καμπύλη προς τα κάτω εκεί στο τελικό η μόνη χρησιμότητα που έχει είναι να δείξει πως είναι χειροποίητο τιτάνιο. Και είναι και κακάσχημη. Από εμένα είναι όχι λοιπόν.