Fiat Panda 7,6l/100km
Μετά απο τόσα χρόνια online (απο το 1991 και το irc), μπορώ να πω πως είμαι ευγνώμων που έζησα και ζω αυτή την εποχή που μπορεί να φέρει τόσους ανθρώπους κοντά με αυτό μοναδικό τρόπο...
Οχι ότι είναι χωρίς τίμημα, τίμημα που θα δυσκολέψει σημαντικά την ανθρώπινη κοινωνία αλλά όσον αφορά εμένα, αξίζει γιατί με έκανε και με κάνει καλύτερο άνθρωπο (απ' όσο μπορώ να καταλαβω)...
Στη μνήμη του DAP...
Με έπερνε τηλέφωνο κάθε χρόνο στη γιορτή μου.
Φανατικός Ακροπολιστής. Είχε πάνω 40 Ακρόπολις στην πλάτη του. Συναντιομασταν στα βουνά και μας έλεγε ιστορίες από τα 70ς-80ς.
Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση!
otso έγραψε:Έφυγε από τη ζωή ο DAP, που εμείς οι παλαιότεροι εδώ αποκαλούσαμε στοργικά «πατέρα του φόρουμ». Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Νομιζω θα ενδιεφερε και αρκετους εδω να το μαθουν .
Καλο του ταξιδι .
Είχα προλάβει και να τον γνωρίσω από κοντά παλιά σε μια συνάντηση 4tf στο Καλυψώ, ήταν η ψυχή της παρέας που λέμε.
My Flickr
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

otso έγραψε:Ο Αλεξανδρος realzeus εγραψε
Έφυγε από τη ζωή ο DAP, που εμείς οι παλαιότεροι εδώ αποκαλούσαμε στοργικά «πατέρα του φόρουμ». Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Νομιζω θα ενδιεφερε και αρκετους εδω να το μαθουν .
Καλο του ταξιδι .
Ο «πατέρας» μας άφησε τη νύχτα της Πέμπτης 18-9-2025, ήρεμα και στον ύπνο του στο νοσοκομείο, στα 81 του. Είχα μιλήσει μαζί του 11 μέρες πριν (το είδα από την ημερομηνία κλήσης στο κινητό) και ακούγονταν καλά και αισιόδοξος. Είχε νικήσει τον καρκίνο του προστάτη και του εμφανίστηκε μελάνωμα μερικούς μήνες πριν το μοιραίο. Μου τηλεφώνησε ο γιος του να με ενημερώσει και προχθές, Κυριακή, μίλησα και με την κυρία Πόπη (την σύζυγό του). Μου ζήτησε να μεταφέρω τις ευχαριστίες της οικογενείας σε όλους σας για τα καλά λόγια σας στην μνήμη του. Ένας πραγματικά γλυκός άνθρωπος!!!
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
drdino έγραψε:Ευχαριστούμε πολύ Αλέξανδρε που τα μετέφερες αυτά.
A-Viper7 έγραψε:Να σαι καλά Άλεξ!
Δυστυχώς κακά μαντάτα έφερα. Είχα την τύχη να μιλάω με τον Δημήτρη τα τελευταία χρόνια.