Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
mousatos έγραψε:Δε θα με πείραζε να έχω κληρονομήσει κάνα εξοχικό στη Bora - Bora , 8000km μακριά .
Anyway , πού να'ξερα που είναι το σπίτι σου ; .
Χαχαχα, ακούγεται μαγικό κάτι τέτοιο. :yahoo:
Πίσω στην πραγματικότητα θα ήταν πολύ ακριβό το σπόρ. Μόνο για να πας να δεις το εξοχικό σου θα έπρεπε να πληρώσεις ακριβά εισιτήρια. Πόσες φορές υα πας θέλεις χρόνο και χρήμα, θα το κάνεις 1 φορά το χρόνο; Όπως κάθε εξοχικό θέλει τα τσεκαρίσματά του, τη συντήρησή του, κάποιον να το προσέχει. Ειδικά αν προβλέπονται σημαντικά εποχιακά φαινόμενο. Άρα ή
- θα το πούλαγες (μπελάδες, έξοδα μέχρι να πληρωθείς) οπότε καλύτερα απλά να είχες κληρονομήσει το χρήμα ή έστω λίρες ή κάτι χειροπιαστό στην Ελλάδα ή
- θα βάλεις κάποιον να στο προσέχει και μάλλον θα το νοίκιαζες. Αν τελικά έβγαζες κάποια χρήματα (όσα δεν σου έτρωγαν οι ενδιάμεσοι) είναι καλό.
Προσωπικά θα προτιμούσ να κληρονομήσω εξοχικό σε κάποιο καλό παραθαλάασιο μέρος στην Ελλάδα, η θέση έχει πολύ μεγάλη σημασία. Σε καλή κατάσταση που είναι επίσης πολύ σημαντικό και όχι πολύ μεγάλο άρα οικονομικό και μανατζέβολο, δεν θέλω βιλλάρα. Κατά προτίμηση όχι πάνω από 200χλμ βατού δρόμου από τη μόνιμη διαμονή μου. Για να μπορώ να το χαίρομαι. Εσύ τρέχα στην, κυριολεκτικά άλλη άκρη του κόσμου, να δεις το εξοχικό σου στη Μπόρα Μπόρα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#894965 damn , είναι μακριά

The distance between Europe and Bora Bora is significant, roughly 15,700 km (9,750 miles) or more, depending on the specific European city and Bora Bora location. Bora Bora is located in the South Pacific, part of French Polynesia, which is a French overseas collectivity,

Συμβιβάζομαι και με anse lazio
Άβαταρ μέλους
By sknipper
mousatos έγραψε:damn , είναι μακριά

The distance between Europe and Bora Bora is significant, roughly 15,700 km (9,750 miles) or more, depending on the specific European city and Bora Bora location. Bora Bora is located in the South Pacific, part of French Polynesia, which is a French overseas collectivity,

Συμβιβάζομαι και με anse lazio
Αυτό μάλιστα, τα μισά χλμ, σαφώς ευκολότερα προσβάσιμο (αν και στην πράξη δεν αλλάζουν πολλά) αλλά προσωπικά θα προτιμούσα κάτι σε ελληνικό νησί, δε θα ήταν άσχημα ένα παραθαλάσσιο σε καμιά Μύκονο....
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#895053 Μόδα συγκεκριμένης χώρας .
Οι Ιταλίδες μου'ρχονται με σορτσάκια και μαύρες μπότες σχεδόν μέχρι το γόνατο . Σπανιότερα με μίνι και μπότες ή σορτσάκι με καφέ σκούρες αντί μαύρες μπότες.
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:Μόδα συγκεκριμένης χώρας .
Οι Ιταλίδες μου'ρχονται με σορτσάκια και μαύρες μπότες σχεδόν μέχρι το γόνατο . Σπανιότερα με μίνι και μπότες ή σορτσάκι με καφέ σκούρες αντί μαύρες μπότες.

Και στο Bristol την Παρασκευη είδα αυτή την μόδα,καφέ δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο και σορτσάκι
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#895059 ναι , και αγγλίδες . Έχω καιρό να τις δω όμως , ενω βλέπω συνέχεια τώρα τελευταία τις Ιταλίδες
Άβαταρ μέλους
By bill33
Aστο ρε Πάνο.Γμσε το το αγγλικό.Αφού δεν το έχεις.Σιγά μην του παίξουν και διαφημίσεις.Ακου teaser.
Τaser λέγεται
https://en.wikipedia.org/wiki/Taser
(σχολιασμό για την ενέργεια του τύπου δεν χρειάζεται να κάνω)
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#897044 Αεροπλάνο από καινούργια πόλη σήμερα.
Kajanni .
Αρχική εντύπωση , expectation , Πακιστάν-Ινδία-Αίγυπτος. :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
mousatos έγραψε:Αεροπλάνο από καινούργια πόλη σήμερα.
Kajanni .
Αρχική εντύπωση , expectation , Πακιστάν-Ινδία-Αίγυπτος. :lol:
Φινλανδία νομίζω, αν είχε ξανθό πληθυσμό.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#898260 Μπήκα αυτές τις μέρες και είδα οτι μου βάλανε τον προσωπικό αριθμό από μόνοι τους. Που είναι το ΑΦΜ μαζί 3 γράμματα/ψηφία ακόμη .
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
#898284 Κάνε ένα κόπο να μπεις και στο instagram αυτών που στο έβαλαν. Πίνουν στην υγειά σου στην νέα τους έπαυλη στην Κηφισιά/Βούλα.

Όταν θα προκύψει ανάγκη για ανακαίνιση του εξοχικού στη Μύκονο, θα σου βάλουν μόνοι τους τον πολύ προσωπικό αριθμό σου, ο οποίος θα αποτελείται από το ΑΦΜ σου, τα 3 γράμματα/ψηφία του προσωπικού αριθμού και άλλα 3 γράμματα/ψηφία.

Ελλάδα 2.0. = ΑΙ ΛΑΒ ΔΙΣ ΓΚΕΙΜ.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bibendum έγραψε:Είναι πραγματικά εκπληκτικό πως κάτι που είναι μοναδικό θέλει αλλά 3 γράμματα να γίνει και προσωπικό.

Υποτιθεται οτι κι ο ΑΜΚΑ αυτον τον σκοπο ειχε, να γινουμε οπως ΗΠΑμερικη. Αλλα μαλλον δεν ειναι αρκετα προσωπικος. :lol:

Αληθεια, τωρα που τον στελνουν μονοι τους μηπως δεν ειναι πια προσωπικος αφου τον ξερει κι αλλος; :s_dunno