mousatos έγραψε:Δε θα με πείραζε να έχω κληρονομήσει κάνα εξοχικό στη Bora - Bora , 8000km μακριά .Χαχαχα, ακούγεται μαγικό κάτι τέτοιο.
Anyway , πού να'ξερα που είναι το σπίτι σου ; .
Πίσω στην πραγματικότητα θα ήταν πολύ ακριβό το σπόρ. Μόνο για να πας να δεις το εξοχικό σου θα έπρεπε να πληρώσεις ακριβά εισιτήρια. Πόσες φορές υα πας θέλεις χρόνο και χρήμα, θα το κάνεις 1 φορά το χρόνο; Όπως κάθε εξοχικό θέλει τα τσεκαρίσματά του, τη συντήρησή του, κάποιον να το προσέχει. Ειδικά αν προβλέπονται σημαντικά εποχιακά φαινόμενο. Άρα ή
- θα το πούλαγες (μπελάδες, έξοδα μέχρι να πληρωθείς) οπότε καλύτερα απλά να είχες κληρονομήσει το χρήμα ή έστω λίρες ή κάτι χειροπιαστό στην Ελλάδα ή
- θα βάλεις κάποιον να στο προσέχει και μάλλον θα το νοίκιαζες. Αν τελικά έβγαζες κάποια χρήματα (όσα δεν σου έτρωγαν οι ενδιάμεσοι) είναι καλό.
Προσωπικά θα προτιμούσ να κληρονομήσω εξοχικό σε κάποιο καλό παραθαλάασιο μέρος στην Ελλάδα, η θέση έχει πολύ μεγάλη σημασία. Σε καλή κατάσταση που είναι επίσης πολύ σημαντικό και όχι πολύ μεγάλο άρα οικονομικό και μανατζέβολο, δεν θέλω βιλλάρα. Κατά προτίμηση όχι πάνω από 200χλμ βατού δρόμου από τη μόνιμη διαμονή μου. Για να μπορώ να το χαίρομαι. Εσύ τρέχα στην, κυριολεκτικά άλλη άκρη του κόσμου, να δεις το εξοχικό σου στη Μπόρα Μπόρα.