ripper έγραψε:Πολύ κόσμο έχει το μαγαζί. Να ετοιμάσω καφεδάκι για όλους;
Της παρηγοριάς;
ripper έγραψε:Πολύ κόσμο έχει το μαγαζί. Να ετοιμάσω καφεδάκι για όλους;
mikeerfol έγραψε:Της παρηγοριάς;![]()

Νίκος Παππάς έγραψε:Geo f1 έγραψε:Ok tifozi ειστε..
Αλλα σκεφτειτε και τον Αλονσο λιγακι..Τοσα χρονια στην ομαδα σας ηταν
Σιγουρα θα εχει σκυλομετανιωσει που εφυγε απο την Ferrari, απο την στιγμη που δεν ειχε αξιοπιστη επιλογη.
Χθες θα πρεπει να ηταν πολυ στεναχωρημενος βλεποντας τον Vettel να ανεβαινει βαθρο στον πρωτο του αγωνα με την νεα του ομαδα και τον Button να τερματιζει τελευταιος.
Corto Maltese έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Geo f1 έγραψε:Ok tifozi ειστε..
Αλλα σκεφτειτε και τον Αλονσο λιγακι..Τοσα χρονια στην ομαδα σας ηταν
Σιγουρα θα εχει σκυλομετανιωσει που εφυγε απο την Ferrari, απο την στιγμη που δεν ειχε αξιοπιστη επιλογη.
Χθες θα πρεπει να ηταν πολυ στεναχωρημενος βλεποντας τον Vettel να ανεβαινει βαθρο στον πρωτο του αγωνα με την νεα του ομαδα και τον Button να τερματιζει τελευταιος.
Kαλά κόψε κάτι. Κι ο Αλόνσο βάθρο είχε στο ντεμπούτο του με τη Φερράρι και μάλιστα στο σωστό σκαλί.
Ριπερ σκέτο για μένα. Όπως στις κηδείες![]()

liostemi έγραψε:REALZEUS έγραψε:elteo έγραψε:Αγωνία όχι για το αν θα είσαι γρήγορος και ανταγωνιστικός αλλά για το αν θα μπορέσεις να γράψεις μερικούς γύρους.....
Ποιος να μας το λεγε.....
Όλοι το λέγαμε... Παιξε γέλασε είναι η F1?
...έεεε, όχι κι όλοι... για παράδειγμα ο καμπάλας έγραφε "τότε":Τώρα η Honda θα επικεντρωθεί σ'αυτό που ξέρει καλύτερα και με μεγάλη ομάδα, όχι BAR και Jordan.
Είναι και ζήτημα τιμής για τους Ιάπωνες να επιστρέψουν στην κορυφή, εξαιτίας της γκάφας που λέγαμε...
...και να λέμε κι ευτυχώς που δεν είναι BAR και Jordan!!!....
GeakosF1
@Geakos_
@McLarenF1 stop tweeting and work with honda to solve problems. #f1 #McLarenHonda
mikeerfol έγραψε:Μια που είμαστε στο twitter
GeakosF1
@Geakos_
@McLarenF1 stop tweeting and order Domino's to solve problems. #f1 #McLarenHonda
Δώσε πόνο![]()
![]()
![]()
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]