- 29 Αύγ 2025, 13:46
bill33 έγραψε:Για κοίτα το https://www.spusu.co.uk/spusu5 ,μου το πέταξε σε διαφήμιση .
£5 roaming in the EU & Switzerland 3 GB (δεν βρήκα να έχει περιορισμό πόσο καιρό θα είναι εκτός ΗΒ )
Κάτι τέτοιο σκέφτηκα αρχικά, αλλά όσα έψαξα έχουν περιορισμό στο roaming ότι κάθε χ μήνες θα πρέπει να κάνεις κάποια χρέωση εντός ΗΒ (ακριβώς για να αποτρέπουν το αέναο roaming).
markvag έγραψε:Αν υπάρχει άλλη σύνδεση Vodafone ή Cosmote, έχεις έξτρα SIM data sharing 40GB / μήνα με 5€. Αλλά φθηνότερο από αυτά που είπες, δεν νομίζω...
Υπάρχει Vodafone, αλλά πρέπει να ρωτήσω τι μέρους του λόγου είναι (συμβόλαιο κλπ). Αλλά ακόμα κι έτσι, το Free2Go βγαίνει λίγο φτηνότερο, γιατί τα παραπάνω GB είναι ανούσια.
Dimitris_P έγραψε:Για CCTV πρέπει να δεις αν παίρνει public ip ώστε να είναι προσβάσιμο από έξω. Ή να είναι δοκιμασμένος και προσβάσιμος ο cloud server της κάμερας, αν τα βάζει σε cloud. Οι πιο πολλές 4g δουλεύουν με cgnat(local ip παρόχου)
Chris και sknipper το μάντεψαν σωστά. Οι κάμερες που πήρα είναι Tapo, έχω και στο δικό μου σπίτι τέτοιες και πάνε τάπα. (μόνο παράδοξο που ανακάλυψα είναι ότι μπορείς να δεις αποθηκευμένα βίντεο εξ'αποστάσεως αλλά δεν σε αφήνει να τα κατεβάσεις στη συσκευή σου αν δεν είσαι συνδεδεμένος στο ίδιο wifi. Πάντα για τοπικό storage μιλάω, όχι για το δικό τους cloud επι πλήρωμή).
Tό τοι νομισθὲν τῆς ἀληθείας κρατεῖ.