dimik έγραψε:Ninja Es701eu
Χμμμ στο Σκρουτζ εχει μονο την Ninja Ασημί ES601EU με 592.16 Ευρα
https://www.skroutz.gr/c/2413/mixanes-E ... se=es601eu
Ποσο πηγε το μαλλι για την 701?
George_Prix έγραψε:630 από Amazon.dedimik έγραψε:Ninja Es701eu
Χμμμ στο Σκρουτζ εχει μονο την Ninja Ασημί ES601EU με 592.16 Ευρα
https://www.skroutz.gr/c/2413/mixanes-E ... se=es601eu
Ποσο πηγε το μαλλι για την 701?
< >

< >
George_Prix έγραψε:Πρεπει καπως να παιξω με το μυαλο της γυναικας μου και το αφρογαλο που γουσταρει στον καπουτσινοΔέντρο το λες, πυρηνικό μανιτάρι το λες... πάντως τον ευχαριστήθηκε![]()

< >
Εγω φιλε δεν εχω τετοιες καλλιτεχνικες ανησυχιες. Το μονο που με νοιαζει ειναι να πινω καλο καφε!
George_Prix έγραψε:Ντιμικ εσυ εισαι πολυ μερακλης ή πολυ ερωτευμενος ακομα22 χρόνια μαζί τι μας έμεινε; να ζωγραφίζουμε στους καφέδες Κυριακή πρωί![]()
Εγω φιλε δεν εχω τετοιες καλλιτεχνικες ανησυχιες. Το μονο που με νοιαζει ειναι να πινω καλο καφε!

< >
Dimitris_P έγραψε:Το θέμα είναι να συγκριθεί με μια καλή χειροκίνητηΤο ίδιο πράγμα είναι, χειροκίνητη που απλά υπολογίζει κόψιμο καφε, πιέσεις, θερμοκρασίες, ποσότητες νερού αυτόματα.
Όσο ζει η ecm δεν έχω λόγο να κοιτάξω άλλη
Επιπλέον αν θέλεις μπορείς να τα πειράξεις όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού ώστε να φέρεις τον καφέ στα μέτρα σου.
< >
dimik έγραψε:Αν είναι να κολαστείς εδώ είσαι...
Η αλήθεια είναι ότι είναι η τρίτη συσκευή Ninja που μπαίνει στο σπίτι μιας και από τις άλλες 2 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω το airfryer την παγωτόμηχανή και τωρα την καφετιέρα
< >
Ποια παγωτομηχανη έχεις;
George_Prix έγραψε:Ντιμικ εσυ εισαι πολυ μερακλης ή πολυ ερωτευμενος ακομα![]()
Καλά που δε μπαίνει εδώ η δικιά μου να αρχίσει να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτά που βάζει ο dimik
glf έγραψε:Ναι αλλά εσύ την πας ταξίδια ενώ εγώ την βγάζω με έναν καφέGeorge_Prix έγραψε:Ντιμικ εσυ εισαι πολυ μερακλης ή πολυ ερωτευμενος ακομα![]()
Καλά που δε μπαίνει εδώ η δικιά μου να αρχίσει να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτά που βάζει ο dimik

< >