- 15 Σεπ 2025, 14:38
edmond έγραψε:Μάρκο όλα καλά αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως μπορεί κάποιος να πηγαίνει χελώνα για κανά 10λεπτο ξέρωγω μέχρι να βρεί "νόμιμο" τρόπο προσπέρασης.
Πολύ εύκολα, το κάνω καθημερινά.

Μουσικούλα και ζεν. Αν μπορώ να περάσω με ασφάλεια, περνάω. Αν όχι δεν περνάω. Απλό είναι.
Δηλαδή, ένας βλάκας που κινείται σαν βλάκας που είναι θα με οδηγήσει στο να ριψοκινδυνεύσω τη ζωή μου και κάποιου αθώου πιθανότατα;; Πολύ φθηνή την έχετε τη ζωή σας... Πρέπει να ομολογήσω πως κι εγώ έκανα τέτοιες βλακείες παλιότερα, αλλά σε κάποια φάση, συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου είναι πολύ πιο πολύτιμη από το να φτάσω κάπου 20 δευτερόλεπτα γρηγορότερα...
edmond έγραψε:Ότι ο άλλος δεν βοηθάει ας πούμε την κυκλοφορία κάνοντας λίγο στην άκρη και δεν λογαριάζει που τους πάει καροτσάκι είναι όλα καλά;
Προφανώς και ΔΕΝ είναι καλά. Αλλά αυτό τι σημαίνει;; Η μ@λ@κία του άλλου τιμωρείται με μετωπική ή κάποια άλλη μεγαλύτερη μ@λ@κία;
Χώρια, που πιθανότατα:
Dimitris_P έγραψε:Μάλλον νομίζει ότι είναι ΛΕΑ και δεν θα κάνει την χάρη στον πίσω να παρανομήσει για να περάσει ανενόχλητος.
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>