Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
edmond έγραψε:Πόσα άλογα είναι το άουδι;
Τι offset ζάντας είναι αυτό; :roll:

Φοράει ΕΤ45 με 20mm αποστάτες (ΕΤ25 τελικό αποτέλεσμα δηλαδή). Είναι λίγο υπερβολικός ο γορίλας.
Και τα 2 αμάξια μαζί είναι πάνω από 1000 άλογα. Δεν θα πω πόσο πάνω από 1000 :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#895695 Ναι, ήθελα να τονίσω την υπερβολικότητα, θέλω να πω ότι πέραν της χρησιμότητας :shifty: , μπορεί κάποιος να το ξακρίζει κάποιος και για εμφανισιακούς λόγους, ότι του αρέσει δλδ.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
edmond έγραψε:Ναι, ήθελα να τονίσω την υπερβολικότητα, θέλω να πω ότι πέραν της χρησιμότητας :shifty: , μπορεί κάποιος να το ξακρίζει κάποιος και για εμφανισιακούς λόγους, ότι του αρέσει δλδ.

Έτσι είναι οι Βαγκίτες, υπερβολικοί. Φυσικά εγώ δεν είμαι τέτοιος. :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Chris έγραψε:Σχεδόν* όλα τα οχήματα σε ένα κάδρο

Εικόνα

* έχω και 2-3 ερείπια ποδήλατα ακομα :lol:

1 Suzuki (SX4?), 1 Land Rover Defender και όλα τα άλλα VAG. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
manoliossss έγραψε:Άαπαπα Αυτό το ai έκοψε το τιμόνι για να φαίνεται το κοντέρ …. Plaid?ή απλά yoke τιμόνι;

Απλά yoke :)
Είτε plaid, είτε LR, το yoke είναι προαιρετικό. Εδώ έχουμε LR.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#896205 Δικό σου το αυτοκίνητο; Σε βολεύει αυτό το τιμόνι; Ή θα προτιμούσες ένα συμβατικό τελικά; Ζητώ τη γνώμη σου σαν χρήστης, εμένα μου φαίνεται προβληματικό, αλλά δεν έχω οδηγήσει κανένα εννοείται με αυτό.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Isambard έγραψε:Δικό σου το αυτοκίνητο; Σε βολεύει αυτό το τιμόνι; Ή θα προτιμούσες ένα συμβατικό τελικά; Ζητώ τη γνώμη σου σαν χρήστης, εμένα μου φαίνεται προβληματικό, αλλά δεν έχω οδηγήσει κανένα εννοείται με αυτό.

Ναι, δικό μου. Στην αρχή (για καμιά βδομάδα) ήταν λίγο περίεργο (π.χ. σε ένα roundabout έπιασα αέρα), αλλά μετά το συνηθίζεις. Ωστόσο, δεν μου έχουν τύχει και δεν έχω επιδιώξει extreme καταστάσεις (ανάποδα, κλπ). Δεν θα επέστρεφα σε συμβατικό, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
"Προβληματική" θα χαρακτήριζα κυρίως την τοποθέτηση των φλας στο τιμόνι, αν και το συνηθίζεις τελικά. Σίγουρα, μετά από 1 χρόνο χρήσης, θεωρώ πιο βολικά τα παραδοσιακά stalks, αλλά και αυτά δεν θα τα άλλαζα τώρα πια.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#896209 Θεωρώ οτι θα ειναι πιο "δύσκολη" η οδήγηση με ενα χέρι, θα πρπει να ειναι πιο προσεκτικος και συγκεντρωμενος ο οδηγός.

Επίσης, θα δυσκολευεσαι να γυρίζεις το τιμόνι με ενα δάχτυλο οταν παρκαρεις :svivhaha:
(εκτός κι αν παρκαρει μονο του :metalo: )
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#896211 Στο Tesla Model 3 που οδήγησα τα φλας ήταν το μόνο που με ενόχλησε. Οι ταχύτητες στο παρκάρισμα δε με ενόχλησαν, αλλά δεν πάρκαρα σε κάποιον στενό χώρο. Δε βλέπω πάντως κάποιο πλεονέκτημα σε κάποιο τέτοιο τιμόνι, δηλαδή δε θα το επέλεγα σίγουρα σε ενδεχόμενη αγορά ενός Tesla.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
bebes έγραψε:Θεωρώ οτι θα ειναι πιο "δύσκολη" η οδήγηση με ενα χέρι, θα πρπει να ειναι πιο προσεκτικος και συγκεντρωμενος ο οδηγός.
Επίσης, θα δυσκολευεσαι να γυρίζεις το τιμόνι με ενα δάχτυλο οταν παρκαρεις :svivhaha:
(εκτός κι αν παρκαρει μονο του :metalo: )

Στην αρχή ναι, σίγουρα χρειάζεται να είσαι πιο προσεκτικός. Όταν το συνηθίσεις, πάει αυτόματα το χέρι.
Στο παρκάρισμα δεν με έχει ενοχλήσει κάτι, παρκάρω όπως πριν (ακόμη και με το ένα δάχτυλο, αν χρειαστεί :lol: ). Παρκάρει και μόνο του, συχνά παίζω και με αυτό.

Isambard έγραψε:Στο Tesla Model 3 που οδήγησα τα φλας ήταν το μόνο που με ενόχλησε. Οι ταχύτητες στο παρκάρισμα δε με ενόχλησαν, αλλά δεν πάρκαρα σε κάποιον στενό χώρο. Δε βλέπω πάντως κάποιο πλεονέκτημα σε κάποιο τέτοιο τιμόνι, δηλαδή δε θα το επέλεγα σίγουρα σε ενδεχόμενη αγορά ενός Tesla.

Τα φλας θέλουν τον χρόνο τους, ο οποίος είναι μεγαλύτερος από του yoke. Βρίσκεις εύκολα όμως το κουμπί τους, μετά από λίγο καιρό.
Πλεονεκτήματα, πέραν της πιο ξεκούραστης αίσθησης στα ταξίδια και της ορατότητας προς τον πίνακα οργάνων (στο Χ), θα μπορούσε να είναι και η όποια φουτουριστική και μινιμαλιστική αίσθηση. Εμένα μου αρέσει να δοκιμάζω. Καταλαβαίνω όμως και αυτούς που δεν έχουν διάθεση να αλλάξουν τις συνήθειές τους.