edmond έγραψε:Πόσα άλογα είναι το άουδι;
Τι offset ζάντας είναι αυτό;
Φοράει ΕΤ45 με 20mm αποστάτες (ΕΤ25 τελικό αποτέλεσμα δηλαδή). Είναι λίγο υπερβολικός ο γορίλας.
Και τα 2 αμάξια μαζί είναι πάνω από 1000 άλογα. Δεν θα πω πόσο πάνω από 1000
edmond έγραψε:Πόσα άλογα είναι το άουδι;
Τι offset ζάντας είναι αυτό;
, μπορεί κάποιος να το ξακρίζει κάποιος και για εμφανισιακούς λόγους, ότι του αρέσει δλδ.
edmond έγραψε:Ναι, ήθελα να τονίσω την υπερβολικότητα, θέλω να πω ότι πέραν της χρησιμότητας, μπορεί κάποιος να το ξακρίζει κάποιος και για εμφανισιακούς λόγους, ότι του αρέσει δλδ.

Chris έγραψε:Σχεδόν* όλα τα οχήματα σε ένα κάδρο
* έχω και 2-3 ερείπια ποδήλατα ακομα
Scotch έγραψε:Άαπαπα Αυτό το ai έκοψε το τιμόνι για να φαίνεται το κοντέρ …. Plaid?ή απλά yoke τιμόνι;
manoliossss έγραψε:Άαπαπα Αυτό το ai έκοψε το τιμόνι για να φαίνεται το κοντέρ …. Plaid?ή απλά yoke τιμόνι;
Isambard έγραψε:Δικό σου το αυτοκίνητο; Σε βολεύει αυτό το τιμόνι; Ή θα προτιμούσες ένα συμβατικό τελικά; Ζητώ τη γνώμη σου σαν χρήστης, εμένα μου φαίνεται προβληματικό, αλλά δεν έχω οδηγήσει κανένα εννοείται με αυτό.
)
bebes έγραψε:Θεωρώ οτι θα ειναι πιο "δύσκολη" η οδήγηση με ενα χέρι, θα πρπει να ειναι πιο προσεκτικος και συγκεντρωμενος ο οδηγός.
Επίσης, θα δυσκολευεσαι να γυρίζεις το τιμόνι με ενα δάχτυλο οταν παρκαρεις![]()
(εκτός κι αν παρκαρει μονο του)
). Παρκάρει και μόνο του, συχνά παίζω και με αυτό.Isambard έγραψε:Στο Tesla Model 3 που οδήγησα τα φλας ήταν το μόνο που με ενόχλησε. Οι ταχύτητες στο παρκάρισμα δε με ενόχλησαν, αλλά δεν πάρκαρα σε κάποιον στενό χώρο. Δε βλέπω πάντως κάποιο πλεονέκτημα σε κάποιο τέτοιο τιμόνι, δηλαδή δε θα το επέλεγα σίγουρα σε ενδεχόμενη αγορά ενός Tesla.
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]