Red Garland έγραψε:GTS έγραψε:Σε ποια θεματα εβγαζε σκατοψυχια;
Τέμπη από τα πιο γνωστά.
Συν θανάτους Παλαιστινίων (viewtopic.php?p=891259&sid=a5084e914ac92f10d9c8b6de0d7aae8a#p891259) μιας που έπεσε το μάτι μου.
@George_Prix
Ευχαριστώ για τη διόρθωση σχετικά με το μόνιμο μπαν, δεν το ήξερα.
Γενικά George_Prix η συμπεριφορά του Γκεάκου δεν ήταν καθόλου καλή και καταχράστηκε την ανοχή των mods λόγω της πρότερης καλής του παρουσίας. Αυτά για να τα λέμε όλα όπως πρέπει και όχι όπως μας βολεύει.
Και μιας και αναφέρθηκε η έγνοια για την κατρακύλα των φόρουμς, τέτοιες συμπεριφορές απωθούν οποιοδήποτε γόνιμο διάλογο.
Όταν δε συγκεκριμένα μέλη απευθύνονται με χαρακτηρισμούς και μένουν στο απυρόβλητο μην παραξενευόμαστε όταν αρχίζουν τους χαρακτηρισμούς και τα υπόλοιπα μέλη ως αντίδραση.
Και το σημείο εκείνο με το χαρακτηρισμό "ναζίδιο" είναι ακριβώς τέτοια περίπτωση.
Να δούμε και το νήμα από το χαρακτηρισμό "ναζίδιο" που θίχτηκε το μέλος(viewtopic.php?p=891286#p891286) και να ανατρέξουμε στο τι έγραφε στις προηγούμενες σελίδες. Να ανατρέξουμε και στις άλλες του παρεμβάσεις τις προηγούμενες μέρες σε Τέμπη, Ανατομία ενός Εγκλήματος, Παλαιστινιακό κτλ.
Τα συμπεράσματα ξέρω, δικά μας αλλά και δικά σου.
Στο μεταξύ τα πήρε κρανίο για χαρακτηρισμό ναζίδιο και μόλις πριν λίγες μέρες το ""Είστε Πουτινάκια και Χαμασίτες"" είχε πάει γόνα εδώ μέσα και εντελώς απρόκλητα.
Εκεί φαίνεται δεν έχει κανονισμό γιατί το μέλος που τα έγραψε βλέπω να γράφει ακόμα και να κάνει υποδείξεις για την ποιότητα του φόρουμ και μας ενημέρωσες ότι του τα κάνουν και ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ του παιδιού.
EDDIE_147 έγραψε:Άσχετα απο την κρίση, στο 4τφ (αυτο που αγόρασε η Λιονεζ για να προωθησει πυραμίδαΚι εδώ έχει θέματα για αυτοκίνητα ας μην υπερβάλλουμε. Αλλά οι πέτρολχετς μεγάλωσαν και νέοι δε βγαίνουν. Και δε βγαίνουν γιατί ο λόγος που αγοράζαμε περιοδικά (αρχικά) και γραφτήκαμε στα φόρα ήταν από τη μια η πληροφόρηση που ήταν ελάχιστη και από την άλλη να πάρουμε κάτι παραπάνω από τα σαπάκια μας. Και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον που πρακτικά αν δεν ήξερες να οδηγάς πέθαινες. Τώρα η πληροφόρηση είναι άφθονη, τα αυτοκίνητα έχουν τόσα άλογα και δυνατότητες που η όρεξη για βελτιώσεις έχει πάει περίπατο και η ικανότητα είναι άχρηστη γιατί τα αμάξια πάνε μόνα τους. Άρα εύλογα το ενδιαφέρον έχει πέσει. Όσο για την κίνηση, μπήκα από περιέργεια να δω και δε βλέπω διαφορές. Και έχω ξεχάσει και το λόγο που διασπαστήκαμε. Αλλά όσο η Φ1 είναι ψόφια εκεί, δε με ενδιαφέρει η ύπαρξή του, εγώ για τη Φ1 είμαι εδώ) υπάρχουν τόσα ενεργά θέματα για αυτοκίνητα.
Red Garland έγραψε:Εκεί φαίνεται δεν έχει κανονισμό γιατί το μέλος που τα έγραψε βλέπω να γράφει ακόμα και να κάνει υποδείξεις για την ποιότητα του φόρουμ
viewtopic.php?p=881291#p881291
Στον Chris αναφέρεσαι;
Φαντάζομαι θα έχεις συγκεκριμένα παραδείγματα που κάποιος χαρακτηρίζει πουτινακι συγκεκριμένο χρήστη.
dimitrisB έγραψε:Μου αρέσει (πρός το παρόν) που είμαι και πάλι εδώ, μετά από κάπου 3 χρόνια "απόσυρσης".
Δεν ξέρω πόσο σύντομα και πάλι ... δεν θα μου αρέσει.![]()
Καλως μας ξαναρθες Δημητρη!
Fiat Panda 7,6l/100km
EDDIE_147 έγραψε:Προφανώς ξεχνάς και τα συνεχόμενα warn, ban κλπ για ψύλλου πηδημα (με σβήσιμο ολοκληρων ποστ για να φαίνεται οτι έβρισε μανάδες κάποιος) και την αναφορά στο τι αμάξι οδηγεί κάποιος ως αντίλογος σε πολιτική κουβέντα.
Για να μη το πολυλογαμε: το φορουμζ κατεντησε έτσι επειδή 1-2 άτομα το είδαν τσιφλίκι για να βγάλουν το άχτι τους και να λύσουν προσωπικά θέματα.
Απο 'κει που μας χρωσταγαν μας πηραν και το βοδι, λεει ο λαος. Τολμας και μιλας εσυ; Εσυ που σε καθε θεμα σε καθε 2ο ποστ πετας την μπαλα στην εξεδρα, γραφεις ακαταλαβιστικα, ανακατευεις θεματα;
Καταρχας το σβησιμο ολοκληρων ποστ γινεται γιατι δεν μας πληρωνει κανεις να κανουμε 10 λεπτα ξακαθαρισμα σε καθε δημοσιευση. Ειναι πιο ευκολο, πιο γρηγορο και γινοταν κι απο το tapatalk οσο δουλευε.
Περα απο αυτο, σε ξερω , με ξερεις, ξερω πως σε λενε, πως ειναι η φατσα σου; Οχι.
Ποια προσωπικα θεματα να λυσουμε και ποιο αχτι;
Ο μοναδικος λογος που γραφεις ακομα ειναι γιατι δεν παταω το κουμπι. Γιατι εχω ομοφωνη θεση απο ολη την διαχειριστικη ομαδα να φευγουν για παντα οσοι κανουν συνεχως μανουρες, αλλα επειδη σε καποια θεματα γραφεις σαν ανθρωπος κι οχι σαν εγκαθετος, ολο το αναβαλλω.
Ειναι κι αυτο που ειπε ο Μπουσσο πιο πριν, οπως και την αλλη φορα που ο Corto παλι σε προκαλεσε να πεις μια γνωμη σαν ανθρωπος και το εκανες.
Τα φορουμ πεθαινουν οπως εγραψε κι ο Corto. Στο moto.gr απο 11 χιλιαδες μελη γραφουν καμια 100ρια. Στο 4ΤΦ μια απο τα ιδια και βγαλε.
Πλεον κανεις δεν νοιαζεται για αυτοκινητα, ολα ειναι πλεον καλα, ολα ειναι αρκουντως γρηγορα και ασφαλη, το μονο που μενει ειναι οι οθονες, οι συνδεσιμοτητες, πραγματα που τα βλεπεις καλυτερα σε ενα βιντεο απο το να τα διαβαζεις.
@ George_Prix, υπαρχει και κοσμος που εμπαινε για την F1 και σταματησε γιατι βαρεθηκε το αεναο flooding σε καθε θεμα για το ποσο γαματος ειναι ο μπεμπακος, το καυλακι, ο Αλονσο και ποσο αχρηστοι ολοι οι αλλοι που πηραν πρωταθληματα γιατι εναεκατομυριοασχετοιλογοι. Ποσο πολυ ξεζουμιζει ο Αλονσο κι ο Μαξ κι ολοι οι αλλοι ειναι λιγοι μπροστα τους, κλπ , κλπ.
Κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν να μπαινει εδω μεσα, οσο σας αρεσει και το κανετε θα προσπαθησουμε να ειμαστε εδω, αν οχι καλη καρδια
Fiat Panda 7,6l/100km
EDDIE_147 έγραψε:Red Garland έγραψε:Στο μεταξύ τα πήρε κρανίο για χαρακτηρισμό ναζίδιο και μόλις πριν λίγες μέρες το ""Είστε Πουτινάκια και Χαμασίτες"" είχε πάει γόνα εδώ μέσα και εντελώς απρόκλητα.
Εκεί φαίνεται δεν έχει κανονισμό γιατί το μέλος που τα έγραψε βλέπω να γράφει ακόμα και να κάνει υποδείξεις για την ποιότητα του φόρουμ και μας ενημέρωσες ότι του τα κάνουν και ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ του παιδιού.
viewtopic.php?p=881291#p881291
Στον Chris αναφέρεσαι;
Φαντάζομαι θα έχεις συγκεκριμένα παραδείγματα που κάποιος χαρακτηρίζει πουτινακι συγκεκριμένο χρήστη.
Όχι σε εσένα.
--->>> ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ <<< ----
Ελπίζω να το είδες τώρα, ναι; Και δώσε σημασία στο απρόκλητα.
Τα περί υποδείξεων για την ποιότητα του φόρουμ τα έγραφες χθες. Φαντάζομαι το χεις να το βρεις, πιστεύουμε σε σένα.
PaNick67 έγραψε:Τολμας και μιλας εσυ;
Αυτό είναι δική μου ατάκα

Όποιος μπαίνει στο φόρουμ από '14 γνωρίζει:
- τι μικρότητες/απρέπειες έχουν γίνει και από Mods
- ότι πολλές φορές υπήρχε μια προσέγγιση 'έτσι γουστάρω και σε μπανάρω'
- ότι αντίστοιχα αρκετές φορές ξεκίναγε ένα παιχνιδάκι που Mod έβριζε και μόλις υπήρχε απάντηση με τον ίδιο τρόπο έπεφτε μπαν
Τα παραπάνω αφορούν παιδάκια μαξ 12 χρονώνε - όχι γερόντια και μεσόκοπους όπως εμείς.
Red Garland έγραψε:--->>> ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ <<< ----
Ωραίο ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
Τον κύριο Πούτιν και τη Χαμάς την έβαλαν οι συγκεκριμένοι στην κουβέντα - ειδικά η Χαμάς ήταν τελείως ξεκάρφωτη.
Μάλλον σε χάλασε η λέξη κακάκια.
Ο Γκεάκος έγραψε κάποια θέση υπέρ του Χίτλερ ή των Ναζί;
Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.
Μήλα vs Μούσμουλα 1-1 x
ΥΓ: βλέπω μια σύγχυση σχετικά με το θέμα χαρακτηρισμοί.
Πχ η περίπτωση που απευθύνεται ο Chris μάλλον την έχει παράσημο τη λέξη.
Ομοίως αν θεωρεί κάποιος ότι η Χαμάς πράττει θεάρεστο έργο, το 'Χαμασίτης' το έχει παράσημο.
Corto Maltese έγραψε:Χαμάς
Δεν την ανέφερες εσύ.
Όντως παίρνει βραβείο ξεκάρφωτου 2025.
Αλλά έχει σημασία πως το κάνει, όσο γίνεται μη προκλητικά και από την άλλη πολλοί δικαιολογημένα ή όχι δεν έχουν αντίστοιχες ανοχές, αν πχ οι (βάλε ό,τι ταιριάζει, όλοι το έκαναν) σου σκότωσαν τη μάνα-πατέρα κλπ είναι αναμενόμενο να έχεις θέμα και μπορεί να μην δέχεσαι κάποια πράματα. Θα πρέπει όμως όλοι να δείχνουμε ανοχή στις απόψεις του συνάνθρωπου, του συμφορουμίτη και να δείξουμε σχετική ωριμότητα. Και μπορούμε και να απέχουμε από κάποιο θέμα που μας εκνευρίζει ή μας κάνει να μισούμε όλον τον κόσμο. Πχ εγώ αρνούμαι να μπω σε θέμα για κόμματα η ποδόσφαιρο.
Δυστυχώς το φόρουμ αυτό δυσκολεύτηκε (και συνεχίζει) να περιορίσει τις εξάρσεις, τάσεις και διαμάχες. Χρειάζονται περισσότεροι/πιο ενεργοί μοντς να κόβουν τα αγριόχορτα/ζιζάνια από τη ρίζα εγκαίρως, η να σβήνουν τις μικρές φωτιές προτού εξαπλωθούν.
Και αν η παρούσα δημοσίευση προκαλέσει οργή και ισχυρή αντίδραση απλά επιβεβαιώνει αυτά που λέω. Έλλειψη ανοχής και ωριμότητας.
sknipper έγραψε:Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις πολιτικές τάσεις του καθενός ας είναι ναζί, χρυσή αυγή,
sknipper έγραψε:Εκτός από το να υποστηρίζει παιδόφιλους, βιαστές, βομβιστές ή να προωθεί τη χρήση ναρκωτικών
Λιγο παράλογο / παράδοξο αυτό που γράφεις. Μου θυμίζει στίχους Αγγελάκα.
saxon_747 έγραψε:Θα ήταν παράλογο/παράδοξο αν τα πολύ πετυχημένα λινκ που έβαλεςsknipper έγραψε:Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις πολιτικές τάσεις του καθενός ας είναι ναζί, χρυσή αυγή,
sknipper έγραψε:Εκτός από το να υποστηρίζει παιδόφιλους, βιαστές, βομβιστές ή να προωθεί τη χρήση ναρκωτικών
![]()
Λιγο παράλογο / παράδοξο αυτό που γράφεις. Μου θυμίζει στίχους Αγγελάκα.
αποτελούσαν τη μόνη αλήθεια, αν είχαν μονοσήμαντη σχέση (αν είναι η λάθος λέξη ξέρετε τι εννοώ). Και προειδοποιώ, δεν σκοπεύω να πέσω στην παγίδα να πρέπει να υποστηρίξω κάποιον, αυτό που υποστηρίζω είναι την ελευθερία έκφρασης και το σεβασμό απόψεων με τις οποίες μπορεί να μην συμφωνώ.
EDDIE_147 έγραψε:Όποιος μπαίνει στο φόρουμ από '14 γνωρίζει:
Εμείς που μπαίνουμε από το 10 γνωρίζουμε την επιθετικότητα που άρχισε να δείχνει ένα συγκεκριμένο παρεάκι το 14-15 και δώθε οπότε δε σε συμφέρει να πας εκεί. Όταν φύγει και ο τελευταίος από εκείνη την εποχή, ναι θα μπορείς ελεύθερα να ξαναγράφεις την ιστορία.
EDDIE_147 έγραψε:Τον κύριο Πούτιν και τη Χαμάς την έβαλαν οι συγκεκριμένοι στην κουβέντα - ειδικά η Χαμάς ήταν τελείως ξεκάρφωτη.
Μάλλον σε χάλασε η λέξη κακάκια.
Tον Πούτιν τον έβαλες εσύ στην κουβέντα. Πήγαινε να το ξαναδιαβάσεις και μην επιμένεις. Γιατί κάπου πήγε τo μυαλό σου μόνο του από λάκκους με δολοφονημένους αριστερούς --> ΚΚΕ --> Πούτιν. Από την άλλη αν αναφέρει κανείς τη λέξη Χαμάς πάει να πει ότι την υποστηρίζει? Φοβερή λογική.

Αλλά δεν ξεκίνησες τώρα. Τι ακραίες δηλώσεις για να προκαλέσεις (rage baiting) συγκεκριμένους και συγκεκριμένο πολιτικό χώρο το συνηθίζεις εδώ και λίγο καιρό. Εντούτοις απέκτησες το θράσσος να μιλάς για την ποιότητα του φόρουμ.
EDDIE_147 έγραψε:Ο Γκεάκος έγραψε κάποια θέση υπέρ του Χίτλερ ή των Ναζί;
Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.
Όχι, ο Γκεάκος απλά
- συχνά άρταρε ακροδεξιά tweets
- στα Τέμπη τον ένοιαζε αν θα γινόταν ο ντόρος αν ήταν ακροδεξιοί μέσα στα βαγόνια(?)
- χτύπαγε τον κώλο του να μας λέει ότι η Λατινοπούλου δεν ήταν φασίστρια
- έγραφε επιδεικτικά στα παλιά του τα παπούτσια θανάτους αμάχων
Αυτά περί του ακροδεξιού προφίλ, διότι κατά τα άλλα μας φλόνταρε με το δεξιό βόθρο επιπέδου Ζούκωφ.
Ένιωσες όμως την ανάγκη να πεταχτείς να διαφωνήσεις για τη μετάβασή του από ρομαντικό ακάου σε δεξιό ακροδεξιό, λες και οι υπόλοιποι δεν έχουν ματάκια να δουν τι γινόταν.
Το ότι έχει κάνει drift το φόρουμ σε ακραία φρασεολογία είναι κάτι που έχεις βάλει και εσύ το χεράκι σου, σιγά σιγά και με την ανοχή των mods που σε κάθε ευκαιρία τους κατηγορείς. Οπότε το να γίνονται escalate οι χαρακτηρισμοί σε "ναζίδιο" είναι φυσικό επακόλουθο όταν κάποιος φέρνει μια απλή ελληνική ακροδεξιά εσάνς στο φόρουμ με κοπυ-πάστε από x.com.
Σου φαίνεται περίεργο που οι ενέργειες μας έχουν και επιπτώσεις ε;