Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#895842 Γκαρλαντ μια διόρθωση στο πρωτο μου ποστ:
EDDIE_147 έγραψε:Μετά τη μετωπική με την πραγματικότητα (15-16), κάποιοι δεν το πήραν τόσο ψύχραιμα γι αυτό και είχαμε πάσης φύσεως υστερίες οι οποίες κορυφώθηκαν το 19.

Υστερίες και μικρότητες όπως η παραπάνω που ανέφερα.
Προφανώς ξεχνάς και τα συνεχόμενα warn, ban κλπ για ψύλλου πηδημα (με σβήσιμο ολοκληρων ποστ για να φαίνεται οτι έβρισε μανάδες κάποιος) και την αναφορά στο τι αμάξι οδηγεί κάποιος ως αντίλογος σε πολιτική κουβέντα.

Για να μη το πολυλογαμε: το φορουμζ κατεντησε έτσι επειδή 1-2 άτομα το είδαν τσιφλίκι για να βγάλουν το άχτι τους και να λύσουν προσωπικά θέματα.

Αφήνοντας στην άκρη Γκεακο δες πόσοι έφυγαν, πόσοι σταμάτησαν να γράφουν κλπ.
Δε νομίζω οτι αυτο έγινε εξ αιτίας μου.

A little tsipa δηλαδή.
:)
Άβαταρ μέλους
By otso
#895844 Για μενα τουλαχιστον ησουν παντα εδω , γιατι τωρα καταλαβα οτι το Dimitris_P και dimitrisB ειναι 2 διαφορετικα προσωπα , μπορει να σας προσβαλλει (οπως τον χιουι τον λιουι και ντιουι που δεν καταλαβαινουν γιατι δεν τους ξεχωριζει ο κοσμος ενω ειναι τοσο διαφορετικοι ) , αλλά εγω ενα δημητρης διαβαζα .
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#895845 Otso κι εγώ μπερδευα dimik με dimvi.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#895847 Δεν είναι ωραίο να σχολιαζουμε χρήστες που απουσιάζουν.

Δημήτρη καλωσήλθες
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimitrisB έγραψε:Μου αρέσει (πρός το παρόν) που είμαι και πάλι εδώ, μετά από κάπου 3 χρόνια "απόσυρσης".
Δεν ξέρω πόσο σύντομα και πάλι ... δεν θα μου αρέσει. :oops:

Γεια σου Μπεκ. Πάνε και περίπου 3 χρόνια νομίζω από όταν βρεθήκαμε τυχαία στο κέντρο.
Welcome...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
EDDIE_147 έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
Τη Ζ4 την έχεις ακόμη;

Όχι :(

Κρίμα. Απίθανο αμάξι. Πήρες κάτι άλλο ή άλλαξαν οι ανάγκες;
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:Για να μη το πολυλογαμε: το φορουμζ κατεντησε έτσι επειδή 1-2 άτομα το είδαν τσιφλίκι για να βγάλουν το άχτι τους και να λύσουν προσωπικά θέματα.

Αφήνοντας στην άκρη Γκεακο δες πόσοι έφυγαν, πόσοι σταμάτησαν να γράφουν κλπ.
Δε νομίζω οτι αυτο έγινε εξ αιτίας μου.

A little tsipa δηλαδή.

Άσχετα όλα αυτά, η ταμπακιέρα ξεκινά από το γιατί έδιωξαν το Γκεάκο και το τι και αν έκανε κάτι. Δεν είναι το πού οδεύει το φορουμ και γιατί έφτασε ως εδώ. Αυτά ένιωσες την ανάγκη να τα πεις εσύ, αλλά οι υπόλοιποι παραμένουν στο αρχικό νήμα.

Μου κουοτάρεις κάτι που είπα για Γκεάκο και εχεις απαντήσει άλλα αντί άλλων, ό,τι σε καίει κοινώς. Τι να πω. Κάτι για τσουρέκια ειπώθηκε πιο πριν, ελπίζω τώρα να αχνοφαίνεται η πραγματικότητα γιατί το ξαναγράψιμό της είναι το λιγότερο προσβλητικό για την νοημοσύνη όσων ακόμα δεν έφυγαν.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Red Garland έγραψε:οι υπόλοιποι παραμένουν στο αρχικό νήμα.

Κάποιοι (ζωρζ πριξ, Μαλτεζος, εσύ) αναφερθήκατε σε μένα.

Κάτι έγραψα για μετωπική με πραγματικότητα πριν.
:lol:

Τσπα όλοι γνωρίζουν σε τι αναφέρομαι.
Ακόμα και οι 'νεοι' κλώνοι φίλοι του φορουμζ που είδαν φως και μπήκαν.
:s_roses
Άβαταρ μέλους
By elvet
dimitrisB έγραψε:Μου αρέσει (πρός το παρόν) που είμαι και πάλι εδώ, μετά από κάπου 3 χρόνια "απόσυρσης".
Δεν ξέρω πόσο σύντομα και πάλι ... δεν θα μου αρέσει. :oops:

Καλημέρα Δημήτρη. Λίγα έχει πλέον εδώ για να αρέσει σε κάποιον..
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Giuseppe Busso έγραψε:Πάνε και περίπου 3 χρόνια νομίζω από όταν βρεθήκαμε τυχαία στο κέντρο.
Welcome...
:s_yes
elvet έγραψε:Καλημέρα Δημήτρη. Λίγα έχει πλέον εδώ για να αρέσει σε κάποιον..
:s_howdy
Το ειχα αντιληφθεί όταν ξέκλεβα χρόνο και χάζευα, 2-3 φορές το μήνα.
Δε βαριε, το πάθος του τότε το έχασα, αλλά υπάρχει και η ... ιστορία. Βλέποντας και κάνοντας! :s_wink
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#895860 Λίγο προσοχή στο ύφος των σχολίων για όποιον έχει μπαναριστεί για να μην δημιουργηθούν εξάρσεις. Με βάση τον κανονισμό δεν επιτρέπεται: 13. η δημόσια αντίδραση σε τυχόν παρεμβάσεις των εποπτών (moderators), όπως και το backseat moderation.
Άβαταρ μέλους
By GTS
dimitrisB έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Πάνε και περίπου 3 χρόνια νομίζω από όταν βρεθήκαμε τυχαία στο κέντρο.
Welcome...
:s_yes
elvet έγραψε:Καλημέρα Δημήτρη. Λίγα έχει πλέον εδώ για να αρέσει σε κάποιον..
:s_howdy
Το ειχα αντιληφθεί όταν ξέκλεβα χρόνο και χάζευα, 2-3 φορές το μήνα.
Δε βαριε, το πάθος του τότε το έχασα, αλλά υπάρχει και η ... ιστορία. Βλέποντας και κάνοντας! :s_wink

Kαλως επεστρεψες. Θα γινει 3ος ΠΠ;;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
GTS έγραψε: Θα γινει 3ος ΠΠ;;

Νομίζω ο Μπεκ 3 χρόνια σχεδίαζε το τελευταίο μενού του Τιτανικού. Πρώτοι εδώ το μάθατε. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#895915 Θα μπορουσα να κανω καμια 10αρια διαφορετικες παραθεσεις σε συγκεκριμενα πραγματα που ειπωθηκαν στα τελευταια ποστακια, αλλα δε θελω να κουρασω... Απλα θα σταθω σε κατι που ειπε ο Εντυ και σκεφτομαι εδω και χρονια. Αναφερομαι στους 3 κουκους που εχουν απομεινει στο φορουμ. Σε ενα φορουμ που γραφτηκα πριν απο 8 χρονια κι εσφιζε απο ζωντανια και πλεον αργοπεθαινει καθε μερα που περναει.

Κατα την αποψη μου αυτη η κατρακυλα οφειλεται στο αισχρο μοντερεησο (το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι που λεει κι ο λαος μας). Το οποιο αισχος εχω βιωσει πολακΗς απο την πρωτη μερα που γραφτηκα εδω μεσα και πιστευω ακραδαντα οτι ειναι η αιτια που εριξαν μαυρη πετρα πισω τους τοσα πολλα μελη. Θα μπορουσα να φερω απειρα παραδειγματα καταπατησης του κανονισμου που εμειναν ατιμωρητα κι αλλα τοσα παραδειγματα αδικων ποινων που δοθηκαν, αλλα δε θα το κανω γιατι ειναι εντελως περιττο και δε θα αλλαξει κατι. Οπως ειπα σε αλλο τοπικο και πριν λιγες μερες οταν στη ζωη τα κανεις ολα σωστα ανταμοιβεσαι κι οταν κανεις λαθη η ζωη σε τιμωρει. Μια μεριδα απο τα ιδια ισχυει και για τα φορουμακια.

Χωρις να ειμαι δικηγορος του Γκεο, αισθανομαι υποχρεωμενος να πω αυτα που ξερω κι ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.
- Ο ιδιοκτητης του φορουμ εγραψε στα @@ του (για νιοστη φορα) τον κανονισμο του ιδιου του φορουμ του και χαρακτηρισε το Γκεο ως "ναζιδιο". Δε θα σχολιασω τη συγκεκριμενη αποψη. Θα πω απλα οτι εχω σκεφτει "βλακας" και "πανιβλακας" για πολλα μελη εδω μεσα κι εχω βαλει στον πατο μου τη συγκεκριμενη σκεψη για να τηρησω τον κανονισμο του φορουμ και για να μην προσβαλω καποιον ακομα κι αν τον θεωρω πανιβλακα.
- Ο Γκεο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αντεδρασε σαν αγορακι και μετα απο καμια 20αρια χρονια που τον ξερω για πρωτη φορα κατεβασε κατι καντηλια.
- Ο ιδιοκτητης του φορουμ σωστα τηρησε τον κανονισμο και τον εκανε μπαν με ενα στυλακι "δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου" που ειχε πει και η θεουλα η Ασπα Τσινα.
- Ο Γκεο που πλεον ειχε σιχαθει το φορουμ και το αισχρο μοντερεησο ζητησε τη διαγραφη του λογαριασμου του. Για πολλα αλλα μπορειτε να λιθοβολησετε τη διαχειρηση του φορουμ, αλλα οχι για το "μονιμο μπαν" που ηταν αποφαση του ιδιου του Γιωργη.

Ξερω ξερω... Αν δε μου αρεσει μπορω να παρω το καπελακι μου και να φυγω... Η συμμετοχη στο φορουμ δεν ειναι υποχρεωτικη... Μπλα μπλα μπλα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
George_Prix έγραψε:Αναφερομαι στους 3 κουκους που εχουν απομεινει στο φορουμ. Σε ενα φορουμ που γραφτηκα πριν απο 8 χρονια κι εσφιζε απο ζωντανια και πλεον αργοπεθαινει καθε μερα που περναει.

Το φόρουμ, όχι μόνον αυτό αλλά και τα περισσότερα, αλλά ας μείνω στο δικό μας, αργοπεθαίνει γιατί ενώ ήταν θεματικό για τα αυτοκίνητα ως επί τω πλείστον, επήλθε η οικονομική και κοινωνική κρίση, τα περισσότερα παιδιά μεγάλωσαν, έκαναν οικογένειες ή/και άλλαξαν οι ανάγκες τους, και έβαλε στο χρονοντούλαπο το σπορ που λέγεται κατοχή και χρήση (σπορ κυρίως) οχήματος. Γιατί όταν έχεις προτεραιότητα τη διαβίωση, θα κοιτάξεις τι χαρακτές δισκόπλακες θα βάλεις; Έτσι ενώ και από εποχής 4ΤΦ υπήρχε πάντα ο "Αντίλογος", δηλαδή οι κοινωνικές ανησυχίες, εδώ συγκυριακά έγινε αυτό το βασικό θεματικό και το "ΑΜΑΞΙ" πέρασε σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, μην πως ξεχάστηκε...