Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimik έγραψε:Είδα 2-3 στο Πήλιο, το ομορφότερο Tesla για μένα, ειδικά στο κόκκινο-μπορντω

< >

Το quicksilver είναι το αγαπημένο μου χρώμα. Και μετά αυτό το γκρι που είναι και δωρεάν.

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
#895288 Και τα παλια (μετά το 2022 νομίζω) εχουν matrix led.

Το πιστεύω για ανάρτηση και ηχομόνωση και γενικότερα προφανώς και είναι καλύτερο από το παλιό (αλλά για εμένα όχι στα looks).

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
#895289 Και τα παλια (μετά το 2022 νομίζω) εχουν matrix led.

Το πιστεύω για ανάρτηση και ηχομόνωση και γενικότερα προφανώς και είναι καλύτερο από το παλιό (αλλά για εμένα όχι στα looks).

Επίσης για χρώμα εμενα το μπορντό δεν μου αρέσει…. Το κοκκινο το είχα ερωτευτεί, αλλα δεν βγαίνει στο 3.

< >
Άβαταρ μέλους
By Serf

:inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Serf έγραψε:Λογικά θα μπω σε 1,5 χρόνο περίπου...

Μάλλον τόσο κι εγώ

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
#895945 Σε 1,5 χρόνο πιστευπω θα εχουν βγεί και άλλα που θαβειναι ποκύ ανταγωνιστηκα.

Μακάρι δηλαδη, ώστε να υπάρχουν επιλογές!

Εγω εχω παρκάρει το δικό μου 2 μήνες μιας και χρησιμοποιώ ενα loaner bmw hybrid, και είμαι περιεργος να δω αν μετά απο τόση ακινησία θα έχει κάποιο θέμα.
To σίγουρο είναι ότι θα αναθερμανθεί ο έρωτας :)

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
skous έγραψε:Σε 1,5 χρόνο πιστευπω θα εχουν βγεί και άλλα που θαβειναι ποκύ ανταγωνιστηκα.

Μακάρι δηλαδη, ώστε να υπάρχουν επιλογές!

Εγω εχω παρκάρει το δικό μου 2 μήνες μιας και χρησιμοποιώ ενα loaner bmw hybrid, και είμαι περιεργος να δω αν μετά απο τόση ακινησία θα έχει κάποιο θέμα.
To σίγουρο είναι ότι θα αναθερμανθεί ο έρωτας :)

< >

Εγώ το ανάποδο. Έχω παρκάρει το εταιρικό id4 και κυκλοφορώ με το τέσλα. Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι το id4 δε χάνει ούτε 1% ποσοστό μπαταρίας όταν είναι ακίνητο ενώ το τέσλα χάνει 1% τη μέρα. Με ανοιχτό centry 2-3% σε 8 ώρες.

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
#895951 Ε μάλλον θα ξενερώσεις.

Εμενα το μινι ειναι 2 μηνες παρκαρισμένο και έχασε 2%.
Λογικα το βλέπω, γιατι δεν κάνει τίποτα απο το να λειτουργεί συμβατικό συναγερμο και ελάχιστο connectivity.
πλέον και το τεζλα με το low power mode (off sentry/ac/erc) δεν θα πεφτει πολύ πιστευπω αν το ενεργοποιήσεις

< >
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#895957 Οδήγησα και εγώ ένα Tesla Model 3, την πιο απλή έκδοση, με πίσω κίνηση και τη μικρή μπαταρία, χωρίς κανένα εξτρά. Με λίγο πόνο θα πω πως μου άρεσε και μάλιστα πάρα πολύ, δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό, ακόμη και σε αυτή την έκδοση.
Θεωρώ πως παρόλη την αυτοκτονική διάθεση που έχει επιδείξει ο CEO της, η εταιρεία με τέτοια καλά προϊόντα δεν μπορεί να εξαφανιστεί ξαφνικά. Αν κατάφερνε να βγάλει και ένα μικρότερων διαστάσεων B-SUV ή C-SUV βασισμένο πάνω στην ίδια πλατφόρμα, θα είχε τεράστια επιτυχία.
Δε με εντυπωσίασε μόνον το κομμάτι του software που είναι αναμενόμενα πολύ καλό, αλλά και το ίδιο το αμάξι, το πώς πατάει στο δρόμο. Δεν το περίμενα.
Μπήκα μετά στο δικό μου το VW Golf MK7 και μου φάνηκε σαν να πήγα 2-3 δεκαετίες πίσω.

Δεν ξέρω τι θα γίνει με την αυτόνομη οδήγηση και αν θα το επιτύχει η Tesla, δε με πείθει εντελώς εξάλλου όλο αυτό, αλλά και χωρίς αυτό, το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό. Εντυπωσιακός και ο εξοπλισμός του ακόμη και στην βασική έκδοση, τα ηλεκτρικά αεριζόμενα καθίσματα με μνήμη, όλα τα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Isambard έγραψε:Μπήκα μετά στο δικό μου το VW Golf MK7 και μου φάνηκε σαν να πήγα 2-3 δεκαετίες πίσω.

Έλα να σε βάλω μια βόλτα στο Leon, να ξεχάσεις και τις μαλακίεs του Ίλον
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#895975 Πριν μπω για τη βόλτα, ήμουν σίγουρος πως στο τέλος θα έλεγα "καλό, αλλά προτιμώ τα κλασικά και αγαπημένα". Τώρα δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Η επιτάχυνση από 0 χιλιόμετρα ακόμη και από το συγκεκριμένο που είναι το πιο αδύναμο της σειράς τη λες έως και συγκλονιστική. Προσωπικά βρέθηκα να προσέχω πώς θα πατήσω το γκάζι. Τα φρένα επίσης καταπληκτικά μαζί με το φρένο του κινητήρα/γεννήτρια.
Δεν το πήγα πάνω από 120-130 χλμ γιατί δεν ήταν δικό μου, αλλά ο κάτοχος μου είπε πως μέχρι και τα 200 πηγαίνει πολύ δυνατά και δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω. Τι να πω, μου άλλαξε εντελώς θεώρηση για τα ηλεκτρικά, τόσο που αναρωτιέμαι πώς θα πάει κάποιο σε έκδοση performance.

Γενικώς, η αντιπάθεια που έχω προς τον Elon Musk θόλωνε λίγο την κρίση μου για το προϊόν. Είναι απλά ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, που σε αυτά τα λεφτά που αγοράστηκε, ειλικρινά δεν μπορώ να του βρω μειονέκτημα. Αν σκεφτούμε πως είναι εδώ και σχεδόν 10 χρόνια το ίδιο αμάξι με λίγες αλλαγές, το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό σαν επίτευγμα.

Τώρα το Leon σου είναι άλλο όχημα για άλλη χρήση. Εγώ θα σου πρότεινα να ψάξεις να βρεις κάποιο να κάνεις μια βόλτα (αν δεν έχεις κάνει ήδη, δεν το γνωρίζω).
Άβαταρ μέλους
By skous
#895976 Προσωπικά δεν ξέρω ούτε 1 άτομο που να οδήγησε test drive το performance και να μην άρχισε να το ψάχνει πως θα αγοράσει κάποιο τέζλα (ασχέτως αν στο τέλος αγοράσανε ή μη).

Είναι σε άλλο επίπεδο το προϊόν, η σύγκριση αποκτά νόημα μόνο με αυτοκινητα που έχουν 2x την τιμή του (να μην πω για 3x).

< >