REALZEUS έγραψε:Κανόνισε να πάμε με τον Corto για καμιά τέτοια τρέλα, ειδικά με πουρέ!
Εμενα με ξερεις, ειμαι ευκολος πελατης. Ενα τηλεφωνο υποθεση και δε λεω οχι σε καλη παρεα και φαι/πιοτο. Ο Κορτο ο χαπυ τραβελερ θελει πιο πολυ δουλιτσα

Αθηνα που ειμαι αυτες τις μερες εχω αρχισει το πεσιμο στο Μπουσο
Εχουμε μπουγατσα στο σπιτι.
(Μαρκω Βαγκω, 2025 μ.Χ.)
Εντωμεταξυ στο σπιτι:

Και ποιος εμεινε με ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΤΣΑΟΥΛΙΑ;;;;;;;
Νικοπαππας. Χαου τυπικαλ.
Μπιχολντ Νικος
:markvag έγραψε:Πλέον η κορυφή είναι εδώ.
Απεναντι, στο Power Oil, θα φας καλυτερη μπουγατσα.
Μπαγερν τι γινεται δω ρε .
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
George_Prix έγραψε:markvag έγραψε:Φυσικά, μιλάμε πάντα για μπουγάτσα με τυρί.Άντε σπανακοτύρι.
Αρνουμαι να φαω μονο τυρι. Το σωστο ειναι μια τυρι και καπακι μετα μια κρεμα. Και φυσικα να εχει το μαγαζι κακαο Κουκακη αλλιως εχει γινει μιση δουλεια.
Η κρέμα είναι για τους Αθηναίους που νομίζουν ότι τρώνε παραδοσιακά γλυκά
Πάνε εκεί που είπα, πάρε μία με τυρί και έλα να μου πεις αν ξαναφάς γλυκιά...
PaNick67 έγραψε:
Ολη η Ελλαδα οταν λεει μπουγατσα εννοει με κρεμα
Όταν ο PaNick67 λέει όλη η Ελλάδα, εννοεί κάτω από τα Τέμπη.
PaNick67 έγραψε:
Θυμαμαι και του Select στο ρολοι με νοσταλγια. ( πρεπει να κανω ενα ταξιδακι προς τα εκει )
Προδίδεσαι
... Από το 2007 που είμαι τακτικός στη Βέροια δεν υπάρχει select εκεί, μόνο βγαίνοντας... REALZEUS έγραψε:Το φύλλο μπουγάτσας ξεκίνησε μόνο του, χωρίς γέμιση, και οι κυράδες της Πόλης και της Μ. Ασίας έβαζαν άχνη και κανέλα από πάνω. Ήταν δηλαδή γλύκισμα. Ακούς Μάρκο;
Εντοπίσαμε λαθρομετανάστη!
g8777 έγραψε:
(Μαρκω Βαγκω, 2025 μ.Χ.)
Η δική σου περίπτωση είναι ανίατη
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:PaNick67 έγραψε:
Θυμαμαι και του Select στο ρολοι με νοσταλγια. ( πρεπει να κανω ενα ταξιδακι προς τα εκει )
Προδίδεσαι![]()
... Από το 2007 που είμαι τακτικός στη Βέροια δεν υπάρχει select εκεί, μόνο βγαίνοντας...
Εγω Select ενα ξερω στο ρολοι στα Γιαννενα, ποια Βεροια με λες;
Κι επειδη θα πεταχτει η πορδη να σχολιασει, παμε να τονε πλακωσουμε στις γρηγορες; Μιλαω και με Κουμπιστ
Fiat Panda 7,6l/100km
Και παλιότερα ήταν στο κέντρο στη Βέροια
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

George_Prix έγραψε:. Και φυσικα να εχει το μαγαζι κακαο Κουκακη αλλιως εχει γινει μιση δουλεια.
Φάρμα Κουκάκη, το μοναδικό που δεν με πήγε may day may day
Dodger έγραψε:Φάρμα Κουκάκη, το μοναδικό που δεν με πήγε may day may day
Πριν καμια 15αρια χρονια ειχα σταματησει σε εναν τυχαιο φουρνο στο δρομο και ειχε μεσα στο ψυγειο κακαο Μιλκο (νερομπουλι) και Κουκακη. Σκεφτηκα "ας δοκιμασω αυτο το Κουκακη" και με την πρωτη γουλια επαθα ΣΟΚ απο τη γαματη γευση και το ποσο πηχτο ηταν. Τοτε το ειχανε 1 στα 20 μαγαζια και πηγαινα στα συγκεκριμενα μαγαζια μονο για το κακαο. Ζγα ζγα αρχισε και εμπαινε σε περισσοτερα μαγαζια στη Σαλονικα και σε καποια φαση μπηκε και σε ολα τα σουπερ μαρκετς. Μεχρι και στο Λιντλ μπηκε πλεον, οποτε τωρα το βρισκουνε και οι πρωτευουσανοι.
Πριν καμια 7-8 χρονια ειχα μια κουβεντα με ενα γνωστο που ειναι σε μια υγειονομικη επιτροπη που κανει ελεγχους σε εργοστασια με τροφιμα και μου ελεγε οτι τους τυχανε φασεις με κρεατα που δε μπορουσαν να πλησιασουν ουτε με μασκες απο τη βρωμα και αλλες ιστοριες με σαπιλα και μουχλα που δε μπορει να φανταστει ανθρωπινος νους. Εκει που μου ελεγε παραδειγματα τον διακοπτω και του λεω "ρε φιλε με σιχανες τοση ωρα, πες μου στο αλλο ακρο για κανεναν μερακλη που σου εκανε θετικη εντυπωση". Διχως σκεψη μου ειχε πει "Φαρμα Κουκακη. Πεντακαθαρη λες και εμπαινες μεσα σε χειρουργειο. Τηρουσαν ολα τα πρωτοκολλα. Μεχρι και στο ταβανι δεν ειχαν γωνιες σχηματισμενες με τους καθετους τοιχους γιατι μαζευονται ευκολα τα μικροβια και ηταν στρογγυλεμενες ολες οι επιφανειες".
Χαρηκα που ειχα ακουσει τοσο καλα λογια για μια εταιρια που ειχα πολυ ψηλα στο μυαλο μου κι επισης γιατι αποδειχτηκε για μια ακομα φορα οτι τιποτα στη ζωη δεν ειναι τυχαιο και οποιος ειναι καλος στη δουλεια του παει μπροστα
REALZEUS έγραψε:Το φύλλο μπουγάτσας ξεκίνησε μόνο του, χωρίς γέμιση, και οι κυράδες της Πόλης και της Μ. Ασίας έβαζαν άχνη και κανέλα από πάνω. Ήταν δηλαδή γλύκισμα. Ακούς Μάρκο; Μετά οι πλούσιες κυράδες έβαλαν μέσα κρεμ πατισερί, δημιουργώντας την μπουγάτσα με κρέμα. Μετέπειτα ήρθε το τυρί, ο κιμάς, το σπανάκι και πρόσφατα και η σοκολάτα-πραλίνα ως γέμιση.
Γενικά στα παράλια της Μ. Ασίας. Οι γυναίκες εφτιαχνα πίτες για να παιρνουν οι άντρες στα χωραφια και να διατηρούνται.
Ο πατερας μου ειχε μπουηατσατζίδικο μεχρι πριν 20 χρόνια στον Βαρδάρη. Πολλοί μάστορες που πέρασαν απο το μαγαζι και έμαθαν τη δουλειά, άνοιξαν μετα μαγαζια σε διαφορα σημεία της πόλης και ενας στις Σέρρες.
Οι παλιοι πελατες θυμαμαι ζητούσαν τη "σκέτη". Φύλλο μπουγατσας με χοντρη χάχαρη και κανέλα.
Τωρα δυσκολα βρισκω καλη μπουγατσα στη Θεσσαλονικη. Αρκετα καλος ειναι το "Δέλτα" στην εξοδο του περιφερειακού στο Γεντι Κουλε (οδος Ανθέων). Τα παιδια τη φτιάχνουν μονοι τους και ειναι αρκετά καλοί.
Οπως ειπωθηκε και παραπάνω: Μιάμιση μερίδα αναμεικτη κιμά-τυρί και ενα μεγαλο κακάο Κουκάκη
George_Prix έγραψε:αποδειχτηκε για μια ακομα φορα οτι τιποτα στη ζωη δεν ειναι τυχαιο και οποιος ειναι καλος στη δουλεια του παει μπροστα
Καλό αυτό, ξέρεις κανένα ακόμα;;
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά σαν τη μπουγάτσα που υπάρχει στη Βέροια, πολύ απλά δεν υπάρχει πουθενά.
Μέχρι πρόσφατα κορυφαίος ήταν αυτός, αλλά σε πολύ πρόσφατη δοκιμή με απογοήτευσε σφόδρα. Πλέον η κορυφή είναι εδώ.
Τα βλέπω και ανεβάζω.
Νίκο καλός χρυσός αλλά αυτή η εξήγηση μπουγάτσα είναι μονό η κρέμα ακούγεται (σε βόρειο) σαν να κάνεις σπαγγάτο για να καλύψεις την αθηναϊκή άγνοια

Γιώργη σε κόβω κλασική περίπτωση αναγνώστη του Ζαχαρία, του ημίθεου στα κακάο. Πεφτω μέσα;