Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#895125 Έχω κουραστεί να βλέπω βιντεάκια με φαγάδικα που έχουν ανοίξει, να δω τι θα πρωτοφάω πάλι όταν έρθω.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#895127 -> Καφές στη Snob
-> Μπύρα στο Bolivar
-> Κρέπα στο Valentino
-> Ατομική πίτσα στο First
-> Smoothie στο Φρουτότυπο
-> Ξεφύλλισμα βιβλίων στη Βιβλιοβάρδια
-> Τούμπα λιμπρε στο Carpe Diem
-> Ρετσίνα στον Κόκορα
-> Μαυροδάφνη για σβήσιμο στο λάκκο με τα
αρχαία

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#895128 Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
otso έγραψε:Ρε καρντασια σε ολα τα φαγητα βαζετε κυμινο , με το που ανοιγεις το σακουλακι ερχεται μια σιχαμερη μυρωδια .
Εχω μια συνταγη για κεφτεδες που λεει να βαλω . Θα πανε για πεταμα αν βαλω ;
Στα μερη μας λεγαμε σμυρνεικους τους κεφτεδες με κανελλα . Κοιτωντας στο νετ ομως βλεπω τα παντα με κυμινο , πουθενα συνταγη με κανελλα.
Το κύμινο είναι ωραίο και ταιριάζει σε κεφτεδοειδή και λουκάνικα. Αλλά μόνο αν σου αρέσει, αλλιώς όχι. Αν δεν ξέρεις αν σου αρέσει κάνει δοκιμή, όντως λίγο χρειάζεται. Μετά αποφασίζεις αν το θέλεις ή όχι. Εμένα μου αρέσει αλλά της συζύγου όχι οπότε δεν διαθέτουμε ούτε προβλέπεται._ :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#895165 Ωχ μωρέ τώρα, έχει άποψη για το κύμινο ο ότσος που στο χωριό του κόβουνε την πατσά με το ψαλίδ'
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
g8777 έγραψε:
-> Ατομική πίτσα στο First

Έχει πέσει πρόστιμο από ΕΦΕΤ για τρόφιμα μη κατάλληλα προς κατανάλωση. Περισσότερο από μία φορά :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#895167 To παιδι εχει φαει πιτσα απο καντινα στην Ολλανδια Αυγουστιατικα. Μιλαμε για στομαχι Honda K20 , κατι Kamara Grill :s_sarcastic κλπ δεν τα βλεπει καν.

( Οι πρωτοι 20 που θα κανουν like θα λαβουν δωροεπιταγη 2800 € απο καταστημα χαρτικων υλων κοντα στου Χαριλαου πουδιαολοτοχειστησειοαλλος . )
Άβαταρ μέλους
By otso
Corto Maltese έγραψε:Ωχ μωρέ τώρα, έχει άποψη για το κύμινο ο ότσος που στο χωριό του κόβουνε την πατσά με το ψαλίδ'

Αλλος βερος Θεσσαλονικιος απο δω .
Γιατι ρε συ βαζατε κυμινο και στις ελιες στο χωριο σου στα Σαλωνα ;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#895172 Στα Σάλωνα έχουμε επενδύσει στη φυσική γεύση. Ζγουρ και ελιά ξυδάτη :s_yes
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
otso έγραψε:Ρε καρντασια σε ολα τα φαγητα βαζετε κυμινο , με το που ανοιγεις το σακουλακι ερχεται μια σιχαμερη μυρωδια .
Εχω μια συνταγη για κεφτεδες που λεει να βαλω . Θα πανε για πεταμα αν βαλω ;
Στα μερη μας λεγαμε σμυρνεικους τους κεφτεδες με κανελλα . Κοιτωντας στο νετ ομως βλεπω τα παντα με κυμινο , πουθενα συνταγη με κανελλα.

Η γιαγιά μου ήρθε από την Σμύρνη στην Καταστροφή, το '22. Λοιπόν άκου τι παίζει με τους κιοφτέδες (έτσι του έλεγαν εκεί). Βάζεις ό,τι γουστάρεις.
Αλλά στα σμυρνέικα σουτζουκάκια πρέπει να βάλεις κύμινο και πρέπει να σερβιριστούν μέσα σε σάλτσα ντομάτας!!!
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#895399 Μετά από χρόνια, ξανά έκθεση αυτοκινήτου στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της ΔΕΘ. Ελπίζω να αξίζει και να μην έχει Δημόσιους Οργανισμούς μόνο...

https://autothessaloniki.gr/
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#895479 Είχε ακουστεί από 2-3 διαφορετικούς το όνομα μπουγάτσα Γιάννης αλλά δεν. Καμία σχέση με τον Ουζουνη παραπάνω. Του Γιάννη έλειπε γεύση και πλημμύριζε λαδιλα