Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:Βλέπει ήδη.

Ελπίζω πως όχι... :ninja:

Isambard έγραψε:To θέμα είναι να μάθει να καταλαβαίνει ποιες είναι τέτοιες και κυρίως να μην τις αναπαράγει.

Ελπίζω πως ναι... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#894795 Χαλαρώστε . Το ενδιαφέρων είναι που το λέει μια γυναίκα . και αυτό που λέει στο τέλος , το κρατάς και στα δυο φύλα . μην κολλάτε στις λεπτομέρειες.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#895382 Εσπασα απο χθες το μυαλο μου για να βρω μια λυση. Πώς μπορουμε να συνδυασουμε τις 2 μεγαλες αγαπες του Σκνιπερ. Κρεμ καραμελε και κwλους. :hmmm:

ΜΠΙΧΟΛΝΤ! :adminpower: :adminpower: :adminpower: :adminpower: :adminpower:

Εικόνα

Η Όλγα Κοτλιδά έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και πλέον δραστηριοποιείται ως content creator στο OnlyFans, διαμορφώνοντας ένα σταθερά αυξανόμενο γυναικείο κοινό και υπερασπιζόμενη την αυτοδιάθεση και την αυθεντική γυναικεία έκφραση.

https://www.lifo.gr/videos/on-air/stin- ... ehei-ithos

Για να γλυστραει ( η κρεμ καραμελε ) οποιαδηποτε ωρα της ημερας διχως ενοχες.

(Σερβιρει ο Μουσατος :s_cool .)
Άβαταρ μέλους
By sknipper
g8777 έγραψε:Εσπασα απο χθες το μυαλο μου για να βρω μια λυση. Πώς μπορουμε να συνδυασουμε τις 2 μεγαλες αγαπες του Σκνιπερ. Κρεμ καραμελε και κwλους. :hmmm:
Μπα είναι πολύ πιο απλό καθώς υπάρχει θετική συσχέτιση κρέμας καραμελέ και κώλου. Απλά βάλε μια χοντροκώλα να τρώει κρέμες καραμελέ... Δε χρειάζεται να είναι καν όμορφη, τις κρέμες θα κοιτάω! :lol:

Την κυρία (;) ούτε την ξέρω ούτε θέλω να την γνωρίσω και δεν βλέπω να εκφράζεται για κρέμες καραμελέ.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#901258 Γλέζος , παντρεύτηκε για 2η φορά το 1986 , άρα ηλικία 64 , μια κυρία ετών 33 .
Αν αφαιρέσουμε 10 χρόνια φτάνουμε περίπου στην ηλικία mousatou και Πολωνέζας.
Σύμφωνα με το petrolheads , Ήρωας ο Γλέζος , σάτυρος ο mousatos.
Γεια σου ρε Γλέζο ήρωα , ο mousatos σε χαιρετά.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902523 ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΕΣ

Ο Μπράντ Πίτ έχασε εκείνη τη βραδιά μέσα απ'τα χέρια του το Χριστινάκι απ'αυτόν :
πήγε στην εκδήλωση συνοδευόμενη απ τον Πιτ , έφυγε με τον άλλον :lipsealed:

Εικόνα

Εικόνα

wow

https://www.msn.com/el-gr/news/other/%C ... 8db5&ei=27
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902538 :lol: Η παρθενόπη πήγε στην εκδήλωση μαζί με το γκόμενο και τη μάνα της και στο τέλος της βραδιάς τους παράτησε και τους δυο κι έφυγε με τον άλλον .
Άβαταρ μέλους
By Morx
#902569 Μερικες μορφες λειπουν απο 'δω μεσα.
Περασαν και απο τις πλατες μας σχεδον 10 χρονακια... :omg:

Πρεπει να γινει ενα topic-reunion ωστε να κανουμε ενα απολογισμο ή και "διαλογισμό". :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Morx έγραψε:Μερικες μορφες λειπουν απο 'δω μεσα.
Περασαν και απο τις πλατες μας σχεδον 10 χρονακια... :omg:

Πρεπει να γινει ενα topic-reunion ωστε να κανουμε ενα απολογισμο ή και "διαλογισμό". :lol:

Βρε καλως τον! :s_smile

Αν θες να κανεις καποιον απολογισμο ειμαστε ολο αυτια :shifty: :shifty:

Το Aprilia υπαρχει ακομα;