Forum για τη Formula 1

-Ποιος πιστευτε οτι θα κερδισει στον 1ο αγωνα?

8
15%
8
15%
6
11%
6
11%
5
9%
5
9%
2
4%
2
4%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
3
6%
3
6%
0
N/A
0
N/A
1
2%
1
2%
0
N/A
0
N/A
1
2%
1
2%
0
N/A
0
N/A
1
2%
1
2%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
ByGTO
REALZEUS έγραψε:
GTO έγραψε:Καλά,παίζει να είναι η χειρότερη χρονιά εδώ και δεκατίες...

Για εμάς (Ferrari) σίγουρα όχι. Πέρσι ήταν η τραγωδία.

Μερκεντέ πάλι αλλού. Το ευχάριστο είναι πως η Ferrari είναι πλέον η 2η δύναμη αν και μακριά από την κορυφή. Σαφώς καλύτερα όμως σε σχέση με πέρσι.

Ναι μόνο που εγώ αναφέρομαι στο ενδιαφέρον και όχι στη Ferrari.Την οποία από την στιγμή που υπάρχει τόσο διαφορά από κορυφή δεν με πολυενδιαφέρει που περάσαμε την Williams,και τους ανάπηρους της Renault.

Βασικά η χρονιά αυτή είναι η χειρότερη για το σπορ εδώ και πολύ καιρό.Ακόμα και το 2011 καλύτερο.Και το 2013.ΚΑΙ ΤΟ 2004!
Το 2014 υπήρχε η εσωτερική μάχη στη Merc,φέτος δεν βλέπω κάτι τέτοιο.

Το μόνο ενδιαφέρον είναι η ανάκαμψη της Honda,και η μάχη Ferrari-Williams,ε το λες πρωτάθλημα τώρα?
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#89358 Νόμιζα ότι ήσουν τιφόζο κι άρα σε ενδιέφερε προτίστως η Ferrari...

ΥΓ: Το 2004 για εμένα ήταν η καλύτερη χρονιά ever! :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#89442 Δεν θελω να βγαλω συμπερασματα απο τον 1ο αγωνα..αρνουμαι!!!

ζζζζζζζζ

Οντως παντως οι κοκκινοι εχουν κανει πολυ καλη δουλεια..Και αυτος ο Αριβαμπενες φαινεται πολυ <δυναμικος>..

Ο Φεττελ στην αρχη τζατζαρισε λιγο Κιμι η μου φανηκε??
Με τσουζει παντως που πανε καλα οι Φερραρι..αν και 1ος αγωνας!! Ειδικα τωρα που και οι ταυροι ειναι ανυπαρκτοι και δεν τους σωζει κανενας μαγος Νιουι με τετοιο χρεπομοτερ!!
Η Σαουμπερ το επιβεβαιωσε με τους βαθμους που τσιμπισε αλλα πχ και πως ο Εριξον περασε τον Περεζ με το στο τελος..

Χρονια σουπα λοιπον??Για να δουμε!

Ο Λουη φερνει την δυναμικη του Αμπου νταμπι του 2014 κατευθειαν στην Μελβουρνη του 2015..Αν ο Ροσμπεργκ δεν αντιδρασει τοτε κλαφτα!!
Άβαταρ μέλους
By ladaman11
#89464 o Rosberg μετα το περσινο θα ειναι η bitch του Hamilton(ψυχολογια loser).

Κατι αντιστοιχο με οτι ειχε γίνει το 1991 και 1992 στη Williams μεταξυ Patresse και Mansell ( 1991 o Patresse ήταν σχετικα κοντα στον Mansell ενω το 1992 ηταν ανυπαρκτος)
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#89510 Kαι ο Webber επίσης.

Γκεάκο μην πας να σπείρεις φιτίλια. Ο 4ακις πήρε την εσωτερική και όπως πήγαινε για τη δεύτερη στροφή πήρε και ένα βρακί που βρήκε στο δρόμο από κάποιον που αδυνατεί να αποδεχθεί τη θέση του στην ομάδα. Ούτε τζαρτζάρισμα ούτε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#89567 Εγώ είδα ξεκάθαρη περίπτωση που κάποιος απλά κλείστηκε κι έχασε θέσεις. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Κατά γενική ομολογία ήταν ισοδύναμοι οι πιλότοι μας αυτό το ΣΚ.

Nokia 730 & Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#89594 Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες, όταν ο μπαμπάς Sainz είδε το γιο του να κολλάει στο pit stop από τεχνικό πρόβλημα, χαμογέλασε και σιγοψιθύρισε "Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει".

Kept for future reference? :help: :vava:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
REALZEUS έγραψε:Εγώ είδα ξεκάθαρη περίπτωση που κάποιος απλά κλείστηκε κι έχασε θέσεις. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Κατά γενική ομολογία ήταν ισοδύναμοι οι πιλότοι μας αυτό το ΣΚ.

Συμφωνώ. Το ξύλο που άρπαξε ο Κίμι ήταν ισοδύναμο με αυτό που άρπαζε και πέρσι :lol: 1 πιτστοπ και 10" διαφορά πριν την εγκατάλλειψη.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Corto Maltese έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Εγώ είδα ξεκάθαρη περίπτωση που κάποιος απλά κλείστηκε κι έχασε θέσεις. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Κατά γενική ομολογία ήταν ισοδύναμοι οι πιλότοι μας αυτό το ΣΚ.

Συμφωνώ. Το ξύλο που άρπαξε ο Κίμι ήταν ισοδύναμο με αυτό που άρπαζε και πέρσι :lol: 1 πιτστοπ και 10" διαφορά πριν την εγκατάλλειψη.

Με σπασμένη αεροτομή και πάτωμα, αργοπορία στο πρώτο pit stop και έχοντας να περάσει το μισό grid, αλλά δεν βαριέσαι... :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#89737 Δεν ειναι και ο Γαματος εδω να αναλυσει με ολιγη απο ναπολιτανικη μαφια.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#89768 Ζορίστηκα στο 1ο GP της χρονιάς..
..μέχρι να καταλάβω ότι όταν ακούω Vettel από τους σπήκερ, πρέπει να κοιτώ για κόκκινο αυτοκίνητο.
..να καταλάβω ότι αυτό το SAI απαντάει στο όνομα Sainz και ακόμα περισσότερο ότι δεν παρακολουθώ WRC των '90s.
..να συνειδητοποιήσω πώς μετά τους 3 πρώτους γύρους αγωνίζονταν μόνο 13 μονοθέσια.
..να χωνέψω το μπλε της Sauber. Κι ακόμα προσπαθώ, πιστέψτε με.
..να διακρίνω το μωβ χρώμα στους αριθμούς FL και το κόκκινο στα γράμματα PIT.
..που δεν έτρεχε δεύτερη Williams.
..να θυμηθώ πότε ήταν η προηγούμενη φορά που μονοθέσιο έτρεχε χωρίς χορηγούς.

Αλλά βέβαια, κακώς αναρωτιέμαι και ζορίζομαι, 4 μήνες δεν παρακολούθησα το παραμικρό. Άλλους 3-4 τέτοιους αγώνες να δω φέτος και βλέπω να το εγκαταλείπω το άθλημα. Φταίω εγώ μετά; :innocent:
Αλλά όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, η Αυστραλία δεν προσφέρεται για κανένα συμπέρασμα· μόνο για βαθμούς.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
Corto Maltese έγραψε:Συμφωνώ. Το ξύλο που άρπαξε ο Κίμι ήταν ισοδύναμο με αυτό που άρπαζε και πέρσι :lol: 1 πιτστοπ και 10" διαφορά πριν την εγκατάλλειψη.

Εχω παρει ποπ κορν και περιμενω για τη μαχη μεταξυ Μαλτεζου και Κωστα Γαματου... Με το μεν πρωτο να προσπαθει να αποδειξει ποσο απιστευτο ξυλο τρωει ο Κιμι και το μεν δευτερο να προσπαθει να πεισει οτι ο Φινλανδος φετος ειναι κοντα στο Γερμανο με απωτερο σκοπο την αποδειξη της μεγαλης διαφορας του Αλονσο απο το Φεττελ...

:metalo: :superman: :s_cool :thumbsup: :s_drinks :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Yugo_para_siempre έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Συμφωνώ. Το ξύλο που άρπαξε ο Κίμι ήταν ισοδύναμο με αυτό που άρπαζε και πέρσι :lol: 1 πιτστοπ και 10" διαφορά πριν την εγκατάλλειψη.

Εχω παρει ποπ κορν και περιμενω για τη μαχη μεταξυ Μαλτεζου και Κωστα Γαματου... Με το μεν πρωτο να προσπαθει να αποδειξει ποσο απιστευτο ξυλο τρωει ο Κιμι και το μεν δευτερο να προσπαθει να πεισει οτι ο Φινλανδος φετος ειναι κοντα στο Γερμανο με απωτερο σκοπο την αποδειξη της μεγαλης διαφορας του Αλονσο απο το Φεττελ...

:metalo: :superman: :s_cool :thumbsup: :s_drinks :s_howdy

Και τον EDDIE να ποστάρει ολοκληρώματα :yahoo: :lol: