Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bebes
#895012 Μπορεί στα "ψιλά γράμματα' να ειχε καποιον όρο του στύλ: "Χωρίς συνδρομή σε περίπτωση που γινουν αγορες Χ ποσου και πάνω".
Την έπαθα κι εγω ετσι, ακυρωσα την καρτα, το 30αρι δεν εφυγε αλλά δεν το πηραν και ποτέ
(ακόμα περιμενω -μετα απο 4 χρόνια- την απάντηση της τραπεζας στο γραπτο άιτημα που τους εκανα για το θεμα).
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bebes έγραψε:...το 30αρι δεν εφυγε αλλά δεν το πηραν και ποτέ...

Σωστος ο παικτης :thumbsup:

Καλα κι εμενα οταν μου ειπε "ακομα και να ακυρωσετε την καρτα τα 30€ θα πρεπει να τα πληρωσετε καποτε" ημουνα σαφης και του ειπα "δε θα τα πληρωσω ποτε μεχρι να πεθανω, καντε μου μηνυση για 30€". Επισης του ειπα οτι αν δε διαγραφει το 30αρι, παιρνω απο την Αλφα Μπανκ μισθοδοσιες, μετρητα και μετοχες αφου ξηγιουνται ετσι μετα απο 25 χρονια αψογης συνεργασιας. Υπομονη και βλεπουμε πως θα παει αυτο :s_dunno

Μπαιδεγουει η πλακα με τη Ζενιθ συνεχιζεται. Κατα καιρους μου στελνουν μηνυματα στο Βαιμπερ και μου λενε για δικαστικες διαδικασιες κτλ... Επισης με παιρνουν τηλεφωνα καθε λιγους μηνες (εχω μπλοκαρει ηδη καμια 30αρια απο δαυτα) και παντα τους λεω "επειδη ειστε απατεωνες δε θα τα παρετε ποτε. Αν τολμησετε ποτε να με πατε στα δικαστηρια, καπακι θα φατε μια μηνυση για εξαπατηση του καταναλωτικου κοινου και θα πληρωσετε υπερπολλαπλασια απο αυτα που θα παρετε απο μενα. Τους λεω και ολες τις φορες που καταπατησαν το νομο και οτι εχω κρατησει αποδεικτικα στοιχεια και τους το κλεινω. Προτελευταιο τηλεφωνημα μου εκανε προταση ενας απο την εισπρακτικη εταιρια να πληρωσω τα μισα (κανενα 250αρι) και να κλεισει η υποθεση. Του απαντησα "το θεμα δεν ειναι χρηματικο, ειναι ηθικο, οποτε ΔΕ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΜΙΑ".
Μετα το ξανασκεφτηκα πιο ηρεμα και οταν με ξαναπηραν τηλεφωνο τους ειπα οτι "μεχρι ενα 100αρικο το πολυ σας δινω για να το κλεισουμε το θεμα". Περιμενω επομενο τηλεφωνημα πλεον :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#895015 Εκει πατάνε, στο να κουραστείς και να πεις δε μαμιέται ας τα πάρουν να μ'αφήσουν ήσυχο. Πόλεμος νεύρων.
Άβαταρ μέλους
By pro
George_Prix έγραψε:Ειχα μια καρτα Αμερικαν Εξπρες απο την Αλφα Μπανκ για 5-6 χρονια. Σαπακι που δε δεχονταν τα περισσοτερα μαγαζια.

Μετα μου αντικατεστησαν αυτη την καρτα με μια αλλη σαβουρα, μια Νταινερς επισης για 5-6 χρονια.

Εδω και 1-2 χρονια την αντικατεστησαν παλι, αυτη τη φορα με μια "κανονικη" καρτα που γινεται δεκτη παντου, μια Μαστερκαρντ.
[...]
Παιδες εχουνε δικαιωμα να αλλαξουν ετσι τους ορους χρησης της καρτας χωρις ενημερωση (ουτε εμαιλ ουτε τηλεφωνικα) και να απαιτουνε να τους πληρωσουμε τα γαμησιατικα? :hmmm:

Είχα το ίδιο θέμα με μια gold visa που έγινε mastercard (μέχρι εδώ δωρεάν) και μετά απλή visa με 30 ευρώ συνδρομή. Εγώ το πρόσεξα όταν μου την έστειλαν, το έγραφε κάπου στα ψιλά γράμματα, 1 χρόνος δωρεάν και μετά συνδρομή. Οπότε 1 μήνα πριν την έκοψα.
Η διαδικασία έγινε σε 2 λεπτά σε υποκατάστημα, μετά από ραντεβού 20 μέρες μετά. Είχα πάει ενδιάμεσα και σε υποκατάστημα που είχε 1 ταμία, 2 υπαλλήλους, 1 διευθυντή και ένα (1) πελάτη, στο οποίο αρνήθηκαν να με εξυπηρετήσουν. Η "υπεύθυνη" καρτών μάλιστα μου είπε να κάνω την διαδικασία από την εφαρμογή, κι όταν της είπα ότι δεν υπάρχει δυνατότητα μου απάντησε "σοβαρά; ε δεν θα γίνεται τότε".
Γενικώς οι τράπεζες πλέον είναι τραγικές, τόσο σε εξυπηρέτηση όσο και σε υπηρεσίες. Παρασιτική λειτουργία.
Άβαταρ μέλους
By bebes
pro έγραψε:Γενικώς οι τράπεζες πλέον είναι τραγικές, τόσο σε εξυπηρέτηση όσο και σε υπηρεσίες. Παρασιτική λειτουργία.

Πραγματικά.

Αν βρούν τρόπο οι ηλεκτρονικες τραπεζες τύπου revolut να περνανε τις συναλλαγές στα "υποχρεωτικά" της εφορίας, θα πέσει κλαμα απο τις big 4
Άβαταρ μέλους
By markvag
bebes έγραψε:
pro έγραψε:Γενικώς οι τράπεζες πλέον είναι τραγικές, τόσο σε εξυπηρέτηση όσο και σε υπηρεσίες. Παρασιτική λειτουργία.

Πραγματικά.

Αν βρούν τρόπο οι ηλεκτρονικες τραπεζες τύπου revolut να περνανε τις συναλλαγές στα "υποχρεωτικά" της εφορίας, θα πέσει κλαμα απο τις big 4

Πάντως φίλος, που έχει μία μικρή επιχείρηση και παίρνει συχνά εμβάσματα από εξωτερικό, έχει κόψει τις Ελληνικές. Και με την εφορία μια χαρά, απλά σε κάποια θέματα ακόμα υπάρχει μία δυσκολία... Νομίζω είναι θέμα χρόνου να λυθεί.

Πραγματικά το ελπίζω κι εγώ να λυθεί το συντομότερο και Revolut και ΣΙΑ να δουλεύουν το ίδιο καλά με τις Ελληνικές και σε υποχρεώσεις προς εφορία, κτλ., γιατί, όντως οι 4 "συστημικές" (μη χ$σω) τράπεζες λειτουργούν πλέον παρασιτικά και επιβραδυντικά στην οικονομία.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Serf έγραψε:Ανέφεραν πως ειδοποιήθηκες επίσημα για την επιβολή συνδρομής;

Δεν ειπαν κατι τετοιο. Εμενα παντως δε με ειδοποιησαν ποτε.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#896994 Έχει δοκιμάσει κανείς revolut topup με μετρητά;
UK λέει ότι γίνεται κατά προτίμηση μέσω WHSmith

https://help.revolut.com/help/adding-mo ... -deposits/

Follow the instructions at your chosen retailer, stating you wish to deposit cash via Paysafecash. You can only complete a Paysafecash top-up at the WHSmith self-checkout if you don't have other items in the basket.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Έχει δοκιμάσει κανείς revolut topup με μετρητά;
UK λέει ότι γίνεται κατά προτίμηση μέσω WHSmith

https://help.revolut.com/help/adding-mo ... -deposits/

Follow the instructions at your chosen retailer, stating you wish to deposit cash via Paysafecash. You can only complete a Paysafecash top-up at the WHSmith self-checkout if you don't have other items in the basket.

Εσένα έχει αυτή την επιλογή;Εμένα δεν την έχει,είμαι με iban LT
google pay,debit/credit card,bank transfer μόνο μου έχει.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#896996 Ελλάδα είσαι τώρα ή πάνω; Μήπως πρέπει να είσαι UK για να το "δει"; Εμένα πάντως δεν το βγάζει ούτε στον EUR λογαριασμό ούτε στον GBP.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Ελλάδα είσαι τώρα ή πάνω; Μήπως πρέπει να είσαι UK για να το "δει"; Εμένα πάντως δεν το βγάζει ούτε στον EUR λογαριασμό ούτε στον GBP.

Πάνω αριστερά όπως κοιτάς τον χάρτη :lol:
Για αυτό έγραψα για LT iban,μάλλον θέλει UK Iban.Δεν είναι η ίδια τράπεζα σε ευρωπη και ΗΒ.Παίζει ρόλο που έχει ανοίξει ο λογαριασμός.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#896998 Και γιατί να μην βάλεις μέ κάρτα;Ή με google/apple pay ?