Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#894904 Βλεποντας συνεχως στους αγωνες πλανα απο τις συντροφους των οδηγων, σκεφτηκα να συνοψισω τις κοπελιες σε ενα τοπικο, ωστε να κανουμε την κριτικη επιτροπη και να τις βαθμολογησουμε :shifty:

Ξεκιναω απο την κατηγορια Μπαρμπυ, με την Λαντ-αινα (Margarida Magui Corceiro). Δεν του το ειχα του Νορρις να ειναι τοσο μεγαλος παικτης:
Εικόνα

Στην ιδια κατηγορια παιζει μπαλα ο βαψομαλλιας ο Λωσον με την δικια του Hannah St. John:
Εικόνα

Και η βλακοφατσα ο Οκον με την Flavy Barla:
Εικόνα

Στην κατηγορια των μελαχρινων ξεχωριζει η Μαξαινα με τις ματαρες:
Εικόνα

Και η Rebecca Donaldson επισης με ματαρες, που ειναι του Σαινθ του Τζουνιορα:
Εικόνα

Κουκλα και η Kika Cerqueira Gomes του Γκασλυ:
Εικόνα

Σχετικα αδιαφορη η Lily Zneimer του Πιαστρι:
Εικόνα

Κι εδω βλεπουμε την Eliska Babickova που εχει ρεψει τον ευελπι Κιμι:
Εικόνα

Μια κατηγορια μονο του ειναι το σχιστοματικο η Lily Muni He (για τους φιλους σκετο Μουνι) του Αλμπον:
Εικόνα

Για τη Φορμουλα 2 ειναι η Carmen Montero Mundt του Φονεα:
Εικόνα

Και μαζι της παρεα στην Φ2 θα στειλω και την Alexandra Saint Mleux του ομορφοπαιδου του Λεκλερκ:
Εικόνα

Για το τελος αφησα την Egle Ruskyte του Χουλκ, που δειχνει σα μια νοικοκυρα της διπλανης πορτας:
Εικόνα

Ω, γουεητ. Επειδη μιλαμε περι μεγαλου προπονητου, πρεπει να εξετασω κι αλλες πτυχες πριν αποφασισω τη μοιρα του παικτου. Μετα απο ενδελεχες ψαξιμο, βρηκα μερικα διαμαντακια που δινουν ποντους στη συγκεκριμενη νοικοκυρα:
Εικόνα
Εικόνα

Κι επισης ποντοι για το Χουλκ που γουσταρει η δικια του να ταυλωνει τον ανδρικο πληθυσμο:
Εικόνα

Καλη σας διασκεδαση κυριοι :shifty:
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 07 Αύγ 2025, 22:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Chris έγραψε:Φτιάξε τα λινκς ρε. Έχω οπλίσει και βλέπω μόνο κάτι μπλε πλαίσια στις φωτος

Χμμμ περιεργο, σε μενα φαινοντουσαν κανονικα. Τα ανεβασα παλι, παιζουν ΟΚ τωρα?
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#894908 Εκτός από τη φάτσα έχουν κάποια άλλα προσόντα; Γιατί οι άντρες οδηγοί είναι, μεγαλωμένοι σε βρώμικα γκαράζ (ακόμα και οι οκονομημένοι Πιάστρι, Στρολ, Μπεαρμαν και μερικοί ακόμα) θέλω να πω δεν είναι μηχανικοί, γιατροί, δικηγόροι, άντε μερικοί έχουν κάνει επιχειρηματικές κινήσεις. Περνάνε φάση πεφτάστερου για 5-15 χρόνια το τι θα κάνουν μετά θα δούμε. Καθώς μεσουρανούν στα μίντια και με βάση τα γούστα τους (γκαραζόπαιδα) τι θέλουν; Τις μοντέλες, τις καραβαμμένες, τις ντοπαρισμένες, με τα μποτόξ και τα φουσκωμένα χείλη και άλλα μέρη. Των οποίων το όνειρο είναι να τις βλέπει ο κόσμος και να κυκλοφορούνε στα χάι μέρη μέχρι να τους κάτσει καλός γαμπρός. Ναι ευχαρίστως τις κυκλοφορούσα και τις έκανα να νιώσουν γυναίκες αλλά για παραπάνω λίγες θα μετρήσουν, θα δείξει. Και επανέρχομαι στην αρχική μου ερώτηση, εκτός από το να είναι όμορφες με τι ασχολούνται;
Άβαταρ μέλους
By bill33
Chris έγραψε:Φτιάξε τα λινκς ρε. Έχω οπλίσει και βλέπω μόνο κάτι μπλε πλαίσια στις φωτος

He had one job........
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#894910 Εγώ και ο pik. έχουμε συμφωνήσει από κοινού ότι το καλύτερο muni είναι η κοπέλα του Λάντο Νόρις. Ακολουθεί πολύ κοντά η κυρία που πηδούσε ο Κρίστιαν Χόρνερ. :shifty:

ΑΧ ΚΟΡΣΕΙΡΟΟΟΟ
Άβαταρ μέλους
By mousatos
sknipper έγραψε:Εκτός από τη φάτσα έχουν κάποια άλλα προσόντα; Γιατί οι άντρες οδηγοί είναι, μεγαλωμένοι σε βρώμικα γκαράζ (ακόμα και οι οκονομημένοι Πιάστρι, Στρολ, Μπεαρμαν και μερικοί ακόμα) θέλω να πω δεν είναι μηχανικοί, γιατροί, δικηγόροι, άντε μερικοί έχουν κάνει επιχειρηματικές κινήσεις. Περνάνε φάση πεφτάστερου για 5-15 χρόνια το τι θα κάνουν μετά θα δούμε. Καθώς μεσουρανούν στα μίντια και με βάση τα γούστα τους (γκαραζόπαιδα) τι θέλουν; Τις μοντέλες, τις καραβαμμένες, τις ντοπαρισμένες, με τα μποτόξ και τα φουσκωμένα χείλη και άλλα μέρη. Των οποίων το όνειρο είναι να τις βλέπει ο κόσμος και να κυκλοφορούνε στα χάι μέρη μέχρι να τους κάτσει καλός γαμπρός. Ναι ευχαρίστως τις κυκλοφορούσα και τις έκανα να νιώσουν γυναίκες αλλά για παραπάνω λίγες θα μετρήσουν, θα δείξει. Και επανέρχομαι στην αρχική μου ερώτηση, εκτός από το να είναι όμορφες με τι ασχολούνται;

gorgeous women do not go to medical schools ( τρόπος του λέγειν , είχα μερικές πολύ όμορφες συμμαθήτριες που πήγαν)

Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Giuseppe Busso έγραψε:Εγώ και ο pik. έχουμε συμφωνήσει από κοινού ότι το καλύτερο muni είναι η κοπέλα του Λάντο Νόρις. Ακολουθεί πολύ κοντά η κυρία που πηδούσε ο Κρίστιαν Χόρνερ. :shifty:

ΑΧ ΚΟΡΣΕΙΡΟΟΟΟ

Δεν ηταν τυχαιο οτι την εβαλα πρωτη φωτο :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Giuseppe Busso έγραψε:Εγώ και ο pik. έχουμε συμφωνήσει από κοινού ότι το καλύτερο muni είναι η κοπέλα του Λάντο Νόρις. Ακολουθεί πολύ κοντά η κυρία που πηδούσε ο Κρίστιαν Χόρνερ. :shifty:

ΑΧ ΚΟΡΣΕΙΡΟΟΟΟ
Τη βάλατε αυτή του Χορνερ; Αυτή ήταν η πέτρα σκανδάλου στη RedBull; Φωτό παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#894963 Για τη γκόμενα του Λάντο να πω πως όταν αγοράζεις κάτι και έχεις φράγκα παίρνεις ότι καλύτερο. :iconcool: :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#895184 Παλιές ιστορίες... :inlove:

Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Για τη γκόμενα του Λάντο να πω πως όταν αγοράζεις κάτι και έχεις φράγκα παίρνεις ότι καλύτερο. :iconcool: :innocent:

Σοφε γεροντα Κορτο, το συγκεκριμενο σου ποστακι ειχε να κανει με το εξης τικτοκι που μολις πετυχα? :hmmm:

https://www.tiktok.com/@super_bas7/vide ... 4104956174