- 06 Αύγ 2025, 09:26
edmond έγραψε:Μάρκο όταν εννοείς πετάγεσαι; γιατί όταν είναι για πάνω από 10' να φτάσω στη θάλασσα, άστο, ας πάω Βιέννη 
1 ώρα ακριβώς (κίνηση δεν... στα μέρη μας). Για μία από τις πιο γ@μ@τες παραλίες της Ελλάδας (Αμμόλοφοι). Και, επαναλαμβάνω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ΟΧΙ σε μπιτσόμπαρο. Κάνουμε το μπανάκι μας κανένα 2ωρο, ούτε ήλιος να σε καίει, ούτε πολύ κόσμος, η θάλασσα είναι υπέροχη, και γυρνάμε το βράδυ σπίτι μας.
Προσωπικά, το προτιμώ σε υπερθετικό βαθμό, σε σχέση με το να πάω πχ Κυριακή πρωί κατά τις 11 στην παραλία και να φύγω κατά τις 3... αυτό πλέον το θεωρώ υπέρμετρη ταλαιπωρία, ενώ αυτό που κάνω με χαλάρώνει και το απολαμβάνω. Αλλά ΟΚ, προφανώς και είμαι στη μικρή μειοψηφία (και ελπίζω να παραμείνω εκεί

).
Ούτως ή άλλως, όπως είπα, η θάλασσα δεν με αγγίζει ιδιαίτερα, ΟΚ, την απολαμβάνω όταν πάω, αλλά και να μην πάω δεν θα μου λείψει... Το να πάω μία πχ Κυριακή πρωί - μεσημέρι σε μπιτσόμπαρο, με μισό εκατομμύριο Βαλκάνιους, ντόπιους και εισαγόμενους + άλλους τόσους Βορειοευρωπαίους, να πληρώσω τα μαλλιά της κεφαλής μου για το οτιδήποτε βουτηγμένο στην άμμο από το μπιτσόμπαρο, να κάνω μπάνιο σε μία θάλασσα που έχει πιο πολύ αντηλιακό και ούρα από νερό, να βαράνε τα γαμω-μπιτάκια στο φουλ και επιπλέον να καίει και ο ήλιος το θεωρώ τιμωρία. Επαναλαμβάνω, καταλαβαίνω ότι σε πολλούς αρέσει (αν και δεν καταλαβαίνω το γιατί), και το ότι μένουμε μακριά η μία κατηγορία από την άλλη, είναι μεγάλο πλεονέκτημα για όλους μας.
otso έγραψε:
Σοφες κουβεντες προωρα γερασμενου ιδιωτικου υπαλληλου με τριμμενες μανσετες .
otso έγραψε:Μαρκο με το bmw πας ; φανταζομαι Βουλγαρια , μια χαρα , αδεια απο τους μαφιοζους που θα κανουν διακοπες εκει που καναμε καποτε εμεις .
Βουλγαρία δεν ξέρω, δεν έχω πάει...
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>