i like
Ξεδιψάει όπως μια καλή μπύρα .

mousatos έγραψε:Λοιπόν , έχοντας πλέον ένα ικανοποιητικό δείγμα από πολλές χώρες :Το ίδιο ισχύει και εντός Ελλάδος, Β. Ήπειρο, Β. Μακεδονία, Θράκη βρίσκεις κούκλες με προγόνους Σλάβους οσο πιο κατω πας τόσο περισσότερες απογόνους Σαρακηνών πειρατών και Τούρκων από το Ντιγιαρμπακιρ βρίσκεις.
Τα πιο όμορφα κοριτσόπουλα είναι οι Αγγλιδούλες , Λίγο πιο κατω οι Γερμανίδες και μετά όλες οι άλλες , Και στο τέλος-τέλος οι Ισπανίδες με τελευταίο το Ισραήλ , με διαφορά τελευταίο .
Dimitris_P έγραψε:Και οι Ολλανδές όμορφες είναι
REALZEUS έγραψε:Γενικά όσο πιο βόρεια πας (Ρωσία-Σκανδιναβία-Αγγλία κλπ) βρίσκεις πιο όμορφους λαούς και πιο ξανθές και ψιλόλιγνες γυναίκες. Εξαιρείται η Β. Ιταλία όπου είναι σαν να βλέπεις ξανθιές Αυστριακές, απλά με περισσότερο στυλ. Ισπανία-Πορτογαλία και Ελλάδα είναι συνήθως απελπισία, χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Η Μ. Ευθυμίου, καθηγήτρια ιστορίας του ΕΚΠΑ, το έχει πει ωραία: «Οι νεοέλληνες είμαστε άσχημος λαός», και προφανώς συμπεριλαμβάνω και τον εαυτόν μου μέσα.
GTS έγραψε:REALZEUS έγραψε:Γενικά όσο πιο βόρεια πας (Ρωσία-Σκανδιναβία-Αγγλία κλπ) βρίσκεις πιο όμορφους λαούς και πιο ξανθές και ψιλόλιγνες γυναίκες. Εξαιρείται η Β. Ιταλία όπου είναι σαν να βλέπεις ξανθιές Αυστριακές, απλά με περισσότερο στυλ. Ισπανία-Πορτογαλία και Ελλάδα είναι συνήθως απελπισία, χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Η Μ. Ευθυμίου, καθηγήτρια ιστορίας του ΕΚΠΑ, το έχει πει ωραία: «Οι νεοέλληνες είμαστε άσχημος λαός», και προφανώς συμπεριλαμβάνω και τον εαυτόν μου μέσα.
το αναποδο ειναι. επισης Ρωσιδες ομορφες; χαχα Σκανδιναβες ειναι ομορφες Ολλανδεζες Γαλλιδες Ιταλιδες ετσι και ετσι οι Γερμανιδες Ισπανιδες ετσι και ετσι
Οι Ελληνιδες ειναι πανω απο τον μεσο ορο
Αγγλιδες ειναι ασχημες εκτος εξαιρέσεων
Πες μου πόσες ψηλές με λεπτή μέση, ξανθές, γαλανομάτες Ελληνίδες ξέρεις.
sknipper έγραψε:λεπτές μέσες δεν έχουν τόσο όσο οι νότιοι λαοί
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]