g8777 έγραψε:Είναι να τρελαίνεσαι. Δεν μπορεί κάποιος άλλος να οδηγήσει το Zoe ;
Ναι βρε.
Το θέμα είναι.. βουνό ή θάλασσα για το ΣΚ. Σα να πήρα τα πάνω μου.
g8777 έγραψε:Είναι να τρελαίνεσαι. Δεν μπορεί κάποιος άλλος να οδηγήσει το Zoe ;
axel12p έγραψε:Μάρκο εσείς τίποτα ακόμη;![]()

Γέμιζε περίπου 400 km αυτονομίας σε μόλις πέντε λεπτά, κάτι που επέτρεψε στα πρωτότυπα να κινούνται σταθερά με 300 km/h στην πίστα του Nardò στην Ιταλία.
Γιατί μιλάμε για συγκλονιστικά χαμηλή κατανάλωση.

Η αυτοκινητοβιομηχανία δήλωσε ότι η ικανότητα του πρωτοτύπου να φορτίζει με ρυθμούς μεταξύ 850kW και 900kW αποδείχθηκε κρίσιμη για την επίτευξη των ρεκόρ, παρέχοντας εξαιρετικά σύντομους χρόνους στάσης.
markvag έγραψε:Mercedes-AMG GT XX: Νέο ρεκόρ με 5.480 km σε 24 ώρες
OK, πρωτότυπο είναι, έγινε ρεκόρ στην πίστα, ολα καλά, εγώ αλλού θέλω να σταθώ...Γέμιζε περίπου 400 km αυτονομίας σε μόλις πέντε λεπτά, κάτι που επέτρεψε στα πρωτότυπα να κινούνται σταθερά με 300 km/h στην πίστα του Nardò στην Ιταλία.
Συγνώμη, 400χλμ αυτονομίας με 300χαω;;;;![]()
Γιατί μιλάμε για συγκλονιστικά χαμηλή κατανάλωση.
400χλμ αυτονομίας με κανονική οδήγηση σε 5 λεπτά φόρτιση, ΟΚ, λογικό μου φαίνεται. Αλλά αν είναι 400χλμ αυτονομία με 300χαω, έχω μείνει άφωνος απλά...
g8777 έγραψε:(υπολογιζω οτι πραγματοποιηθηκαν 8777 πενταλεπτες φορτισεις)
axel12p έγραψε:Τα 400Km με 5λεπτη φόρτιση, αφορούν μάλλον την WLTP κατανάλωση και όχι την κατανάλωση που είχε πηγαίνοντας με 300Kmh. Λογικά ισχύει αυτό που αναφέρει ο g8777. Άπειρες 5λεπτες φορτίσεις.

Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]