Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
1
17%
0
N/A
2
33%
0
N/A
2
33%
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#894447 Ούτε με πολ και ρόλιν σταρτ το λιμό.

Αξιοπρεπής ρυθμός, είμαστε στα 2-3 δέκατα από την Μάκκα, νομίζω ότι δε θα πάει παρακάτω, δεν έχει νόημα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#894448
g8777 έγραψε:Αυτό που δούλεψε Νικολαε είναι ότι άλλαξαν τα κόζα στη red bull και τις αναβαθμίσεις της έδωσαν στο νομιστερακι. Νίκο πιασε πινέλο, τα κάγκελα στο Φιορανο σκουριασαν.

Αυτά να τα πεις στο παγιερν που το βάψιμο θα τον βοηθήσει στο ανγκερ μάνατζμεντ.

Λεκλερακος κατάφερε να τερματίσει μπροστά από Μαξ. Όσο μείωνε Μαξ, το διαχειριζόταν ο Λεκ και νομίζω δεν είχαμε και lico στο τέλος.

Αλλά αυτά για σένα τζι είναι αλαμπουρνέζικα.


< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#894450 Νίκο υπάρχει ένα βιντεάκι στο youtube μπορεί να βοηθήσει την περίπτωση σου.

Ο δημιουργός του ονομάζεται rocket powered mohawk, το βίντεο λέγεται the start of a war και απαιτεί ένα ελάχιστο επίπεδο ευφυίας για να κατανοηθεί.

Ελπίζω να μη σου φανούν αλαμπουρνέζικα αυτά που θα δεις :)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#894451
g8777 έγραψε:Νίκο υπάρχει ένα βιντεάκι στο youtube μπορεί να βοηθήσει την περίπτωση σου.

Ο δημιουργός του ονομάζεται rocket powered mohawk, το βίντεο λέγεται the start of a war και απαιτεί ένα ελάχιστο επίπεδο ευφυίας για να κατανοηθεί.

Ελπίζω να μη σου φανούν αλαμπουρνέζικα αυτά που θα δεις :)


Έχεις σοβαρά θέματα. Να πας να κοιταχτείς.


< >
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#894452
Nikos! έγραψε:Λεκλερακος κατάφερε να τερματίσει μπροστά από Μαξ. Όσο μείωνε Μαξ, το διαχειριζόταν ο Λεκ και νομίζω δεν είχαμε και lico στο τέλος.

< >


LICO είχε σίγουρα ο Hamilton για μισό αγώνα, οπότε λογικά και ο Leclerc.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#894456 Τζάκι Ιξ
Όσκαρ Πιαστρι
Λαντο Νορις
Τσαρλς Λεκλερκ


Ολοι τους έχουν νικήσει 8 αγώνες.

Αστείο
Άβαταρ μέλους
By ripper
#894457 Νομίζω ότι παρά ήταν πολλή η ώρα αναμονής. ΟΚ αν δεν θέλουν να ρισκάρουν αγώνα στο βρεγμένο ας το δηλώσουν εξαρχής ότι τρέχουμε μόνο όταν δεν βρέχει μην κουραζομαστε άδικα. Σε έναν αγώνα όπου έριξε καρέκλες είχαμε ουσιαστικά στεγνό αγώνα, rolling start, ασκοπους γύρους υπό SC :thumbsdown:

Κατά τα άλλα 3ο συνεχόμενο 1-2 :metalo: :yahoo: :metalo: και ο killer Piastri φόνευσε στην πρώτη ευκαιρία.
Άσχημο το ποσό δύσκολο έχει γίνει το προσπέρασμα ακόμα και στο μαγικό SPA.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#894463 Rain master o Hamilton σήμερα και τέλεια η στρατηγική να μπει πρώτος για σλικ.
Τέσσερις θέσεις κέρδος με τα πρώτα και άλλες επτά λόγω της κορυφαίας κίνησης.

Αλλά μετά κόλλησε πίσω από τον Αλμπον όταν ο Λεκλερκ έδειχνε πως κρατάς πίσω σου τον Μαξ χωρίς να προβληματιζεσαι.

Ο Νόρις θα πάρει πρωτάθλημα αν το χάσει ο Πιαστρι.

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν τα φουλ βρόχινα αφού δεν τα βάζουν ποτέ και πως άλλωστε αφού το πρόβλημα δεν είναι το νερό αλλά ότι βρίσκει πρώτη η σανίδα και αυτή προκαλεί αποσταθεροποίηση στο μονοθέσιο.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#894465 Συμπαθητική προσπάθεια δεδομένων των συνθηκών, αλλά πολύ δύσκολα μας βλέπω για νίκη φέτος... :help:

Ο Λούης καταπληκτικός στο βρεγμένο.
ΟΚ ναι άλλαξε σε set up μεγαλύτερου αεροδυναμικού φορτίου εφόσον ήταν τόσο πίσω στις δοκιμές και δεν έκανε μεγάλη διαφορά η εκκίνηση από το pit lane.
Αλλά ό τρόπος με τον οποίο καθάρισε τόσο εύκολα 4-5 μονοθέσια ήταν μοναδικός. Πολλά άλλα μονοθέσια είχαν επιλογή μεγαλύτερου αεροδυναμικού φορτίου, κανένας δεν πετούσε έτσι...
Επίσης εξαιρετικό timing στην αλλαγή σε στεγνά και άπειρες κερδισμένες θέσεις.
Ο Βασσέρ είπε ότι ίσως ήταν λίγο νωρίς, αλλά επειδή τα ενδιάμεσα είχαν γίνει λιώμα ήταν ένας ακόμα λόγος. Το σκέφτηκαν και για το Λεκλέρκ αλλά θα έπεφτε σε κίνηση και δεν θα του έδινε πλεονέκτημα σε αυτόν τον 1 γύρο.
Μετά που η πίστα στέγνωσε πλήρωσε το μεγάλο αεροδυναμικό φορτίο και τη μεγαλύτερη αντίσταση. Αν όντως έκανε και λύκο, ίσως να έφταιγε η μεγαλύτερη κάθετη δύναμη για τη φθορά της σανίδας. Αν και με τη νέα ανάρτηση αυτό θα έπρεπε να έχει λυθεί εντελώς :iconcool:.

Επίσης πολύ καλή εικόνα και του Λεκλέρκ. Με τόσο δύστροπο μονοθέσιο και χαμηλό αεροδυναμικό φορτίο κράτησε όσο γινόταν περισσότερο το Μαξ στο βρεγμένο, που είχε ρυθμίσεις για βροχή. Τόσο όσο ώστε να μην του ξεφύγει ο Μαξ μέχρι να βάλουν στεγνά.
Μετά με τα στεγνά και τη χαμηλή αντίσταση τον κράτησε πίσω, αλλά για να το κάνει αυτό έπρεπε να διαχειριστεί και τα ελαστικά του πολύ καλά, πράγμα πιο δύσκολο με λιγότερη κάθετη δύναμη.

Πιάστρι για κούπα εννοείται αλλά όχι σίγουρα. Κρατάω ακόμα λίγες πιθανότητες για το Λάντο, λίγες.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#894468 Η όλη προσέγγιση στο θέμα των αγώνων με βροχή οφείλει να αλλάξει, είναι αστείο αυτό που γίνεται. Υπάρχει ένα λάστιχο το οποίο είναι άχρηστο πλέον έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση (το μπλε).

Ο αγώνας θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει 20 λεπτά νωρίτερα. Επιπλέον, οι 3 γύροι πίσω από το SC ήταν ανούσιοι, δώσε rolling start κατευθείαν
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#894469 Παίδες όλοι γράφετε για το λάστιχο. Το θέμα δεν είναι το λάστιχο αλλά η ορατότητα και του επιπέδου δυσκολίας της πίστας γιατί το Σπα έχει πολλά γρήγορα τυφλά κομμάτια.

Έχουμε θρηνήσει θύματα οπότε καλά έπραξαν οι αγωνοδικες.


< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#894470
Nikos! έγραψε:Παίδες όλοι γράφετε για το λάστιχο. Το θέμα δεν είναι το λάστιχο αλλά η ορατότητα και του επιπέδου δυσκολίας της πίστας γιατί το Σπα έχει πολλά γρήγορα τυφλά κομμάτια.

Έχουμε θρηνήσει θύματα οπότε καλά έπραξαν οι αγωνοδικες.


< >

To 60, το 70, το 80, μια χαρα βροχερους αγωνες ειχαμε χωρις να σκοτωνονται συνεχεια. Αγωνες μηχανονικητων ειναι , ενα αποδεκτο ρισκο πρεπει να υπαρχει, δεν ειναι διαγωνισμος στο πλεξιμο

Αλλιως ας αλλαξουν τους κανονισμους και με βροχη να μην εχει αγωνα. Αυτο που γινεται ειναι αστειο. Ο Μαξ απο τον πρωτο γυρο του αυτοκινητου ασφαλειας ελεγε, ειναι ενταξει παμε και εκαναν αλλους δυο.

Το προβλημα ειναι η σανιδα που εχουν βαλει απο κατω και βρισκει στο νερο προκαλωντας υδρολισθηση. Θα μπορουσε να σχεδιαστει το μονοθεσιο να δουλευει 2 εκατοστα πιο ψηλα ωστε να μην βρισκει ή να μπορει να βγαινει αυτη, να μειωνεται το παχος της, κατι.

Η ικανοτητα στην βροχη ειναι ταλεντο, το δουλευουν απο τα καρτ μεχρι την F2 και μολις φτασουν στην μεγαλη κατηγορια, οχι ειναι επικινδυνο. ΟΚ, ας κοπει απο παντου το βρεγμενο.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#894478 Ο αγώνας ήταν πάντως εν τέλει συμπαθητικός, αν και έχουμε δει και καλύτερους. Η δική μου γνώμη για τη Ferrari είναι πως δεν έκανε και κάποιο άλμα, είναι νομίζω μαζί με Red Bull ενώ πιο πίσω φαίνεται να είναι η Mercedes που είναι μάλλον και δύσκολο μονοθέσιο, γιατί οι εμφανίσεις του Antoneli είναι μάλλον κακές.
Χωρίς να θέλω να τον προσβάλλω, δε βλέπω κάποιο τεράστιο ταλέντο επιπέδου Μαξ, σαφώς πιο εντυπωσιακός ο Bearman με χειρότερο μονοθέσιο φέτος όπως επίσης και ο Bortoleto, συνολικά έχουν δείξει σαφώς καλύτερα στοιχεία από τον Antoneli.