Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#894276 Δε συνηθίζω να απαντώ σε ερωτήσεις που δεν καταλαβαίνω και γενικώς αφορούν θέματα που δε με ενδιαφέρουν.
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
mousatos έγραψε:εκει τον Δία ως τι τον διαβάζεις; με τι όνομα; διοτι υπήρξε ενα ντιμπέϊτ πάνω σ'αυτό.

Αν και δεν καταλαβαίνω ακριβώς σε τι αναφέρεσαι, μιλάω για τον Αληθινό Δια Realzeus, τον Ferrarristi και κόκκινο πολιτικά -λογικά λόγω καταγωγής δεν συμπληρώνει την τριπλέτα του κόκκινου και ως Ολυμπιακός - πολύ γνωστό μέλος του φόρουμ, πάντα ευγενικός , προσιτός και εμπεριστατωμένος σε αυτά που γράφει.
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
Isambard έγραψε:
Vaskir έγραψε:Συγνώμη παιδιά που ποσταρω εδώ ,αλλά τι γίνεται με το 4troxoi forum, έχει πέσει από την Κυριακή και δεν έχω μάθει τι συμβαίνει.

Δία , Οτσο, Κόκκινο Τέρας 7 που σας διαβάζω και εδώ έχετε κάποια ενημέρωση;

Ευχαριστώ.

Εικόνα
Μάλλον τεχνικό δείχνει το πρόβλημα, ο web server τους είναι κάτω.
https://nginx.org/
Λογικά κάποιο τεχνικό θέμα έχουν, θα το φτιάξουν και θα είναι πάλι πάνω. Γενικώς, πολλές σελίδες γίνονται στόχοι κυβερνοεπιθέσεων και πολλοί βγάζουν χρήματα έτσι.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!
Λογικά θα έπρεπε το site των 4Τ να βγάλει μια σχετική ανακοίνωση, νομίζω στο σχετικό τεχνικό τοπικ του φόρουμ δεν είχε ανακοινωθεί κάτι για προβλεπόμενη συντήρηση, αναβάθμιση κλπ.

Μακάρι να είναι κάτι που θα διορθωθεί εύκολα χωρίς να έχει προκληθεί ζημιά, το φόρουμ αυτό εκτός από ιστορικό είναι και μια υπέροχη παρέα 30-40 ανθρώπων που γράφουν σχεδόν καθημερινά και αποτελεί ένα ιδιαίτερο καφενείο ποικιλόμορφων απόψεων και συζητήσεων.

Αντίστοιχα υπέροχο καφενείο είναι και το εδώ φόρουμ, με ... κερασάκι στην τούρτα την ιδιαίτερα ανεπτυγμένη περιοχή συζητήσεων για την F1 - μελανή κηλίδα μόνο οι γνωστοί φανατικοί Φερσταπενικοι που δεν έχουν κανένα όριο στην αγένεια τους και τον σχεδόν θρησκευτικό φανατισμό τους με τον συγκεκριμένο οδηγό -
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#894279 Δεν φαίνεται να είναι προγραμματισμένη συντήρηση. Κάτι αναπάντεχο συνέβη και λογικά προσπαθούν να το διορθώσουν. Στη χειρότερη, θα σηκώσουν κάποιο backup.
Άβαταρ μέλους
By otso
Vaskir έγραψε:Συγνώμη παιδιά που ποσταρω εδώ ,αλλά τι γίνεται με το 4troxoi forum, έχει πέσει από την Κυριακή και δεν έχω μάθει τι συμβαίνει.

Δία , Οτσο, Κόκκινο Τέρας 7 που σας διαβάζω και εδώ έχετε κάποια ενημέρωση;

Ευχαριστώ.

Ουτε ο Φανης ξερει τιποτα .
Λοιπον Νικο Παπα δωσε συγχωροχαρτι , οπως δινει η μεγαλοθυμη ΝΔ σε οσους διαγραφει κατα καιρους κανε και τον εντυ μοντ να γινει τζερτζελο ευκαιρεια ειναι .
Να δω τον κρουζερ να ξαναγραφει εδω , αμαν παναγια μου .
Μουσατε τελικα δεν ειναι ο Αλεξ ιδιοκτητης του 4τforum , fake news απ τον nass .
Ama ηταν θα εγραφε εκει ο κολητος του ο g7774
mallon κυβερνησοεπιθεση ειναι , αρκετα τα αντιδραστικα στοιχεια εκει μεσα .
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Vaskir έγραψε:...μελανή κηλίδα μόνο οι γνωστοί φανατικοί Φερσταπενικοι που δεν έχουν κανένα όριο στην αγένεια τους και τον σχεδόν θρησκευτικό φανατισμό τους με τον συγκεκριμένο οδηγό...

Επειδη φρικαρω οταν προσπαθουνε τα τρολλακια να μας το παιξουνε σοβαροι, θα σε περιλαβω μια...

Αγενης (και πολλα αλλα) εισαι εσυ λεβεντακο μου. Που δεν εχεις μπει ποτε εδω μεσα να εκφερεις αποψη. Καθε φορα που μπαινεις εδω μεσα ειναι για να χαρακτηρισεις τον Αλονσο σαν αρλεκινο, να κραξεις το Μαξ ή για να προκαλεσεις με καποιο τροπο τους οπαδους των Ναντο-Μαξ.

Το να λεω τη γνωμη μου οτι ο Μαξ ειναι οτι καλυτερο στο χωρο ή οτι με εντυπωσιαζει η τεραστια διαφορα που κανει σε ολους τους ομοσταβλους του δεν ειναι αγενεια. Ειναι η γμνη η γνωμη μου, ειτε συμφωνεις εσυ με αυτην ειτε οχι.

Αγενη φασιστικα τρολλακια ειναι ολοι αυτοι που καθε φορα που διαβαζουν μια γνωμη με την οποια διαφωνουνε, πεφτουνε να φανε ζωντανο τον ποστερ. Εγω σεβομαι τους οπαδους ομαδων (αν και διαφωνω με την επιλογη τους), σεβομαι τους οπαδους του Λουη (αν και δεν τον θεωρω τον καλυτερο οδηγο εβερ), σεβομαι ακομα και τους ΝΔκρατες (αν και μας εχουν ξεκωλιασει ολους με την ψηφο τους). Επισης δε με απασχολει αν καποιος εχει τρελα με τους 2 ή με τους 4 τροχους, αν ειναι στρεητ ή γκεη κτλ κτλ κτλ. Δημοκρατια λεγεται, δεν κανω τιποτα σπουδαιο!

Και κατι τελευταιο... Δεν ειμαι κακιασμενος κι εμμονικος ωστε να κυνηγαω καποιον/καποιους χρηστες και να τους προκαλω συνεχως. Ακομα και με σενα ή με τον παλιοφιλο μου το Τζι που εχουμε αλλαξει ενα καραβι ξεκατινιασματα στο παρελθον αν αποφασισετε ποτε να συζητησουμε πολιτισμενα, ξεχναω ολα τα παλια και συζηταμε με μεγαλη μου χαρα :s_roses
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
George_Prix έγραψε:Τζι φορ αντμιν :shifty:

Σιγά μην τον κάνουμε admin τον τραχανοπλαγιά... :svivhaha:
Τελευταία φορά που τον κάλεσα έβλεπε Τόλμη και Γοητεία. Αγαπούσε την Καρολάιν.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#894362 Αυτο δεν ειναι κατι το μεμπτο. Εγω ξερω ενα φιλο της κουμπαρας του μπατζανακη ενος τριτοξαδελφου (δηλαδη ΚΑΜΙΑ σχεση με μενα) που αυνανιζοτανε με την Καρολαη (που ελεγε και η γιαγια μου) :shifty:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#894532 ΔΥΠΑ: Ενστάσεις από Κέντρα Κατάρτισης και για δεύτερο πρόγραμμα ανέργων

Στις 24/7, που άνοιξε η πλατφόρμα, παρουσιάστηκε το εξής παράδοξο: Στις 15:27 το σύστημα υποβολής άνοιξε, χωρίς καμία απολύτως ανακοίνωση. Στις 16:12 έκλεισε με 43.000 καταχωρημένες αιτήσεις και 1.350 από αυτές ήδη καταχωρημένες πριν το άνοιγμα!

https://www.tovima.gr/2025/07/27/financ ... a-anergon/

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
#894541 Κανένα νέο για το 4Τ έχουμε;
Το έκλεισε η νέα διοίκηση;
Είναι υπό εκκαθάριση;

Τι να τους κάνω βρε Otso , τα έβλεπες και εσύ τα πράγματα πως είναι εκεί.

Τόσοι δεξιοί και Κουλοπασοκοι εκεί μέσα , και 2-3 αριστερουληδες μονοπωλούσαν την συζήτηση.

Και δώστου πυροσφαιρες, και Κολομβία Μητσοτάκη, και φτώχεια Μητσοτάκη, και τους καημένους στη Γάζα, κλπ κλπ.

Τους έφαγε η αστική ευγένια τους δεξιούς.

Δεν βλέπουν κάποιοι το τι γίνεται εκεί έξω;
Όποιος πάει αντίθετα στη γραμμή εκκαθαρίζεται.

Σήμερα είμαστε όλοι με το Ισραήλ, και έτσι πρέπει να γίνει, είναι δυνατόν να λέμε κάτι αντίθετο και να κινδυνεύουμε;

Σκύψτε το κεφάλι ρε παιδιά τους έλεγα, η μάνα του Κυρ Παντελή δεν έκλαψε ποτέ...να τα τώρα τα αποτελέσματα.

Και εδώ που προσπαθώ να εγκληματιστώ λιγάκι βλέπω σκόρπια, αντίστοιχα πράγματα.

Χαμηλά το κεφάλι παιδιά, λίγο φαγακι να υπάρχει στο τραπέζι και ένα εικοσαρικακι κάθε εβδομάδα για βενζινουλα και θα επιβιώσουμε.

Κάτι ΟΠΕΚΕΠΕ , κάτι σκάνδαλα, κάτι έτσι κάτι αλλιώς, θα πέσει κάνα ψιχουλακι από το τραπέζι, θα την βγάλουμε και εμείς, υπομονή θέλει και σφιχτό ζωνάρι μήπως σωθούν τα παιδακια μας , να φύγουν να γλιτώσουν και να μην είναι πρώτα στην επιστράτευση σε λίγα χρόνια που θα πολεμήσουμε με τους Ρώσους και τους Κινέζους με τους δικούς μας να μας λένε πως θα πάρουμε πίσω την Πόλη.